0 oy
267 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından

Ben aldatılmadım kocamın da öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum zaten ama insanoğlu bu. Hiç bu duruma düşen var mı nasıl atlattınız? Ben kafamda çok kuruyorum acaba hamileyim diye artık beni beğenmeyip başka birine gider mi diye içim içimi yiyor bazen

10 Cevaplar

+3 oy
önce (818 puan) tarafından

Verdigin yorumları okudum gerçekten ben utandım Evlenmeden nasıl izin veriyorsun vücuduna dokunmasına anlamıyorum uckuruna sahip cikamamissin sonra da apar topar tanımadan evlendim diyorsun. Kusura bakma da suç sende de var . Kendi evladın evlenmeden başka biriyle ilişkiye girip hamile kalsa sonra da taniyadan apar topar evlendim dese nasıl içiniz alıyor ya normal bişey mi bu . Bunu bile nirmallestirdiniz ya pes  annemizin babanızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz utanmadan  merak ettiğim için soruyorum . Tüm anne babalar aliyla puluyla çıksın evden ister sizinki yangından mal kaçırır gibi olmuş mübarek . Böyle devam edin ülkeyi de bozmaya devam edin .kusura bakmayın ama gerçekten artık sinir oluyorum böyle yapıp sonrada utanmadan itiraf edenlere ahirette sizin yüzünden hesaba çekilmek istemiyorum bana göre yanlissiniz

önce (5 puan) tarafından

Sizin açınızdan bakınca düşüncelerinizde haklısınız hiç bir şey diyemem ama sadece evlenmeden ilişki yaşama konusunda size hak veriyorum evet bir hata yaptık birbirimizi çok sevdik ve sabırsız davrandık ama olan oldu ve siz de nefretvari konuşmak yerine nötr kalabilirsiniz sonuçta birini tanımadan kınamak mantıklı bişey değil insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş. Utanma konusuna gelince de ben bu durumu mecburen aileme anlattım onlar da benim arkamda durmayı seçtiler ne yapsaydım siz söyleyin bebeğimi aldırıp intihar mı etseydim sırf bir hata yaptım diye. Ailemin yüzüne neden bakamayayım yani onlar benim ailem. Ve evliliğimizin hızlı gerçekleşmesi yangından mal kaçırma gibi olduğu anlamına gelmiyor sözümüz nişanımız kınamız düğünümüz her şey en güzelinden eksiksiz yapıldı çok da güzel oldu. Ülkeyi de onca tecavüzcü tacizci hırsız sapık varken bebeğime ve sevgime sahip çıkmayı seçtiğim için ben bozmuyorum bence. Benim yaptığım şeyi çoğu kız yapmaz çevreden de bir sürü duyuyorum millet 15 kişiyle birlikte oluyor çocuk aldırıyor çocuğun kimden olduğu belli değil tabi yine bu durumları da kınamak çok yanlış ama ben böyle bir şey yapmadım en azından. Zaten evlenme yolunda olduğum sevdiğim adamla yapmamamız gereken bir şey yaptık ve bebeğimizi korumayı seçtik. Bu durumumu rahatça itiraf edebilme sebebim kimsenin gerçek ismimi kimliğimi bilmiyor olması. Bunu sadece en güvendiğim insanlar biliyor çevremde. Son olarak da benim hatamdan dolayı siz neden ahirette hesaba çekilesiniz onu da anlamış değilim zaten. Size göre yanlışsam düşüncenizi değiştiremem ki öyle bir çabam da yok ama size tek tavsiyem kınamayın insanlar hata yapıyor önemli olan düzeltmeye çalışmak ben de öyle yapıyorum. Size de kötü bir şey söylemiyorum içinizden geçenleri olduğu gibi söylemişsiniz yorumunuz için teşekkür ederim umarım yanlış anlaşılmamışımdır sadece tanımadığınız insanlara karşı biraz daha nazik konuşmanızı isterdim çünkü ben sonuçta bir anneyim bir anneye laf söylerken daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. 

+1

Öncelikle bende teşekkür ederim yorumunuz için. Ben kinamiyorum asla öyle anlamayın .sadece evlenmeden birliktelik oluyor o adam sizi yüz üstü bırakıp da gidebilir çok şey okuyoruz duyuyoruz tanımadan etmeden niye böyle biseye izin verdiniz demek istiyorum başka bı yorumunuzda sevgiliydik o zamanlarda eski sevgilisuyle falan konuştu benden habersiz dediniz ya o zamanlar aldatma yalanlariyla zaten yuzlesmissiniz bu adama nasıl güvenip birlikte oldunuz  ben korktuğum için uyarmak istedim biraz sert uslub olmuş olabilir haklısınız ben aileniz açısından düşündüm böyle biseyle karşı karşıya kalmak ağır bı durum gene Allah razı olsun affetmisler sizi evladisiniz ama bizim burda bu tarz olaylar çok ayıptır çoğu anne baba evladini siler bizi ne hale düşürdün elalem e karşı diye ben onların utanclik durumunu düşünerek üzüldüm ailenize sadece kınama olarak bakmayın olaya asla kinamiyorum. kimseye guvenilmiyo erkekler alacağını aldı mı yüzüne bile bakmıyor çoğu insan mağdur oluyor benim burda ki sinir olma şeyim adamın yalanlarini göz göre göre gencliginizi ona heba etmeniz bı insan 7 sinde neyse 70 sindede öyle oluyo şimdi korkuyorsunuz mesela yüzde yüz yapmaz diyemiyorsunuz ben sizi düşündüğüm için dedim ahiret mevzusuna gelince de sizin bu anlattığımız yanlışa bizde duyduğumuz için dahil olduk ahirette göz göre göre neden uyarmadin denilecek ben mesajı okuyup susup geçmeyi kendime yediremedim ortada bı yanlış varsa diliyle sonra gonluyle uyarmali derler ya benimki o amaçlaydi kalbinizi kırmak istemem 3 günlük dünya hakkınızı helal edin 

önce (5 puan) tarafından

Öyleyse haklısınız kimseyi bir günaha ortak etmek asla istemem siz de hakkınızı helal edin sevgiliyken konuştuğunu ben daha geçen ay öğrenmiştim 8 aylık hamileydim zaten ve direkt yüzüne söyledim neden konuştun diye o da açıklamasını yaptı ama ben o konuda hala sinirliyim elimde aldattığına dair bir kanıt olsaydı ben direkt ayrılırdım bunu sırf evlenmeden önce yaptığı için sineye çektim bundan sonraki hatalarında daha sert olacağım. Dediğiniz gibi bebeği kabul etmeyebilirdi de işte o zaman benim hayatım biterdi ailem o zaman yüzüme bakmazdı gittin korkağın tekinden çocuk yaptın dımdızlak ortada kaldın derlerdi ama yine de beni bir başıma bırakmazlardı. Ben de zaten yaptığım hatayı asla savunmuyorum kimse kimsenin nikah olmadan elini bile tutmamalı bence çünkü kullanılmış peçete gibi bi kenara atılma ihtimali çok fazla ben sırf çok sevdiğimden çok güvendim şeytana uydum eşim öyle karaktersiz  biri olmadığı için şanslıyım ama adi biri de olabilirdi. Kalp kırdım diye de düşünmeyin bu arada ben buraya yazdığım şeylere iyi ya da kötü yorum geleceğini bilerek yazıyorum önemli olan hakaret aşağılama vb. şeylerin olmaması :) 

+1

Estağfurullah 😊 burda post açıldığında illaki iyi yorum kadar sert de gelebiliyo şekil a ben ama verilen cevaplarda kimsenin sizi aşağılama küfür hakaeret etmesinede izin vermeyin kimsenin ona hakkı yok sadece sert üslup gelebilir onu da idare edeceksiniz artık 🙂 rabbim hakkınızda hayırlısını versin hatanizın farkında olup pişman olmanız önemli hepimiz bir annenin kuzusuyuz kimse kimseden üstün değildir rabbim yolunu açık etsin kardeşim🤲

-Reklam-
0 oy
önce (32,898 puan) tarafından

Hamilelik geçici bi süreç hep böyle kalmayacaksın direkt kendisine sorarak içini rahatlatabilirsin aklında zaten öyle bişey yoksa seni teselli eder ve kafan rahatlar 

önce (5 puan) tarafından
+1

Sorunca kızıyor ben bi kaç şeyi kendim telefonunu karıştırıp da buldum sabahtan akşama kadar çalışıp yorulduğunu böyle şeyler için vaktinin bile olmadığını söylüyor yaptığı hataları söyleyince o da benim yaptığım şeyleri gün yüzüne çıkarıyor hiç için rahat olsun ben öyle şey yapmam senden başkasını gözüm görmez gibi bişey söylemiyor insan az güven vermeye çalışır bizimki de prenses sanki

0 oy
önce (16,812 puan) tarafından

Yani hamilesin diye neden seni begenmesin neden başkasına gitsin bu tür şeyleri düşünüp bu güzelim süreçleri kendine zehir etme bence 🥺❤️

önce (5 puan) tarafından

Bu süreç benim için çok da istenen ve güzel bir süreç değildi açıkçası evlenmeden hamile kalıp apar topar eşimi daha doğru düzgün tanıyamadan evlendim birbirimizi seviyoruz ama sonuçta kimseye güven olmaz. Bebeğim de istemeden oldu ama ben onu istenmeyen bebek olarak görmüyorum yine olsa yine aldırmayı değil doğurmayı seçerdim babası istemese bile tek başıma doğurup bi şekilde bakardım şu hayata tutunmak için tek sebebim minik oğlum

0 oy
önce (1,365 puan) tarafından

Canım benim seni aldatacaksa hamile degilkende aldatır o yüzden kafana takma böyle kuruntularla yaşanmaz sen çok güzelsin sana ozelsin unutma 

önce (5 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun ama s@lak yerine koyulmak çok gurur kırıcı bir şey ben onu severken bebeğini doğurup evine bakarken o başkasıyla olursa dünyam yıkılır 

0 oy
önce (10,660 puan) tarafından

Büyük konuşmak istemem böyle düşünmedimde ama ben binbir eziyetle onun çocuğunu taşırken böyle şerefsizlik yapacaksa defolsun 

önce (5 puan) tarafından

Etrafımda görüyorum böyle evde karısı bebeğine bakıyor perişan halde adam aldatıyor iş boşanmaya gelince de ayrılmamak için 40 takla atıyorlar bi yandan o şırfıntılarla takılmaya devam ediyorlar 

0 oy
önce (1,716 puan) tarafından

Gebelikte bu korkular ileride kızınız yada oğlunuzun genclik çağlarında kişilere güvensizlik ilişkilerde paranoya ait olamama hissi güvensiz bağlanma vb olarak aktarılır biz buna atalardan gelen aktarım diyoruz. Çok danışanım var kısmetim kapalı iliskilerim sebepsiz bitiyor tam okacak derken soğuyorum evlilik yapamiyorum vs. İlk sorduğum şey annenin gebeliğinde bu denli korku yada yaşanmışlık var mı ve bu durumu yaşayan her annenin çocuğunda bu durum mevcut bu tarz seyleri elinizden geldigi kadar düşünmeyin hatta aklinizdan bile geçirmeyin💜

önce (5 puan) tarafından

Böyle şeyler duyunca da üzülüyorum ya bebeğime zarar vermiş oluyorum istemeden onun kişiliğini de etkiliyorum ama ben de her gün her dakika güçlü olamıyorum 2 gülsem 5 ağlıyorum bi de daha 20 yaşındayım hayat çok içinden çıkılmaz hale geldi gibi

önce (5 puan) tarafından

Bir de şimdi gebeliğe bağlı dediniz biz 4 kardeşiz babam annemi annem beni doğurduktan sonra lohusayken aldatmış annem kucağında benimle mahkeme görmüşler hatta annemi bir değil onlarca kez aldatmış mahallede bile 5 kadından biriyle yatmıştır yani acaba annemin yaşadıklarını ben de mi yaşayacağım bazı yerlerde bir baba eşine nasıl davranırsa ilerde kızına da öyle davranılır diye okumuştum evrenin enerjisi böyleymiş 

0 oy
önce (1,807 puan) tarafından

cok sacma ve gereksiz bir korku. ondan korkacagina asil bebek dogunca aldatirmi diye korkmak daha mantikli. bebek digunca ilk bir sene toprak üstundeki öluden farki olmuyor insanin canli cenaze gibi oluo kadinlar

önce (5 puan) tarafından

Bebek doğduktan sonra aldatması daha kötü ve öyle bir şey yaparsa napıcam bilmiyorum hayat enerjim komple söner gider galiba

0 oy
önce (275 puan) tarafından

Şu ana kadar eşinizin sizi aldatmamış olması hamile olmadığınız için miydi yani? 

Lütfen böyle kurup hem en güzel günlerinizi zehir etmeyin hem de eşinize haksızlık etmeyin. Bunu düşünüyor olmanız yakıştırmanız bile ayıp çünkü. 

önce (5 puan) tarafından

Aslında sevgiliyken böyle bir girişimi oldu yani benden habersiz 3 ay boyunca eski sevgilisiyle görüşmüş benle beraberken ve ben bunu yeni öğrendim sonsuz güvenebileceğim biri olsaydı hiç aklımdan aldatır mı acaba diye geçirmezdim bile çünkü aldatacak bir potansiyeli var yalan söyleyebiliyor bana

0 oy
önce (2,386 puan) tarafından

Arkadsimin başına geldi. Kocasının mesajını yakalamış.  İşi ilerletmisler başka şeylerde yapmışlar 🙂‍↕️🙂‍↕️ evi terketmeye kalktı, kocası ağlamış zirlamis pişman olmuş.  Bizimki de affetmiş 🤬🤬 suan evliler hala ,kadin deli gibi seviyor adamı.  

Kendi kendine stres yapma neden aldatsin adam seni .

Ha ayrıca adama guvenmiyorsan başka cocuk yapma . Olan çocuklara oluyor 

önce (5 puan) tarafından

Ben kocamın aldattığını hiç yakalamadım ve ayrılamam da sanırım ya şuan gebelikten dolayı paranoyak oldum ailem de öyle söylüyor eşimi seviyorum bi sorun olunca konuşup hallederim heralde bilemiyorum

+1

Hayatın karşımıza neler çıkaracağını bilemeyiz maalesef 

Burda  çok post okudum , çocuklu kadınlar hep mağdur oluyor çalışamiyor, ailesi kabul etmiyor vs vs 

Neyse aklını bulandırma 😉😉 keyfini çıkar hamileliğin 

0 oy
önce (88 puan) tarafından

Canım erkeklere hiçbir zaman güven olmaz, benim kocam yapmaz demiyorum mesela aldatılmadım ama farklı şeyler yakaladım çok önceden. Ortada bir şey yokken kuruntu yapıp kendini de bebeği de üzme. Sadece gözün açık olsun arada bir gözetle ne yapıyor ne ediyor. Aldatan er ya da geç ortaya çıkar zaten. Allah hiçbirimize böyle şeyler yaşatmasın ♥️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 753 göst.
4 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elifinevi (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 190 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 274 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 738 göst.