Slm kızlar iki yüzlü kaynanamızla bide iki taraflı konusan hem esiniz hem kayın pederiniz için napardınız
kaynana kayinpeder dis kapinin mandali . onlar kaale alinmaz iki yuzlu ise mesafe koyar bayramdan bayrama gorusurum. soran olurda su konuda kuyumu kaziyorlardi iki yuzluluk yapiyolardu yuzimden gulup arkamdan konusuyorlardi boyle kisileri hayatima fazla yaklastirmam derdim. esin iki tarafli konusup hem seni hem onlari idare etme cabasindaysa ona gidip ayri konusuo sana gelip ayri konusuyor ise ortaligi karistiran zaten o es dir. kimse kirilmasin diye pinpon topu gibi bi ona hallisin deyip bi sana haklisin diosa ortaligi karistiran zaten o bunu da esine o kaiilerin yaninda esinin acigini soylereyerek. ifsalardim. oglun hoyle boyle diyor. esinde orda olacak tabiki. anne babasida yooo bizede asil soyle soyle diyor diyecekler. ortaligi karistiranin esin oldugu meydana cikacak
İki gundur oyle vala bilmiyorum bende zaten bu hayatta cok acı cektim ama napalm dik durmaya çalışıyorum işte basımda bu var benimde
Mesafe koyardım yapacak başka bir şey yok
Ben mesafe koydum rahatım
Eşin mi engel oluyor
Canım benim sen kendine saygı duymazsan kimse duymaz zaten. Kusura bakmasın anası ile arasına girmem ama hiçbir Allah'ın kulu benim Kendi üzerimdeki kararlara karışamaz. Anasını çok istiyorsa gidip onunla yaşayabilir.
Benım kaynanam iki yuzlu benım arkamdan konsırız bide dıyorki biseyini duyarsam sana belli etmeden kocana derim haha sankı 5 yasındakı cocuga der gibi benımkı oyle eşimde oyle benım o da diyorki ben kimseyi tanımam diyor bide sen saygıda kusur etme der sonra ses etme bidey deme der sonra Bi bakıyorsun arkandan bin bir turlu bisey olur sana belli etmeler bu tarafta benimde boyle canım acıyor kaynanam zaten yaranamazsın yapsan yapmadı olursun seni rencide edecek illa orda burda bide birligiz ya içim oyle dolukı gece ağladığımı bilirim ama genede halımı belli etmemeye gosteriyorum ayaklarımın ustun de duruyorım illa bisey istesem esimden illaki bisey oluyor arkasından vee kaynpeder zaten hazırcı gezmeye gidecek bedava yakıt kocası alsın ona kızıyorım hazırcı alısmıs ama lafa geldin mi kotusu gine ben oluyorum 10 15 gundur arabamız bozuldu bizim 100 milyarı gecti yaptırması cemeresini kocam cekti kayın pederin gezmeye dusundı hemen karısıyla beraber ama kotulemeye geldın mı 1 numara neymiş kocam yakıt alacak karıyla gezievekmıs bedava oldu dedim bende kim gezmeye gidiyorsa parasıyla alıcak ayyy bende bunaldım neye uzulcemi arabaya harcıcagı masrafı evine dokerdi ya sadece elektrik su baglancak evimin oda kocama zor geliyor bende bunaldım bunlarla birlik durmaktan inan dun aksam sinirden agladım bide kedi köpek gibi kocasına bakarak gulıypr inan benım o arabaya binesim gelmedi hazırcı alısmıslar kaynanmla kayınpeder adam onca yer saato 5 kurus fayda görmedim bide bana diyor al esyanı evine git yapılcak evim hazır konterner yakın 2 adımlık yer giderim dedim bu lafını kocama kac kere dedim anlamadı annesi bana diyorki yalan yanlıs kocanı doldurma diyor bide yaa bu kısda buradasın diyor neyden sınanıyorum bilmiyorum aksam duruyorım kaynanamı diyor ben bunu istemiyorum diyor bende içimden diyorum benı istemeye ne ben hiç istemem dedim 1 ayım var doguma dogumda gelme dedim madem istemiyorsun gelme dedim peşime kızdım napim bilmiyorum
Ben zaten bu durum olduktan sonra hem kendime saygımı bozmadım hem etrafındakilere hep alt dan aldım uslubumu bozmadım napım yani 40 60 yasındakı insanları pıs pıslımmı
Yani onlara saygısızlık değil ama burda asıl mesele eşin sanki . Denge kuramayan kendisi yoksa siz zaten yapmanız gerekeni yapıyorsunuz
Ben kompile sildim hayatımızdan çok şükür
Çok basit evine sokma gidip gelme ben öyle yapiyom kafa rahat onlar arada arar sorar ben tinlamam bile zaten eşimde soğuk davranır yaklaşmaz ailesine
1,486,750 soru
24,305,918 cevap
344,390 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın