0 oy
161 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (93 puan) tarafından

Merhaba kızlar, kızım 20 gün sonra 1 yaşında olacak Allah izin verirse. Doğum günü ile ilgili çok ikilemde kaldım. Bazen diyorum bir yaşındaki bebek neyin ne olduğunu bilmez zaten küçük bir pasta alıp kutlayalım.

Bazen de diyorum ilk çocuğum ve ilk doğum günü Özel olmalı, ayrı bir hazırlık yapmalıyım diye. Çok kararsızım sizce hangisi mantıklı olur

12 Cevaplar

+1 oy
önce (5,546 puan) tarafından

Bence ayrı bir doğum günü yap. O hatırlamazsa sen hatırlarsın. O kadar çok sevinip mutlu oluyorlar ki anlatamam. O minicik ellerini ayaklarını heyecandan nasıl çırpıyorlar. 

önce (93 puan) tarafından

Teşekkür ederim tavsiyeniz için 

-Reklam-
+1 oy
önce (305 puan) tarafından

1.yaş günü çok özel olmalı bana göre. İlk yaşı daha ne olsun 🥲 

Dimi haklısınız galiba🥹🙏

+1 oy
önce (3,666 puan) tarafından

Bende öyle düşündüm ama sonra yaptım oğlum çok sevindi nasıl gülüyordu alkışliyordu çok tatlı fotoğrafları oldu

Bence ilk doğum günü özellikle yapılmalı 

👍🙏♥️

+1 oy
önce (1,525 puan) tarafından

Bende ilkini kutladım aile arasında, minik bi süsleme az bi ikram pasta , çocuk birşeyden anlamadı haliyle ama anı kaldı fotoğraflar , şimdi 3,5 yaşında bazen bakıyor fotoğraflara hoşuna gidiyor :)

+1 oy
önce (3,775 puan) tarafından

Çocuğa bağlı biraz. Kızıma özel pasta yaptırdım, dünyanın hazırlığını yapmıştım ama kızım 1 dakika durmadı. Bütün fotoğraflarda ağladı, pastasını bile ben servis edemedim kucağımdan inmediği için. Şimdiki aklım olsa hazırlık yapsam bile kimseyi çağırmazdım. Sakince çekim yapıp kutlardım. Ama çocuğunuz duran bir çocuksa çok güzel oluyor

Benim kızım da pek kalabalığı sevmez hemen mızmızlanir ağlar. Herkesi çağırıp o günü kendime zehir etmek istemiyorum.

+1 oy
önce (183 puan) tarafından

Ben bir yaş sdogum gününde pasta patlatma konsepti diye geçen işte yaş günü çekimi yaptırdım. Güzel fotgraflar çıktı..ikinci cocugumda öyle yaoacagim. Diğer doğum günleri normal bazen çekirdek aile bazen iç beş kişili kutlamalar yaptım cokda ozenmedim

Mantıklı 

+1 oy
önce (607 puan) tarafından

Valla ben 2 çocuğuma da yaptım ama bana kalsa yapmazdım tamamen ailelerin ayarlaması üzerine oldu ve ikisinden de hiç birşey anlamadım ekstra stres ve gerginlikten başka. Kızımda neyse de oğlumun doğum günü tam bir stresti çocuğun uykusu geldi kalabalık diye uyuamadı da huysuzlandı iyice ağladı durdu. Tüm fotoğraflarında ağlıyor bir tane gülerken fotoğrafı yok. Yani takip ettiğim bir çocuk gelişim uzmanı var ilk yaş doğum günü çocuklar için değil aileler için diyor gerçekten öyle kendin için yapacaksan yap içinde kalmasın ama bebek birşey anlamıyor bir süre sonra geriliyor kalabaliktan. Yada kendi çekirdek aile içinde ufak bir pasta balonla fotoğraf çekinin ilerde göstereceğin bir anı fotoğrafı olur.

İşte ben de bundan korkuyorum. Yani herkes eğlenirken bebeğim mızmızlanirsa çok kötü olur benim için 

+1 oy
önce (64 puan) tarafından

Ben de hep o ikilemde kaldım sonra  ilktir hatıra kalsın diye özel bir kutlama yaptık aile es dost ile birlikte. O hatırlamaz evet ama şimdi telefondan video resim falan bakıyoruz seviniyor. İkinci yaş gününü sadece pasta alıp balon falan biraz süsle babasıyla tek kutladık öyle de çok güzeldi rahattı kısmetse Nisan'da 3 olacak ve yine tek kutlamayı düşünüyoruz.

+1 oy
önce (1,010 puan) tarafından

Kızım hayvanları çok seviyor diye o gün hayvanat bahçesine götürmüştük çok da hoşuna gitti, akşam bir sürü balon süsler falan yaptık üçümüz pasta kesip kutladık

0 oy
önce (8,317 puan) tarafından

Kızım 26 aylık biz hiç kutlamadım. Belki ilerde olabilir

0 oy
önce (121 puan) tarafından

İlk doğum gününü kutla bence hazırlık yap bide her yaş için fotograf çektirireeniz çok güzel bir anı oluyor 

0 oy
önce (1,042 puan) tarafından

Bence bı pasta al kendi çekirdek ailede kutla ve çocuğunun adına başka bir çocuğu sevindir çok daha mutlu olur anladığında 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 284 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 322 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,355 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 133 göst.

Kategoriler

1,487,476 soru

24,316,541 cevap

345,072 kullanıcı

...