Arkadaşlar ayaklarımda ellerim de uyuşma omuz ağrısı ile hastaneye gittim. Doktor emg testine kadar yaptı. Sonuç fibromiyalji tanısı kondu. Doktorum çok rahatsızsan antidepresan başlayalım dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu kaygı sebepsiz ağrılarım çok kötü hissediyorum kendimi. Küçücük bebeğim var daha ilaç kullanmak istemiyorum. Aranızda fibromiyalji olan var mı? Ya da çevrenizde. Nasıl baş ediyorsunuz bu hastalıkla 😐
Annem daha dün bu şikayet ile hastaneye gitmiş onda da EMG istemişler gün vermişler çekmek için inşallah bişey çıkmaz size de çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ediyorum inşallah çıkmaz ya çok zor Allah herkese saglik versin insallah 💗
Amin amin öyle valla
Gecmis olsun canim yani psikolojik mi agrilarin
Teşekkür ederim 💕 Yumuşak doku romatizması diye geçiyor canım. Ama psikolojiyi cok etkileyen bir hastalık olduğu için antidepresanlarla hafifletmek adına yazmak istedi doktorum. Anksiyete depresyon öfke vesaire.
Kullan canim bende baslicam sanirim oyle gorunuyor allah sifa versin
Amiiin tüm hastalara şifa versin rabbim 🌸
Ben varım canım 15 senedir çekiyorum 6 sene önce teşhis koyuldu
Aşırı kaygı bozukluğu yaşıyorum böyle bazen nefessiz kalmış gibi hissediyorum ilaç kullanıyor musun? sana verdiği etkiler ne 😿
İlac kullanmiyorum canım ama o kagi bozukluğu panik atak falan bende ilk seneler asiri oluyordu
Stres yapmayınca yorulmayınca iyiyim ama az benim.tum vucudu sarmış durumda çenemden tut ayaklarıma kadar
Alıştım yaşamaya ilac çözüm değil ki uyuşturuyor bırakıyor
İnsan kendi kafasında bitirmeli
Uzun hikaye inan yaz yaz bitmez merak ettiğin bisi olursa sorabilirsin
Gerçekten stres çok etkiliyor ya. Panik ataktan ölcem diye aklim çıkıyordu. Allah yardım etsin şifa versin inşallah çok teşekkür ederim desteğin için 🌸
Cümlemize şifa versin inşallah canım hastalık çok zor insanlar anlamıyor hep mi hastasın diyorlar insanı en çok o yıpratıyor
Ama çözümü mesafe koymakta buldum kafam rahat yaşarsam o kadar hayat kalitem artıyor
Amiiin 🌸 gerçekten öyle bitmek bilmeyen ağrılarımla dalga gecenler bile vardı. Hastalıklı tavuk oldun iyice. Vesaire saçma sapan bir sürü yargılamalarda bulunuyorlardi. Bende herkesten biraz olsun uzaklaşabildim
Başka çare yok insan kendi çektiğini bilir kimse için stres yapmaya yorulmaya degmez geç de olsa anlıyor insan Rabbım şifa versin sanada insalh canim
Amin çok çok teşekkür ederim 💕
Annemde vardı. Zor süreçker geçirdi ama psikolojik olarak rahatladığı zaman biraz daha hafifledi durumu
Geçmiş olsun Allah şifa versin. İnşallah bir gün benimki de hafifletecek 😿
Bu hastalığı olanları hacamat tedavisiyle de destekliyorlar tavsiye ederim ilaç içmek istemeyen birisi olarak senin için iyi olur
Evet onu da düşünüyorum inşallah yaza doğru yaptıracağım şifa olur umarım 💕
İnşaAllah 🌹
1,489,138 soru
24,340,067 cevap
345,997 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın