0 oy
486 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Kafayı yemek üzereyim cidden evde nevar ne yok dağıttım. Bıktım ya bıktım. Kaynana kayınbaba market işletiyorlar eşimle evliligin basında konustuk calısmasını istemedim kabul etti. Zaten kendi işi varr sabah 7 öglen 3 cıkıs. Bir dünya vakti var karısı ve cocuguyla ilgilenmek icin. Ama beyimiz işten çıkıp markete gidiyor aksam 8-9 da geliyor. Kaynananın kayınbabanın durumu cok iyi. 3-4 evleri var, arabaları var. Ayrıca ikisi de emekli. Gelmisler 60 küsür yasına hala kar kış markette bekliyorlar işte yapamıyorlar. Benim ***** kocamı tüm ailesi kullanıyor. Ne icin?? Bir ekmek Bir icecek icin. Bugun izinli mesela ablasının arabası var. Kocası da evde bizimkini arıyor al saniyeye götür. Ya bu adam ben hariç herkesin herseyine koşuyor artık gercekten çıldırdım ya. Babasına annesine markette calısmasını istemiyorum. Bizimle zaman bile geciremiypr dedim. Kızım sana ev alcaz dediler. Kendi evlerinin yakınında ev bulup bana video atıyorlar aldık, alıyoruz diye. 1-2 ay gecti ev noldu diyorum? Kızım marketi satın aldık evi de 2-3 yıl içinde alırız dedi. Yine sustum. Arkadaslar 26-27 yasındayım ya hayatımı mahvettiler hafta da bir gün dısarı çıkardık artık o da yok. Marketten çıkar gelir birseye sinirlenmiş kızmış olarak eve yansıtır. Her gün kavga dövüş bıktım. Kendi anneme de söyledim aile gibbi hissetmiyorum bu gidişle ayrılacağım diye.  O da bu sekilde devam edecekse bitsin dedi. Simdi evi darmaduman ettim gelsin bu sekilde görsün çıkıp gidecegim yeter ya. 

8 Cevaplar

0 oy
önce (1,934 puan) tarafından

Öfke nöbetleri geçirmeniz bu zamana kadar işe yaramamış aile terapisti randevusu alın ve gidin eşiniz eğer terapiden sonra değişmezse o zaman gereğini yaparsınız böyle öfkelenerek evi dağıtarak bi sonuç elde edemezsiniz

Eşinizi en iyi siz tanırsınız eğer dava kağıdını görürse 180 derece döneceğinden eminseniz yapın ama kağıdı görünce evet boşanalım derse pişman olup geri adım atarsanız o zaman bu durumları ömrü billah kabul etmiş olursunuz bu kumarı oynarken eşinizin karekterini göz önünde bulundurun %100 eminseniz açın davayı ama emin değilseniz açma girişiminde bulunacağınızı gösterin

önce (2 puan) tarafından

Hayatta boşanmaz benden adım kadar eminim. Bunu yapmam lazım. Ancak aklını basına bu sekilde alır. 

O zaman bu resti çekin o zaman ikna olur evlilik terapistine ve bu terapi işini lütfen eşinizde sizde ihmal etmeyin eşinizin bu terapiye ihtiyacı var

önce (2 puan) tarafından

Evi bu halde görüp ciddiyetimi anlayınca terapisti de kabul edeceğini düşünüyorum. Baska caresi yok 

Hayırlısı olsun sizin için

-Reklam-
0 oy
önce (288 puan) tarafından

Peki size ev alırlarsa eşinizin ek iş olarak orda çalışmasına razı olur musunuz? 

önce (2 puan) tarafından

Olamam olamam o ev öncesindee bana söz verildi.  Oturdugumuz ev zaten zemin kat basık asırı bunaltıyor. Eşime satılsın burası Baska yerden bakalım ev dedim. Onu kabul etmeyip Baska ev alırız diye yıllarca oyaladılar beni. Benim vallahi onların ne malında mülkünde gözüm var. Canı  cehenneme.  

0 oy
önce (555 puan) tarafından

Onlardan uzaklaşmadığınız sürece bu böyle devam ederse. Böyle durumlarda mesafe gerekiyor uzağa taşının 

önce (2 puan) tarafından

Vallahi  yemin ediyorum aglayarak yazdıö sunu ya. Bıktım artk sevmesem bu kadar çekmezdim. Ya defolup gidicez ya da ben tek gidecegim. Bıktım usandım

0 oy
önce (1,821 puan) tarafından

simdi kaynana kayinpeder yaslininsanlar evet aslinda market onlar icin is yapmasa bile vakit harcayacaklari bi dukkan. ama madem ihtiyaclarinyik gunu iyi kotu orda gecirsinler. . sonucta mesai saati olmayan bir is . erkendende kapatip ciksinlar kocani cagirmalari cik sacma. yada esinin ek ise ihtiyaci varmis gibi haril harik calismasi vok sacma. sonucta o market bakkal cakkal yaslilar vakit gecirsin evde yatak dosek hasta yatio kendilerini dinleyeceklerine bence o mantikla duaunse herkes cok daha iyi yani

ben hani yaslilar bi masa iki sandale bi iki tabure koyarlar kapinin onune caydi maydi gununu gecirirler iyi kotu mahalle bakallai sokak bakkali tarzi dusundum o mantikla dusunmeli yaslilar yoksa durumlarida iyise kendini heder etmeye gerek yok ki

önce (2 puan) tarafından

Vallahi bacım ya trajikomik yemin ederim. Bende peki bir daha gelmem olur biter dedim. Prensipleri varmış  öyle diyor 😊

önce (8,278 puan) tarafından

Canan bakkallar öyle sandığın gibi değil çalışma saatleri çok fazla kafasına göre açıp kapatamaz. Marketler gibi değil

Bir zamanlar bakkal işleten biri demişti aile düzenimiz yok bayramda bile oturup ailece kahvaltını edemezsin sürekli biri durmak zorunda

tabi canım orası öyle kendi dükkanın kendi işin olunca tabii ki daha zor oluyor çalışma saatleri daha yoğun oluyor falan da bunlar para kazanmaya ihtiyaçları yok bir tane fazladan su satsam benim için kar demiyorlar dükkan kirayasa eğer dükkanın kirası çıksın 3.05’te vakit öldürelim gün içinde zaman öldürelim deseler yeter onu demek istedim ben dükkan kendilerinin ise zaten işten o kadar kasmaya gerek yok hani yaşlılar ya zaman öldürmek için gitsinler gelsinler demek istedim. kendi isin olunca sadece bakkal degil her esnaf oyle elalemin isinde calisirken calisma saatim bitti mesaim bitti der cikarsin mesela . kendi dukkanin olunca gercekten oara kazanmak isteyen bir musteri fazladan gelirmi acaba diye bekler zaten. ama bunlarin durumu var okadar kasmaya gerek yok diye dedim

Evet haklısın. Yani onlara karisamaz bakkali kapatın diyemez ama kocasına karışabilir. Yazık günah ya bunlarınin hepsinin hesabı sorulacak. Kadının kocası üstünde erkeğin de karısı üzerinde hakkı olduğunu kimisi hiç umursamıyor. Çocukların da babaya ihtiyacı var sadece kadın da değil

0 oy
önce (32,123 puan) tarafından

İnsan yoğun hayat temposunun içinde ufakta olsa kendine zaman ayırmak istiyor ev işi çocuk o bu derken sosyal hayat bitiyor nerdeyse eşimde şuan çok yoğun çalışıyor izin günü vs yok eve geliyor yemek yiyip yatıyor annem yanımda o olmasa bende kafayı yiyorum ama bizim geçici bu süreç borcumuz var diye bir süre bu şekilde hatta zaman ayiramiyorum diye beni ailemin yanına gönderiyor eşin de hep böyleyse çekilmez sende bir müddet ailenin yanına git kafa dinle oda hatasını anlasın bu şekilde gerçekten zor senin için 

önce (2 puan) tarafından

Öyle gercekten sizi anlıyorum hani borc vesaire olur tamam eyvallah. Ama ne borcumuz var ne ihtiyacımız. Kaldı ki para vesaire vermezler. İcecek ve günlük ekmeğimizi alır gelir. Cok yalnız hissediyorum dile de getiriyorum umursayan pek yok ama kafasına vura vura sokcam bunu 😊

önce (32,123 puan) tarafından

İnşallah başarırsın 🩷

önce (2 puan) tarafından

İnsallah cok teşekkür ederim 💗

0 oy
önce (72 puan) tarafından

Ordan bi geliriniz oluyo mu yoksa öylesine mi gidiyo

önce (2 puan) tarafından

Günlük ekmek ve icecek getirir sadece 

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Çok fazla okuyamadım ama ben senden beterim kaynanan herşeyimizi aldı kiralarda sürünüyoruz hiçbir destek yok yinede sana azıcık olsa yararları varsa kötü düşünme

0 oy

Evi dağıttım derken ne yaptın🙄

Çocukların varsa onlar için üzücü oluyor böylede

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 607 göst.
+1 oy
8 cevap 729 göst.
16 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Asel delal (458 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.