Bacılar ne yapıyorsunuz ayy bu gece nie uyku tutmadı beni kahveyi çok içtim ondan mı oldu acep 😅 bebişi de uyuttum o zaman bir kahve daha o da sohbet kahvesi olsun konu benden yorumlar sizden hayatınız da sizi derinden etkileyen bir durum oldu mu
Çok kötü rüya gördüm o yüzden uyandım daha yeni sakinleştim 😔
Kızım yüksek bir yerden düşüyordu ve ölüyordu çok kötüydü çok rüyamdan bağırarak ağlayarak kalktım koşa koşa yanına gittim sarıldım çocukta ağlamama uyandı rqbbim hayırlara çwvirsin hiçbir anne rüyada bile görmesin inşallah hala ağlıyorum 😔
Ay Allah korusun kuzum ya düşüncesi bile insanı bitirir acaba böyle birşey izledin veya izledin de bilinçaltına mi yerleşti
bilmiyorum canm tek bildiğim şey çok kötüydü allahım birdaha göstermesin inşallah . Gözlerimi kapatamıyorum şuan gözümün önüne geliyor
Canım abdest al kendine gelirsin abdesti uyu
O göz kapatamama olayını ben hayatımda bir kere yaşadım anlatsam var ya yok artık dersin
Benim de akşamdan beri bebeğim uyumuyor şimdi karanlıkta ayağımda sallıyorum bir umut 🥲😂 valla nikahima birkaç gün kala annemler biz yokuz ne yaparsan yap diyip beni yalnız bırakmışlardı ve nikahima tek başıma gitmiştim, düğün falan da yapmamıştık. 80 yaşıma da gelsem o burukluğu unutmam sanırım.
Benimki de öyle yaptı ama biz yaptık gene de düğün kına falan yaptığıma bin pişmanım bende keşke yapmasaydım
Prensannesi senin ne oldu canım☺️ ayy öyle Doğu Batı ne fark eder aynı yurdun insanıyiz da kim anlar (bu arada kayınvalidemleri gören kim varsa biz olsak biz de bunlara kızımizi vermeyiz diyorlar😂😂)
Diri.gelin bana eşim istersen yapalım dedi ama o ara çok uzgundum ve kendi tarafımdan kimse olmayacak diye istemiyorum dedim. Bir de ben eşya da alamadım ceyizimi de getiremedim herşeyi eşim aldı maddi olarak külfet olmayayım dedim ama hep içimdedir. Sen niye pişman oldun canım
Annem işte red etti beni düğüne yakın zamanda nşkahımda da yoklardı ne annem ne babam düğüne birkaç gün kala barıştık o düğünden de ne beklersin işte yapmasam ondan iyiydi
İyi yine barışmissiniz. Benim annem babam ayrı, babam halen konuşmuyor benimle. Adam öldürdüm sanki benim onunla konuşmamam gerekir halbuki... Annemle de gizli gizli konuşuyoruz (doğum yapınca çıkıp geldi, eşim kovdu vs vs) eşim istemiyor annemi bize herşeyi zehir ettigi için zamanında. Aileden darbe yiyince insan baya bı kendine gelemiyor
Olmaz mı canım herkesin hayatı inişli çıkışlı,o şeylerle başa çıkabilmek önemli. Allah dermansız dert vermesin. Bende uyuyordum,bebeğim uyandı. Sabah işe gideceğim uyusam iyi olurdu 🥲
Aynen öyle canım benim bebiş kalkmaz daha 8 e kadar rahatım 😅 işe gideceğim diyince aklıma bir yaşadığım Hadise geldi bak 😂
O anı nasıl unuturum çok şey denedim resmen beynime oturmuş canım
Anlatmak ister misiniz
Benimkinin uyku düzeni bugün biraz yoldan çıktı .akşam 10 da uyudu gece 2 de uyandı tekrar uyuttum sabah 6.30 da uyandı ablalarını abisini okula geçirdi şimdi yine aldım ayağıma uyudu şükür
Daha komşuya kahvaltıya gidecem 10 a kadar uyusun inşallah
Aklıma gelen ilk şey sezaryen hikayem. Doğumum çok kolay geçti ama yanımdaki hasta yüzünden psikolojik sıkıntı yaşıyorum hala. 5 ay oldu aklıma geldikçe kötü oluyorum
Niye ki
1,495,726 soru
24,434,735 cevap
352,753 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın