0 oy
324 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (3,634 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar benim reglim 2 gün gecikti    önceden ara ara bir iki gün geç yada erken olurdu ama kadın doğum hapı 1 ay kullandım baya oldu hapı bırakalı hep duzneliydi  ondan sonra reglim   taki bu zmana kadar  gebelik yok buna eminim ama strese girdim yine de 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(3,841 puan) tarafından

Başka şekildede korunduysan mevsimsel gecikmedende olabilir.korunma yoksada  gözün aydın 😁

Ablam bırakır bırakmaz kalmıştı.

(3,634 puan) tarafından

Bn  hapı 1 ay kullandım ztn ve uzun zmana oldu bırakalı  gebelik ihtimali azcık  af edersin ilişti 1 hafta önce oldu ve eşim korunuyor  

(3,841 puan) tarafından

Benim yumurtlama dönemi dışında olan ilişkide tutmuyor.1 sene dışında hiç korunmadım yumurtlama zamanı tek kaldım.dediğim gibi mevsimsel olabilir

Hakkında hayırlısı olsun inşallah

(3,634 puan) tarafından

Amin canım 

-Reklam-
0 oy
(5,557 puan) tarafından

Kortizonlu ilaç kullandıysan oda geciktiriyor baya.

(3,634 puan) tarafından

Ilac kullanmadım canım  ama oğluma hava olarak kullanırken havayı bnde soludunm du

(3,634 puan) tarafından

Kortizonlu  ilac 

(5,557 puan) tarafından

Sanmıyorum o kadardan etki edeceğini ama olablirde tabi.

(3,634 puan) tarafından

Tam canım 

0 oy
(2,499 puan) tarafından

Doğum kontrol hapı yapıyo bende gecen ay 10 gün kullandım yan etki yaptı bırakmak zorunda kaldım bu ay 10 gün gec oldum tam 10cu günde oldum hamile olma ihtimalim sıfır olmasına ragmen korktum 😂

(3,634 puan) tarafından

Benimde yok ama insan korkuyor 

0 oy
(3,497 puan) tarafından

Benimde bu ay gecikti, emzirmeden dolayı zaten düzensizdi. 4 güne kadar gecikme normalmiş, gebelik yoksa. Benim bugün tam 4.gün psikolojim bozuldu. İnşallah gelir adetimiz

(3,634 puan) tarafından

Benimde 3. Gün olucak   strese girdim gebelik yok ama  

0 oy
(10,700 puan) tarafından

Mevsimsel olabilir 16 gün gecikme yaşadım bu ay 

(3,634 puan) tarafından

Ay o kadar olursa stresten ölürüm  ben 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 562 göst.
+2 oy
10 cevap 892 göst.