Benim tam olarak 2026 hedeflerim bunlar aşko 🤣 🤣
Sizin ?? 🌸🩷💕
Hedefim değilde isteğimi söyleyeyim
Çocuk cinayetinin kadına şiddet ve cinayetin taciz ve tecavüzün bittiği o pislik ellerinin özellikle çocuklardan uzak tutulduğu bir dünya istiyorum
Ve mümkünse zamsız bir hayat
Çocuklarımi korkmadan sokağa salabilmek okula yollaya bilmek
İnşallah canım inşallah ❤️
Artık mümkün değil maalesef her geçen gün kötüye gidiyoruz zam konusunu hiç demiyorum bile yakında soluduğumuz havadan vergi alacaklar
"Maaş zammı hariç" 😜
Pek bir hedefim yok rüzgar önünde savrulan yaprak gibiyim
Bu aralar bende aşko
Bende artı Ayn++++
Bu her zaman ki hayat felsefemiz bacım
Yok ben bu sene inşallah öyle olucam.simdiye kadar herkesi kendim gibi sanardim.megerse her kesin içinnde ne şeytanlar çıktığını gördüm.
Ah doğru buda ben bende gördüm bakalım Ailem şaşırtır ilerde yoksa üzül üzül şeytan mı iki yüzlü mü Allahım sabır versin bana yanlış anlama olmasın yazmamda bu arada çok yorgunum yorgun olmak istemiyorum artık duanızda bulundurursanız çok sevinirim :))) +++++
Ahahahaha iyiymiş kız :)
Ben de gelip bir dil daha öğrenmek falan yazacaktım :D Sustum :D
O hangi program canim atarmisin linkini bana ozelden burdan yasak galiba bende oynuyum hem öğrenim
Пажалуста ☺️
Bana sorduysan bilmiyorum kuzum. İyi derecede İngilizce, orta seviyede Almanca ve İtalyanca biliyorum. Latin alfabesi olmayan bir dil öğrenmek istiyorum Rusça olur, Farsça, Japonca ya da
Lütfen demek demii duolingo yaz çıkar playstora tatlım
Evet hocma zahmet olmazsa,lutfen .
Teşekkürler
oglaninanasinifina yolla. kiz 4 z sinifta gunun en az 6 saati normal insan gibi cocuksuzca yasa kafa nereye ben oraya git . kendime bir ugras bulmam lazim sene kurs murs cocuklar okuldayekn ben takilayim biraz artik insansi yasanti baslayacak normal insanlar gibi kendimlede ilgilenebilicem . biyere gdecegimde randevu almak icin annemin evde oldugu gunu kollamadan direk alip gdicem cocuk okulda diye . keyfimiz pasada yok. diksiyon kursu mental aritmetik kursu istiyorum hizli okuma okudugunu anlama spor istiyorum aero dans olur spining olur biyle kafa olarak desarj olabilecegim bir spor .
Hiç bahsettiğini görmedim ondan kız ben oğlum diye bahsettiğin yoruma denk geldim de kızla ilgili gelmedim tek çocuklu sanıyordum seni
kizla artik bir derdim yok cunku o standart bireysel dogal aksiinda yasiyor:)) omrumu curutmui beni zorlamio normal bir insan 😂😂😂 sadece kardesiyle kavga divus kaos oluo o da oglanin kiskirtmasi sonucu zaten yine kizin sucu yok kizim insangillerden😂😂kizn karni acikir bakarsin kalkmis yapio soymus dogramis iceri getirio bizede servis yapar misal meyve o bu
Maşallah maşallah çok tatlı bir kızın var .
Benimde 3 tane kızım var deliriyorum
Casperiye mutfak halın çok güzelmiş nerden aldın
sagol kuzum hic bilmiyirum markasini decoser hali sanirim normalde bununkullaniyirum mutfakta ve koridorda. deminki resimdeki yedeklerdi:)) devoser hali bu heralde digeride oyledir
Su kazalari bitireyim hayırlısıyla hedefim bu
Hadi inşallah canım ❤️
Dua et kiz butsin
İyilik yapıp kötülük buldugum şahısları hayatımdan cıkarmak kaynanamı gönderdim görümceme kafam rahat bayrama kadarda görmem heralde görüntülü arıyo hergün kızla konusuyo yalandan yuzune gülüyom kapatıyom😅
Sen yinede konuşuyorsun ben konuşmamda 🤣🤣
Çoğuyla görüşmüyoruz bacımm bağlarımı coktan kestim ama onlar sürekli benle iletişim kurmaya calısıyo anlamıyolarda kaynanama gelince kızım biraz babanneci hakkını yiyemem iyiliğide dokundu son 3 senedir ama gecmilte yaptıklarını söylediklerini yaptıklarını unutamıyorum he bide bn ne alırsam yada alacak olsam gidip aynısı almasına tahammül edemiyorum
İlk hedefim DUS
Sonrası sonra :)
2026 hedefi duş 😁😁
Ahahhah😂Kız duş değil, DUS (Uzmanlık sınavı)
Hahah 🤣 🤣 cahil ben
Estağfurullah canım. Benim hatam, açılımını yazmalıydım.
