Gerçekten çok yoruldum bu adamin odunlugundan işten geliyo yiyo içiyor film bile izleyemiyoz birlikte direk gidip yatiyo ne sohbeti var ne biseyi var gelir eve yemeğim nerde çayımı koy diğer eşler gibi çayımı koyarmisin hayatım vs yok tatlı dil yok hiç konuşmayan sohbet etmeyen evlilik olurmu ya size soruyorum eşimi çok seviyorum ama napcagimi bilmiyom az evvel aradım öyle internetim bitmiş 30 GB di dedim 8 olmuş silinen resimleri tekrar yüklediğim için beni ne diye ariyon ben calsiiyom bu saçma sapan internet için mi ariyon arama dedi kapttim yüzüne engelledim bu 8 senedir evliyim böyle hep kavga ediyom bu huyu yüzünden hiç değişmedi geçende manda işi vardı bir hafta başka köyde çalıştı işte olmadı geri geldi vs gelmiş yorgan için kavga çıkardı yüzü nerde niye takmadjn evi dağıttı gardrop boşalttı çok sinir oldum özür diledi vs ama çok uzuluyom içten içe ama çok da seviyorum nasıl yapcam bilmiyom bosanmamiz daha doğru değil mi sevgimiz de saygımız da kalmamış artık iki çocuk da var nolcak bu sürec bilmiyom
Buradaki postlarda görüyorum bunu nasıl hâlâ çok seviyorum diyebiliyorsunuz. Duygularınızı karıştırıyor olabilir misiniz? Sevmek ,sevilmek bu mu gerçekten? Kadınların çoğu hor görüldüğü ortamda nasıl hâlâ sevgiden bahsedebilir? Ailenizde mi size sevgiyi bu şekilde gösterdi, anlattı ve siz bunu sevgi diye öğrendiniz? Bu anlattıklarınız tamamen değersizlik.
Sevgi bu değil biliyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çekip gitmek istiyorum nereye kimin yanına gidecem arkamda duran kimse yok annem var bir tek oda evden çıkarıyorlar kirasını veremedi değer görmediğim yerde bende durmak istemiyom ama iki çocuk var çalışmak istiyorum onu da yapamiyom bakan yok cocuklara biri kizim anaokuluna gidiyo diğeri oğlum 3 yaşında bir kaynanam var bana destek olur hersekil yanimda olur ama yapamam orda da sığıntı gibi annemin yanında da sığıntı gibi olur onların derdi de başka zaten dert olmak istemem şaşırdım kaldım annem babam ayrıydı saten sevgi filan gördüğüm söylenemez annem benim sırtımdan para peşindeydi kimse beni sevmedi destek de olmadı
Ben boşanamamana bir şey demiyorum. Çaresizlik diye bir şey var evet ama anlayamadığım olanlara rağmen seviyorum demeniz. Zaten aile bağı kuvvetli olmayan bir yerde büyümüşsünüz. Tekrar aile olmayı becerememiş biriyle evlenip iki çocuk yapmanız hata olan. Kendinizle beraber çocukları da ateşe atıyorsunuz çünkü böyle yaparak.
Canım cicim çoğu evlilikte bitiyor zaten bir süre sonra. Önemli olan birbirinize saygınızı kaybetmeyin. Saygı sevgi varsa ben olsam bitirmezdim.
Her evlilik zor süreçlerden geçiyor. Oturun konuşun birbirinizden hoşlanıp hoşlanmadığınız güzel kötü huyları özellikleri konuşun tekrardan evliliğin ilk yıllarındaki sevgi saygıyı oluşturmaya çalışın. Hemen kestirip atmayın şiddet aldatma yoksa önce evlilik onarılmaya çalışılmalı
Çok konuştum ben çok yoruldum bu ilgisizliği yüzünden hep tartıştım ettim bazı telefonda uygunsuz şeyleri yakalıyordm onu bile af ettim o huyu bitti yapmiyo artık ama bu ilgisizliği filan olmayınca kendimi değersiz his ettiryo sevgi saygı da olduğunu düşünmüyorm sevgi saygı olsaydı şayet bugün beni o şekil kirmazdj veya en ufak şeyde beni azarlamazdi kimsenin yanında rencide etmezdi bu huyları da var herkesin yanında bagiriyo ezmeye calsiiyo beni beni seven yaparmı böyle şeyler sence
1,490,145 soru
24,353,933 cevap
346,638 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın