Yaklaşık 3 yıl ayrılık süreci ve 2 yıl da dava süreci olmak üzere sonunda bende boşandım. Onsuz bir hayat düşünemem derdim ama aldığım karardan bir an bile pişman değilim. İyi ki de o cesareti gösterdim. 3 yaş oğlumun velayetini hakim bana verdi. Görüş günleri 2 hafta da bir cumartesi 11:00-17:00 arası ama görmek isteyeceğini sanmıyorum bir kez bile arayıp sormadı zaten oğlumu en son 4-5 aylık bebekken görmüştü. Hakimin verdiği karar çok adil oldu çok sevindim . Bu süreçte ailem hep yanımdaydı onlar sayesinde bu kadar güçlü olabildim çok mutluyum kızlar ❤
Zorluk mu çıkardı boşanırken niye 2 yıl sürdü
Bundan sonraki hayatında daha mutlu huzurlu olursun inşallah yavrunla.
İnşallah canım çok sağol
Hayır hiç zorluk çıkarmadı aksine ne davalara katıldı ne de dilekçelere karşılık verdi kendini hiç savunmadı. Malesef çekişmeli boşanma davaları aşamalı olduğu için ortalama bu kadar sürüyor
Gözün aydın oğlunla mutlu güzel günlere inşallah
İnşallah canım çok sağol ❤
Yeni hayatın hayırlı olsun inşallah. Aranızdaki sorun neydi
Aslında söylüyorum babasının onunla bebekken olan fotoğraflarını da gösteriyorum bak bu senin baban bu bebek sensin, başkalarının babalarını örnek gösteriyorum ama inatla dedem babam diyor ve dedesi olduğunu da çok iyi biliyor ama bu konuyu açınca dede babam diyor
Kendisini öyle iyi hissediyor demekki. Rabbim size oğlunuzla güzel kapılar açsın
İnşallah canım çok teşekkür ederim 💕
Daha çok küçük canım çocuğu zorlama taravma kalmasın. Yaşı büyüsün ,belli bir yaşa gelsin uzman desteğiyle beraber gerektiği kadarını olması gerektiği gibi anlatırsın. Şimdi önemli olan bu bağımlı adamı hayatınızdan tamamen çıkarmanız. Sonrası sonra hallolur.
Ne yapacağımı da bilemediğim için ve ne tepki vereceğini de merak ettiğim için bir kaç kez gösterdim babasını ama bakmak istemeyip kabul etmeyince zorlamadım çünkü dediğim gibi babamın dedesi olduğunu çok iyi biliyor zaten dede diyor ama bu konuyu açınca benim dedem babam diyor o yüzden bıraktım bende ısrar etmiyorum artık. Biraz daha anlayınca pedagog ile görüşüp nasıl bir yol izleyeceğime karar vereceğim. Ama dediğiniz gibi bu adamın tamamen hayatımızdan çıkması önceliğimiz 🙏
Allah kolaylık versin, bahtınızı açık etsin 🤲 Allah evladınıza hayırlı, uzun ömür versin 🤲
İnşallah çok teşekkür ederim 💕
Gözün aydın canım Rabb'im oğlunla mutlu bir hayat sürmeyi nasip etsin. Ailendemde Allah razı olsun arkanda dag gobi durmuşlar
Çok sağol canım Allah onlardan razı olsun bir kez bile kırmadılar bizi kendi mesleğim var memurum ve kira gelirim olmasına rağmen onlar olmasa asla tek başıma yapamazdım 🩷
Çok sevindim canım mesleğinin olmasına. İnşallah hep iyi insanlar karşınıza çıkar.
Eşini tam tanımadan evlendiniz galiba
Bende ünv bitirdim kendi memkeketimde özelde is bulamadım KPSS yüksek anlamıyordum atamamozda çok yok başka yerlere ailem izin vermedi gitmedim.
Evlendim 3 tane kızım oldu . Eşinin eline de bakmak zor 😏😏😏
Hangi bölüm canım ben düz memur olarak üniversiteye atandım alımlar oluyor takip et mutlaka KPSS'ye çalış olduğun ilin üniversitenin resmi sayfasından alımları takip et düz memur olarak atansan çok iyi olur
5 yıl sevgililik süreci oldu tanıdım sanıyordum ama malesef tanıyamamıştım ya da çok sevdiğim için görmezden geliyordum hatalarını
Umarım bundan sonraki hayatınız çok güzel olur oglunuzla birlikte 🤗
Çok teşekkür ederim umarım hep böyle olur 🩷
Allah hayırlı kapılar açsın. İnşallah bundan sonra hayatin daha güzel mutluluk içinde geçer ♥️
İnşallah canım çok teşekkür ederim 🙏💕
Yeni hayatınız size ve oğlunuza mutluluk getirsin
Çok teşekkür ederim inşallah 💕
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Açıkçası mutlu gitmeyen hayatlarda kadının boşanmasına sevinirim
Çok teşekkür ederim 💕 kesinlikle bende aynı fikirdeyim bazen olmayınca çok zorlamamak gerekiyor. En başından bazı şeyler belliydi ama hep düzelir diye umut ediyordum
İşte insanı yitiran şeyde Umut ya
Adam olur dersin düzelir dersin
Akıllandı yapmaz dersin
Umut edersin
Guvenirsin
Bir bakmışsin ki
Yıpranmış savrulmuş
Gençliğin harap olmuş bir insana donuşursun
Ayrılmak isteyip kat.ledilen Gül 🌹 gibi bayanlarımız kızlarımız
İnsanın ciğeri kanar
İnsan bu süreçte böyle haberler görünce daha çok etkileniyor. Ne yazık ki çoğu erkek ayrılığı kabul etmiyor ve bu yüzden bu kadar kadın öldürülüyor. Benimde en büyük korkum bu aslında yarın bir gün ortaya çıkıp bela olur mu diye
Bir ınsan çocugunu nsl mrk edip aramaz ya bu erkekler cok duygusuz
Esım de cocugunu dogduktan sonra ıkı kere gormus oda mahkemelerde ne arıyor ne soruyor suan 7 8 yasında olmalı ama bn onun yerine uzuluyorum evlat ya canından can nasıl sormazsın babasız buyuyor resmen sanki hıc yokmuş gibi davranıyor
Hiç arayıp sormadı mı? Peki çocuğunun şu an aklı eriyor o ne diyor bu duruma babasına karşı nasıl?
Kendi çocukları değil bence eşinin ilk eşinden olma çocuğu için söylemiş bence öyle anladım.
Merak ettiğim ikinizin çocuğu var mı @sblhnm ,ona nasıl babalık edecek diğer çocuğunu görmezden geliyor
@Karkuresi evet canım şimdi farkettim kendi çocukları sandım üzüldüm açıkçası
Kendi ıkı cocugumuz var
Canm benim Rabbim, oglunla huzurlu mutlu yaşa inşallah istediğin gibi olur , bende doğum yapdim oğlum 2 gunlukdu dava acdim oğlum şuan 3 yaşına girecek dava bitmedi adam aslında bitti itiraz ettiği için istinafa gitti umarım bu yaza doğru istinaftan haber gelir bende neler cekdim şuanda şu stres var oğlum 3 yaşına girecek hakim babada yatılı karar vermedi ama ya çıkarsa diye korkuyorum , senin oğlumda 3 yaşında dava bitti yatılı çıkmadı dimi oğluna babasinda kalması için
Tuğçe ben Hatice kullanıcı adımı değiştirdim benim dava sürecimi biliyorsun bende seninkini 💕 karşı taraf görüş talebinde bulunmadığı için bize yatılı çıkmadı çok şükür 🙏İtiraz hakkı da bitti 2 hafta süresi vardı o yüzden boşanma kesinleşti. Senin eşin uğraşıyor oğlunu görmek için o yüzden belli bir yaştan sonra yatılı olarakta alır malesef
Ayy cnm tanıdım valla bende sevindim senin adına ya çok şükür kurtuldun ne güzel, şehirler ayrı olduğu için bir günlük için çocuğu alıp gitmez heralde düşünüyorum ben bi sene olacak nerdeyse cocugu aramiyor etmiyor
Gelip gitmesi zor olur ama yazları uzun süre alma hakkı olursa belki o zaman gelip alır canım
Bakalm bu kızlarka.takiliyor ya belki almaz gelmez inadinada alır ama
Gözün aydın darısı benim başıma 🤲
İnşallah canım hayırlısıyla sizinde bir an önce biter 🩷
Teşekkür ederim 💞benim uzicak ama muhtemelen.Hem boşanmaya yanaşmıyor hem cevap dilekçesi yazdırıyor iftiralar diz boyu zaten daha ilk duruşma da şubatta🤦♀️
İyi bir avukatla devam ederseniz ve elinizde sağlam deliller varsa hiç merak etmeyin öyle ya da böyle biter ❤
Bundan sonra ki hayatın inşallah çok güzel geçer 🌸🩷
İnşallah canım çok teşekkür ederim 🥰💕
Gözün aydın canım hayırlıdı olsun bundan sonra hep mutlu ol inşallah her istedigin olsun
İnşallah canım çok teşekkür ederim😘💕
1,494,135 soru
24,410,754 cevap
350,907 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın