0 oy
125 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından

Slm kızlar iki yüzlü kaynanamızla  bide  iki taraflı  konusan  hem esiniz  hem kayın pederiniz  için napardınız

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,785 puan) tarafından

kaynana kayinpeder dis kapinin mandali . onlar kaale alinmaz iki yuzlu ise mesafe koyar bayramdan bayrama gorusurum. soran olurda su konuda kuyumu kaziyorlardi iki yuzluluk yapiyolardu yuzimden gulup arkamdan konusuyorlardi boyle kisileri hayatima fazla yaklastirmam derdim. esin  iki tarafli konusup hem seni hem onlari idare etme cabasindaysa  ona gidip ayri konusuo sana gelip ayri konusuyor ise ortaligi karistiran zaten o es dir.  kimse kirilmasin diye pinpon topu gibi bi ona hallisin deyip bi sana haklisin diosa ortaligi karistiran zaten o bunu da esine o kaiilerin yaninda esinin acigini soylereyerek. ifsalardim. oglun hoyle boyle diyor. esinde orda olacak tabiki. anne babasida yooo bizede asil soyle soyle diyor diyecekler. ortaligi karistiranin esin oldugu meydana cikacak

önce (21 puan) tarafından

İki gundur oyle vala bilmiyorum  bende zaten bu hayatta cok acı cektim ama napalm dik durmaya çalışıyorum  işte basımda bu  var  benimde 

-Reklam-
0 oy
önce (8,730 puan) tarafından

Mesafe koyardım yapacak başka bir şey yok 

0 oy
önce (26 puan) tarafından

Ben mesafe koydum rahatım 

Eşin mi engel oluyor 

Canım benim sen kendine saygı duymazsan kimse duymaz zaten. Kusura bakmasın anası ile arasına girmem ama hiçbir Allah'ın kulu benim Kendi üzerimdeki kararlara karışamaz. Anasını çok istiyorsa gidip onunla yaşayabilir.

Benım kaynanam iki yuzlu  benım arkamdan konsırız  bide dıyorki  biseyini  duyarsam  sana belli etmeden kocana derim haha sankı 5 yasındakı  cocuga der gibi benımkı  oyle eşimde oyle benım o da diyorki ben kimseyi tanımam  diyor bide  sen saygıda kusur etme der sonra  ses etme bidey deme der  sonra Bi bakıyorsun  arkandan bin bir turlu bisey olur  sana belli  etmeler  bu tarafta benimde boyle  canım acıyor  kaynanam zaten yaranamazsın  yapsan yapmadı olursun  seni rencide edecek illa orda burda  bide birligiz  ya  içim oyle dolukı  gece ağladığımı  bilirim  ama  genede halımı belli etmemeye  gosteriyorum  ayaklarımın  ustun de duruyorım   illa bisey istesem esimden  illaki  bisey oluyor arkasından vee kaynpeder  zaten hazırcı  gezmeye gidecek  bedava yakıt kocası alsın   ona kızıyorım  hazırcı alısmıs  ama lafa geldin mi kotusu gine ben oluyorum  10 15 gundur arabamız  bozuldu   bizim 100 milyarı gecti yaptırması  cemeresini  kocam cekti kayın pederin gezmeye dusundı hemen karısıyla  beraber  ama kotulemeye  geldın mı 1 numara  neymiş kocam yakıt alacak karıyla  gezievekmıs  bedava oldu dedim  bende  kim gezmeye gidiyorsa parasıyla alıcak  ayyy bende bunaldım neye uzulcemi  arabaya harcıcagı  masrafı evine dokerdi  ya sadece elektrik su baglancak  evimin  oda kocama  zor geliyor   bende bunaldım bunlarla  birlik durmaktan  inan  dun aksam sinirden  agladım   bide kedi köpek  gibi kocasına bakarak gulıypr  inan benım o arabaya binesim  gelmedi  hazırcı  alısmıslar  kaynanmla  kayınpeder   adam onca yer saato 5 kurus fayda görmedim  bide bana diyor al esyanı  evine git yapılcak  evim hazır  konterner  yakın 2 adımlık  yer  giderim dedim bu lafını  kocama kac kere dedim anlamadı  annesi bana diyorki yalan yanlıs kocanı  doldurma diyor bide yaa bu kısda  buradasın diyor  neyden sınanıyorum  bilmiyorum  aksam duruyorım  kaynanamı diyor  ben bunu  istemiyorum  diyor bende içimden diyorum benı istemeye ne  ben hiç istemem  dedim 1 ayım var doguma  dogumda  gelme dedim madem istemiyorsun  gelme dedim peşime  kızdım  napim bilmiyorum 

Ben zaten bu durum olduktan sonra hem kendime  saygımı bozmadım hem  etrafındakilere  hep alt dan aldım uslubumu  bozmadım  napım yani 40 60 yasındakı insanları pıs pıslımmı

Yani onlara saygısızlık değil ama burda asıl mesele eşin sanki . Denge kuramayan kendisi yoksa siz zaten yapmanız gerekeni yapıyorsunuz 

0 oy
önce (306 puan) tarafından

Ben kompile sildim hayatımızdan çok şükür

0 oy
önce (149 puan) tarafından

Çok basit evine sokma gidip gelme ben öyle yapiyom kafa rahat onlar arada arar sorar ben tinlamam bile zaten eşimde soğuk davranır yaklaşmaz ailesine

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 148 göst.
0 oy
6 cevap 194 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Anonim59 (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
31 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gunes1997 (3,945 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.

Kategoriler