Kızlar benim reglim 2 gün gecikti önceden ara ara bir iki gün geç yada erken olurdu ama kadın doğum hapı 1 ay kullandım baya oldu hapı bırakalı hep duzneliydi ondan sonra reglim taki bu zmana kadar gebelik yok buna eminim ama strese girdim yine de
Başka şekildede korunduysan mevsimsel gecikmedende olabilir.korunma yoksada gözün aydın 😁
Ablam bırakır bırakmaz kalmıştı.
Bn hapı 1 ay kullandım ztn ve uzun zmana oldu bırakalı gebelik ihtimali azcık af edersin ilişti 1 hafta önce oldu ve eşim korunuyor
Benim yumurtlama dönemi dışında olan ilişkide tutmuyor.1 sene dışında hiç korunmadım yumurtlama zamanı tek kaldım.dediğim gibi mevsimsel olabilir
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin canım
Kortizonlu ilaç kullandıysan oda geciktiriyor baya.
Ilac kullanmadım canım ama oğluma hava olarak kullanırken havayı bnde soludunm du
Kortizonlu ilac
Sanmıyorum o kadardan etki edeceğini ama olablirde tabi.
Tam canım
Doğum kontrol hapı yapıyo bende gecen ay 10 gün kullandım yan etki yaptı bırakmak zorunda kaldım bu ay 10 gün gec oldum tam 10cu günde oldum hamile olma ihtimalim sıfır olmasına ragmen korktum 😂
Benimde yok ama insan korkuyor
Benimde bu ay gecikti, emzirmeden dolayı zaten düzensizdi. 4 güne kadar gecikme normalmiş, gebelik yoksa. Benim bugün tam 4.gün psikolojim bozuldu. İnşallah gelir adetimiz
Benimde 3. Gün olucak strese girdim gebelik yok ama
Mevsimsel olabilir 16 gün gecikme yaşadım bu ay
Ay o kadar olursa stresten ölürüm ben
1,488,210 soru
24,326,897 cevap
345,526 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın