0 oy
141 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (692 puan) tarafından

En fazla 15 bin TL ile alabilirim kızlar öneriniz var mı çok kararsizım ya alıp pişman olursam kafaya çok takan biriyim ben kanser ederim kendimi yani istediğim gibi gelmese :) roborock, xiomi markaları falan var ama hangisi avantajlı hangisi değil bilmiyorum mesela çöp istasyonu kesinlikle olması gerekiyor mu yoksa ben kendimde bosaltabilir miyim çöpünü birsuru şey düşünüyorum akıl verin bana

6 Cevaplar

+1 oy
önce (1,992 puan) tarafından

Roborock Q8 max benm çok memnunum. Gelen Yorumların çoğu Roborock olacaktır eminim ☺️

önce (692 puan) tarafından

image

Bu mu acaba seninki
önce (1,992 puan) tarafından

Evet bu

-Reklam-
0 oy
önce (64 puan) tarafından

Dıger markaları bilmiyorum ama ıkı aydır roborock Q8 pro maks kullanıyorum onu esım 16 küsüre almıstı . Evım şuan 2+1 kaç metre kare olduğunu tam bilmiyorum. Odayı temizlerken 2 kere temızlıyor. Butun eve yetıyor sarjı... Çöp kutusunu kendım boşaltı yorum. Hem süpürüyor hem silıyor.  Bu marka ıcın sorunuz varsa cevaplayabilirım. Aklıma bırsey gelmiyor. Tertemız yapıyor. Özellikle halı üstüne rahatlıkla çıkıyor. 

Çöp istasyonu olmasına pek gerek var mıdır acaba, benim evim şuan yapılıyor 5 oda 230 metrekare idare ederiz robotumla heralde :))

önce (64 puan) tarafından

Onların dolum miktarı ne kadar bilmiyorum. O kadar çok pıslık cekıyor kı insan hayrete düşüyor nasıl çıkar bu evden dıye. Büyük ihtimalle 5 oda ıcın sız ıkı kere falan çöpü dokmenız gerekecektır 😄 sarjıda yeteceğini düşünmüyorum. Bır kere temizlerse yeter onda da yüzde 70 80 falan temizliyor. Benım ıcıme sinmiyor öyle. 

önce (2,281 puan) tarafından

Pelin  bacım sen 2 robot al 230 m2 nee hay maşallah:D 

Köyde yapıyoruz malum köy evleri büyük olur:))

0 oy
önce (93 puan) tarafından

Xiaomi s20+ çok memnunum 

Vala onuda gördüm ama bilmiyorum çöp boşaltma istasyonu yok galiba pek gerek var mı 

önce (93 puan) tarafından

Çöpünü alıp atmam 10 saniyemi falan alıyor ama sen bilirsin :)

Kadar verdim roborock Q8 max pro:))

0 oy
önce (5,939 puan) tarafından

Bende alıcam inşallah bir yerden para bekliyorum.

Şımart Katya alıcam inşallah 

Boykot olmayan tek ürün bu çünkü. 

Peki iyi bir süpürge mi acaba

Valla yorumlar çok güzel atayım sanada

https://share.google/C08tWAH6ibpIT8KKk

Aslında hepsi burada dan bakmıştım orda stokta bitmiş . Bide bunun 25 bin lik olanı vardı o sanırsam hazneye kendi boşaltıyordu

Yerli üretim bu bide

0 oy
önce (5,536 puan) tarafından

Ben de roborock s8 var çok memnunum ama tabi dediğin fiyattan biraz fazla

Evet onada baktım.ben 

0 oy
önce (2,281 puan) tarafından

Bacım agzımzdan cıkan dua olurmuş kanser ederim falan dememek lazım, dikkat etmek lazım, inşallah gönlüne gore bulursun roborock cok begeniyolar

Evet çok haklısın canım Allah korusun:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 219 göst.
0 oy
7 cevap 481 göst.
0 oy
4 cevap 360 göst.

Kategoriler

1,487,258 soru

24,313,409 cevap