0 oy
202 göst.
önce Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından

2 aydır kesinlikle tam anlamıyla uyuyamıyorum vücudumda çok değişik bir huzursuzluk var uyuşukluk hissi gibi aynı zamanda kasılma gibi anlam veremediğim bir hâl içindeyim kızlar ne yapmam gerekiyor neden kaynaklı olabilir

5 Cevaplar

0 oy
önce (14 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Canım, bazen insanın içi daralınca uyku da huzur da kaçar. Bu hâller çoğu zaman Rabbimizin kulunu kendine yaklaştırmak için bir işaret gibidir. Sen sakın korkma.

Gece yatmadan önce 3 İhlas, 1 Felak, 1 Nas okuyup ellerine üfle ve bütün vücuduna meshet. Çok faydasını görürsün.

Ayrıca ‘Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Hüve Rabbul arşil azîm’ zikrini 7 kere çek; kalbe sükûnet verir.

Bir de uyumadan önce dua et:

‘Allah’ım, içimdeki sıkıntıyı Sen koyduysan gideren yine Sensin. Kalbime huzur, bedenime şifa, geceme rahatlık ver.’

Bu hâller geçici olur inşallah. Yeter ki Rabbine sığınmaktan vazgeçme. ❤️”

önce (50 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için Allah razı olsun inşallah

önce (14 puan) tarafından

Cümlemizden razı olsun İnşâAllah güzel duan için bende teşekkür ederim ♥️

-Reklam-
0 oy
önce (382 puan) tarafından

2 çocuk ile bide hamilelik çok normal değil mi canım . Stres uyutmaz . Rahatlamaya çalış hamilelikte ben de hiç uyuyamazdım . 

0 oy
önce (183 puan) tarafından

Ben en son ne zaman kaliteli bi uyku uyudum hatırlamıyorum düşünceler stres bebek yorgunluk ağrı derken çok normal 

önce (1,194 puan) tarafından

Bende senin gibiyim , gece 1'de yattım saat 3.30'a kadar hiç uyumamışım gibi sürekli Rüya gördüm, 3.30 da bir uyandım şiddetli baş ağrısı. Kalktım ilaç içtim hâlâ daha uyumadım 🥲 namaz kılıp yatacağım , sabahta çocuklar ne zaman uyanırsa işte .

Yıllardır hiç uyuyamam bende uykuya hasret kaldım 

önce (183 puan) tarafından

Lavin ortalama 3te yatıyo o da zar zor nebe süresinden ninnilere her yolu deniyorum peltim çıkıyor zaten yatırana kadar bazen daha da geç hatta. sonra sessizliğin tadını çıkarmak istiyorum, uyumak istiyorum yok uyuyamıyorum uykuya dalıyorum lavin ağlıyo uykusunda hep emmek istiyo memeyi bırakıyor yatağına koyuyorum bi saat sonra yine aynı saat 12ye kadar böyle bazen yanımda yatar pozisyon ds emdiriyorum dayak yemişe dönüyorum belim ağrıyor sezeryandsn sonra hep bellm ağrıyor iki büklüm uzandığım uyumaya çalıştığım için 

Öğlen oluyo evin işi gücü kalabalığız zaten biri gidiyo biri gelşyo bi yandan lavin kafam bi dünya oluyo extradsn kendi özel hayatımda olsn sorunlar kaygılar gelde uyku vakti uyu uykuya dalınca da uykuyla uyanıklık arası hep. bide bnde de öyle üst üste rüya ne zaman kocamı görsem mutlaka onla alakalı da bi problem çıkar o zaten başlı başına stres sebebim öyle işte bnde de durumlar 🤦‍♀️

Ya düzeniniz çok kötü canım birde Lavin kuş meme bağımlısı olmuş belli ki 😣 Allah yardımcın olsun inşallah canım ❤️ 

Benim çocuklar kış geldi 7-7.30 gibi yatıyorlar sabah 10 da kalkıyorlar , kızı sadece 1 kere emzirmeye kalkıyorum onda da o uyanmadan ben uyanıyorum veriyorum 😂

önce (892 puan) tarafından

Post sahibi değilim ama merak ettim aksam 7 7.30da yatıp sabah 10a kadar nasıl uyuyorlar bir formülün var mı nasıl uyutuyorsun çocuklarını:))

Uyutmak için hiç zorlamıyorum canım kendi kendilerine zaten uykusuzluktan ağızları esnemekten yarılıyor 😅

Yatırdığım gibi 1 dakika sonra ikiside bayılıyor ama ben öğle uykusu da yaptırıyorum, kız günde 2 uyku oğlan 1 

Biri 9 aylık diğeri 6 yaşında 

0 oy
önce (5,873 puan) tarafından

Ben 1 senedir böyleyim canım 

Hem eşim hem çocuklar hastalık günün stresi çok bunaldim 

Beynim kafam çok yorgun resmen stres altında yaşıyorum 

Uyusam ruyalarimda bunalıyorum 

Dişimi sıka sıka dişim kirildi 

Emin ol genelde yorgunluk stresten oluyor 

Bende dişlerimi aşırı sıkıyorum

önce (5,873 puan) tarafından

İnşallah seninkiler kırılmaz:((

0 oy
önce (3,965 puan) tarafından

Akşamları magneziuum iç

Magnezyum kullanmıyordum bugün kullandım teşekkürler

Alirken uyku duzensizligi, stres oldugunu soyledinmi. Cesitleri var da. 

Suda eritip içiyorum ondan yazdı bana ama, söylemedim ben 

Magnezium glisanat ve magnezium t lorenat. Bunlarmış. 

Teşekkürler canmm aile hekimine söylesem yazsr mı 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 329 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Kizmaaskim (502 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 297 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Derya z05gni (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 434 göst.
0 oy