Plan:
Hayatın tadını çıkart 🙂
2.cocuktan sonra tadı tuzu kalmadı hakimcim😀😀😀
O zamanları atlattık çok şükür her saniyesine şükret ettiğimiz günlere geldik
Senin de öyle olacak canım Allah güç kuvvet versin ileride seni çok güzel günler bekliyor
Ya inşallah ❤️ 😍
Çocuğa çiş eğitimi vermek bakıcı bulmak gönlümüze göre işe girip çalışmak 2 ay aile evinde tatil yapmak çalışırsam para biriktirmek ev için ombre yaptırmak basit hedefler bakalım kısmet
Bende anneme gidiyorum çocuğa çiş eğitimine başlamayı düşünüyorum inşallah kaç yaşında seninki
Şuan 17 aylık köye gidince daha rahat olur orda başlıycam bende
Çok küçük degilmi benimki 22 aylık ama alışır mi bilmiyorum
Haziran ayında 2 yaşında olacak bende o zaman başlamayı düşünüyorum şimdi günde 1 kez yanımda tuvalete götürüyorum yavaştan alışsın diye onun tepkisini ölçüyorum bakalım inşallah alışır bizi zorlamadan
Çalışmak ve daha daha zengin olmak
Zenginlik filan dillendirmiyorum sanırım altın blogundan o şekil hatırlıyorsunuz orda silinen yorumlar vardı okuyup anında silinen o kısmı görmediğiniz için böyle hatırlamanız çok normal o yüzden yanlış anlamıyorum sizi
Yetiştirme yurdundan geldiğim için sorumluluğum çok fazla yetişebilmem için gerekiyor bazı şeylere
Çalış çalış nereye kadar be
1 yıldır çalışamıyorum bide artık yurtdışındayım burda çalışma iznim yok boşlukta gibiyim kim ne derse desin çalışmak çok güzel insan kendini daha özgür daha sosyal hissediyor
Yok aslında bu minvalde çok fazla yorumunuz oluyor.
Yetiştirme yurduna verildiğinizi bilmiyordum ama geçmişe dair bir şeyler olduğunu hissettim ben de bu yüzden sordum zaten.
Yoksa tabii ki çalışmak insanın ruhuna en iyi gelen şey. Zengin olmayı da herkes diler.
Bende öyle 1.5 seneden bu yana evdeyim doğum vs derken çabuk geçti zaman bende çalısmak istiyorum kötü hissediyorum kendimi maddi özgürlüğüm yok şuan ama işte çocuk olunca beklıyorum biraz daha
Sağlıkla uşağimi doğurmak gerisi kolay 🤗
12 haftalik oldu çok şükür haftaya randevum var bakalım 🤗
Allah gönlüne göre versin inşallah ❤️ 😍
Amin cümlemizin inşallah 💜
@Gastamonlummm randevuya geldiğinde sadece randevun mu vae başka işlerin de var mı
Şuan belli değil bakalım 🤷♀️
Yaşasam sukrederim 🫣🫣🥹
Niye kız
Her sene daha kötü şeyler yaşanıyor o yüzden
Hamile kalmamak sjsjsj
2.yi yaptın mı kız
Ahaha yok kiz biz bir daha istemiyoz sadece kızım yeter. Kısmet ama .
2026 ya zayıf dal gibi gir birdaha asla yesen bile kilo alma formunu koru kendime bunu söylüyorum eskiden ne çok yerdim hiç kilo almazdım özledim o günleri
Bende camış gibi yiyorum 😁
🌸Panik hallerimden kurtulmak
🌸 Bebegim büyümüş olur onunla bol bol oynamak
🌸 TATİL TATİL TATİL
🌸 Yeni bir eve Taşınmak
🌸 Dogum kilolarımdan kurtulmak 🤦🏻♀️
2026'ya girebilmek.
Sağlıkla huzurla inşallah ❤️ 😍
Sağ Salim bebegimi kucağıma almak
Kızımı LGS hazırlamak
Oglumu 1 sınıfa hazırlamak
Kaynana gorumce elti kimseyle uğraşacak vaktim yok gibi
😁😁😁😁
Öncelikle boşanmak babamın soyadına geri dönmek sonra davayı kazanmak.Kızımdan da bnden de uzak durması inşallah kızı görmesi için gün verilmez verilirse de o gelmez artık bizden vazgeçsin çıksın gitsin hayatımızdan
Sonra bu evden taşınmak kimse evimizi bilmesin
Benim de kızımın da ailemin de sağlığı iyi olsun kardeşlerim hayallerine kavuşsun 2026 dan beklentilerim bunlar
Rabbim yardımcın olsun ❤️
Hedeflerim almanca dil kursunu tamamlayıp b1 seviyesine ulaşmak, doğum kilolarımı artık vermek şimdilik bu kadar hedeflerim :))
Hadi inşallah 🥰 ❤️
1,487,687 soru
24,319,275 cevap
345,239 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın