Kocam her tartismamizda cogunlukla bana kusuyor anlasamadigi icin bunu tercih ediyo ve oturma odasinda yalniz yatiyor. Ben ayri yatmayi sevmiyorum ve boyle bir seyi 1 kere bile yapmayi dusunmedim. Ona ilk zamanlar surekli soyluyordum ve yataga getiriyordum bir sure sonra biraktim. Artik ne yapacagimi bilmiyorum ve su an kafamda ayrilik senaryolari geciyor cunku kendimi bu evlilikte yapayalniz hissediyorum. Kotu bir evliligimiz yok belki ama her seyi iş olmus iş askindan beni evini ihtiyaclarimizi unutan evi benim yonetmem gerekiyor ve kendimi yapayalniz hissediyorum ben yoruldum biraz ne yapacagim dayanamiyorum ona bagirip cagirmak o kafasina bunlari sokmak istiyorum ama anlasilmayacagimi biliyorum. Bir de ben kavgayi küslügü devam ettiremeyen biriyim hemen gulerim konusurum ama o da aksine oyle bir inat ki. Benim kalbim resmen eziliyor su an hissediyorum. paramparca. Ayrilmak istese gercekten buyur edecem o derecedeyim oyle bi nefreti var ki bana beni bile kendinden nefret ettirmeyi basardi artik. Ztn evliligin yuruyecehineninanci yokmus zaten surekli ben bu eve gelmek istemiyorum diyor. Birilerini parasi evi barki yok hicbir seyi yok diye kiniyor ama onemli olan belki huzurdu onlarda bu vardi belki de biz eksiktik bundan en onemli mutluluktan muzdariptik belki de. Memnuniyetsizlik sukursuzluk her eve geldiginde yuzume baktiginda bunu goruyorum.
Sen alistirmissin cnm nasıl olsa dönüp dolaşıp yine kendisi geliyor diye adamda çok kendini yormuyor biraz da alttan alan sen olma bırak küs kal gönlünü alsin kendini kiymetlendir canını sıkıpda daha da simartma eşini gönlüne göre canin ne istiyorsa öyle yaşa çocuğun varsa al dışarı git beraber eğlenin vakit geçirin yemek yap güle oynaya çocuğunla ye onu umursamadigini hissettir bak nasıl kendini istenmiyor hissedip kuzu kuzu gelecek erkekdemi kusermis kadın gibi
Tartışma esnasında söylüyorsa çok takılma ama normal şekilde durup dururken bu eve gelmek istemiyorum diyorsa orada ciddi bir sorun vardır ayrı yatma konusuna gelince maalesef olduğunda özel bir durum olduğu için ben kendini koruyana kadar yanında yatırmaya alıştırdım yani ikisini birlikte yatırıp gidip eşimle birlikte uyuyabiliyorum şu an eşim zaten yanımda değil ama bir süre bizde de böyle bir durum oldu kızım da hiç hayır yatmamıştı bence ayrı yatmak ne kadar iyi olsan da bir tık araya soğukluk sokabiliyor ha biz de böyle bir sorun oluştu mu hayır oluşmadı çünkü birbirimizde bağımız hiç azalmadı ama eşim kalkıp tartışıp ayrı bir yerde yatmaya kalksa bu beni de yaralar bence olmaması gerekiyor
Hem de ne bicim yara. Bana oyle kotu hissettiriyo ki. Paylasacak kimsem de yok boyle bir yere yazmak hiç istemezdim. beni oyle yalnizlastiriyor oyle bunaliyorum boguluyor gibi hissediyorum her seyi birakip arkama bakmadan cekip gidesim geliyor. mutlu olmak icin degil haketmeyen birinin hayatinda daha fazla kalmamak icin.
Allah yardımcın olsun canım ya gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum hep mi böyleydi yani genelde erkekler küsüp yatak ayırmazlar ama hani biz kadınlar yaratılış gereği daha fevriyiz
Sevmemek üzerine kurulu bir hayatı var eşinin. Farkında değil büyük ihtimalle, olumlu konuları bile olumsuzluk üzerinden örnekliyor. Hep kötüye olumsuza negatife meyilli.Sevgi dili yok...
Eşin ya sevgisiz büyümüş ya da şımarık. Sevgiyi maddiyat üzerinden öğrenmiş, sevgiyi yokluğuyla tehdit ederek göstermeyi öğrenmiş. Ailesi nasıl, özellikle annesi?
Sanki bu yazıyı 4 yıl önce ben yazmışım gibi o günlerim hatirima geldi çok üzüldüm benimde evliligim senin Evliligin gibiydi kocam günün çoğunu dışarıda geçirirdi eve gelmek benimle muhabbet etmek hatta birlikte oturup birseyler yemek icmek istemezdi ben çok çektim meğer içki içiyor muş bunu çocuğum olduktan sonra öğrendim bosanamadim da öyle bi günaha batmişim harama göz yummak beni çok üzüyor Allah affetsin bizi her neyse kocam sabah gider gece 2 gelirdi sürekli cevrem dostum arkadaşım.der di hastalanir beni suçlar acitasyon ve manipüle yapar ağlar bağırır kirlent yastik ne varsa yüzüme atar gider yatağında uyurdu aksine o yatajtan cikmazdi hep ben koltukta sabahlardim beni karşısina alır bana kızar bağırır di hep ağlardım hep üzülürdüm belki de konuştuğunu vardı ama ben o zamanlar da telefonuna bakmaya bile cesaret edemezdim 🥺 en acısı da benim panik atağim vardı kaç kez bayıldım onunde sayamam ilk baslarda korkar hemen beni ayıltırdi bir iki artık numara yaptığımı der di bir akşam yine ben kriz geçirirke. 3 yaşında oğlumun gözlerinin önünde beni ogluma kötüleyip benim taklidimi yapmıştı hiç unutmuyorm kahkaha atarak taklidimi yapıyor du ben de kriz geçirmiş salya sümük ağlıyor dum gerçekten hayat arkadaşı çok önemli bazen iyiki bunlari yaşadım diyorum daha çok güçlendim artık fırsat bile vermiyorum o eskiden kusunce ben hep gönlünü alırdım o ise 2 hafta beni arkasindan kostururdu şu an kendisi de farkında tek yanlışın da boşanabilecegimi biliyor sende kendine el at birak uyusun koltukta sanane madem prenses olmayı istiyor birak prenses olsun sen kendini gelişti ona bağımlı olmadigina kendini inandir günün sonunda ya bambaşka adam oluyorlar yada zaten prensesligi kabul edip bosanmayi istiyorlar sen nasl yasamak istiyorsun sen nasl mutlusun onu düşün
Başlığı tek okudum ilkbaharda beri kocamla ayrı yatarız. O yatak odasında ben salonda ve böyle mutluyum kurtuldum sabaha kadar gök gürültüsü gibi küfretmeden kurtuldum kulak zarım zarar görmeden ayrıldık😂😂😂 tabi 4 ay önce doğum yaptım gebelik doğum derken iyice uzaklaştık geçen diyordum iyice alıştık yalnızlığa dedi bebek var siz rahat uyuyun
Biz de sürekli eşimle olur olmaz kavga ediyoruz ama her evlilikte olan bir şey kimsenin evliliği dört dörtlük değildir kavgada evliliğin tuzu biberidir biz ne kadar tartışsak da birbirimizi yesek de asla yataklarımız ayrı olmaz bazen ben inatçılık yaparım gelir yatak odasında değil de koltukta yatarım yalnız başıma sonra eşim sabah uyanınca bana kızar sonra da der ki eğer böyle yapacaksan ömür boyu benim yatağıma girme ömür boyu ayrı yatalım bana bunu söyler biz her türlü kavgayı ettik belki de en kötü günlerimiz oldu ama bunlar gelip geçici şeyler bir bakıyorsun unutmuşsun her şey eski düzenine dönmüş ama senin eşinde böyle bir sıkıntı varsa gerçekten kötü çünkü bir adam ne olursa olsun kavga da olsa ayrı yatmamalı, ben eşimle kavga ederim o da gelir ayrı yatar ama ben uyuduğum vakit gelir yatağa girer gizliden ama böyle bir durumun varsa ve halen devam ediyorsa kaynananla konuş derim ben ,belki oğluyla konuşur belki tekrar aynı hatayı yapmaz sana ilgi göstermiyorsa eşinle konuşabilirsin kendisini düzeltmesi için ama baktın ki olmuyor sen de biraz onu kendi haline bırakırsın erkekler kadınlar ilgiyi kestiği zaman kafasına dank eder o zaman ama sorunlarınız yüzünden hele de sorunlarınız o kadar büyük değilse ayrılığı asla düşünmeyin, biz eşimle birbirimizi yeriz ama asla demeyiz senden ayrılmak istiyorum senden bıktım boşanalım veya başka ağır kelime yani asla söylemeyiz birbirimizi çünkü evlilik saygı sevgi çerçevesinde olan bir şeydir onunla konuşmalısın olmuyorsa da kaynananla görüş ve durumu anlat veya görümcenle de görüşebilirsin aran iyiyse tabii...
Bnmkide tartıştık ca ayrı yatıyordu yatağını serdim burdan yatsan yat dedim yoksa seni bırakır giderim tıpış tıpış yatağına geldi😅
1,487,599 soru
24,318,418 cevap
345,188 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın