0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (82 puan) tarafından

Babamı kaybedeli 1 ay olacak daha 55 yaşindaydı kalp krizi son 1 haftadır güzel bir sekilde rüyalarımda 2 gündür daha farklı görüyorum önceki gün çok temiz genç bir şekildeydi  yemeğe davet ettim bana bakarak güldü tokum kızım sağol dedi dünde nasılsın baba dedim 

Ben burda iyiyim dedi 

Rüyaların dini boyutu nedir acaba çok düşündüğüm için mi böyle 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,466 puan) tarafından

İyi rüyalar Allah'tan kötü rüyalar şeytandandır canım anlamını bilmiyorum ama Allah'tan hediye gibi düşünebilirsin. Rabb'im rahmetiyle muamele etsin inşallah mekânı cennet kabri nurlarla dolsun 🥺 

(82 puan) tarafından

Allah razı olsun amin inşallah 

-Reklam-
+1 oy
(304 puan) tarafından

Çok düşündüğünden dolayı da öyle olabilir sürekli bende Mart ayında kızımı kaybetm ne zaman ki hep düşünsem geceleri uyumadan önce sürekli aklımda o gece sabaha kadar rüyamda gitmiyor sürekli rüyamda hepimiz oraya gideceğiz rüyana geldikçe hayır dağıt ben kızım ne zaman rüyama gelse mahaledeki küçük çocuklara bir koli kek alıp dağıtırım 

(4,131 puan) tarafından

Allah hayrını kat ve kat karsılasın 

(304 puan) tarafından

Eskiden ölü dedikkerinde hiç umrumda olmazdı şimdi ölülerden bahsedilnce yaram açılıyor içimden birşey kopuyor dengem alt üst oluyor gebelik hormonu da bir yandan ne okusam ağlıyorm😭

(4,131 puan) tarafından

Aynısını yaşıyorum bende kaybettım ama daha minicikti kalp atışı halen kulagımdadır o ses cennette gorucez oyle düşünn 🥹

0 oy
(2,625 puan) tarafından

Berzah aleminde yalan yoktur yani ölüleri nasıl görüyorsak öyle oluyorlar.

Babanız elhamdülillah ve maşallah ki iyi durumda. Gönlünüz ferah olsun.

Benim babam da 57 yaşında kalp krizinden vefat etti, biz de onu hep iyi gördük. Bu bile gönle su serpiyor.

Allahım gani gani rahmet eylesin. 

(2,800 puan) tarafından

Benim babamida 60 yaşında kalp krizinden kaynettik 18 sene oldu bende çok özledim ama rüyama hiç gelmiyor neden gelmez canım @Alaska

(2,625 puan) tarafından

Rüyaya girmeme sebebini inan bilmiyorum güzelim

(12,152 puan) tarafından

Tam ben soracaktım ki soran olmuş. Babanem vefat ettiğinde çok kez rüyama iyi güler yüzlü bi şekilde girdi ama dedem vefat etti hiç görmedim  ikisini de çok severim beni onlar büyüttü görmeme sebebini merak ediyorum 

(6,411 puan) tarafından

Annemi 2008 de kaybettim çok kez rüyama girdi bir çoğunda öyle sarıldım öyle hissettim ki kalktığımda burnumda kokusu vardı ve ağlıyordum bırakma beni anne die 

Ben bazen gerçekten geldiklerini inanıyorum yoksa okdr hissedemeyiz

(4,131 puan) tarafından

Bende dedemi goruyorum ama gordugum gıbı kayboluyor ve benımle hiç konusmuyor gulumsuyor yada bakıyor sadece normal mı boyle olması bana degısık geldı ya

0 oy
(1,436 puan) tarafından

Rüya insanın birazda bilinç altınla alakalı bende babamı 53 yaşında kaybettim☹️mekanları cennet olsun bı hocaya sormuştum babamı rüyamda gördüm ne yapayım diye kabul al şahit demişti sende istersen gördüğün zaman biseyler dağıtıp hayır yapabilirsin çok başka bı duygu Allah sabır versin 

0 oy
(550 puan) tarafından

Benim dedem de ben 14 yaşındayken vefat etmişti o yaşlarda hep rüyam da görürdüm ilk zamanlar bana çok kızardı hatta döverdi normalde beni çok seven biri sonra hep iyi görürdüm güler di mutluydu babaannen sana emanet der di para verirdi o yıldan sonra hiç gormedim 😟 keşke görseydim o kadar çok ozledim ki onu çok seviyorum şu an babaanem kanser hastasi o kadar çok korkuyorum ki onu her arayışımda korkarak arıyorum 🥺amcam imam ona söylemiştim neden görüyorum diye senden dua yasin istiyor demişti allah rahmet eylesin 

0 oy
(187 puan) tarafından

Biz her perşembe ikindi ve akşam ezanı arası bir ekmek ve bir torba makarna veya bir tabak şeker bulgur pirinç Allah ne nasip etmişse, komşuya veririz ölmüşlerimizin hayrına bir perşembeyi kaçırsam rüyama giriyor, 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 355 göst.
11 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
0 oy
2 cevap 115 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 174 göst.

Kategoriler