0 oy
269 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (249 puan) tarafından

Arkadaşlar ayaklarımda ellerim de uyuşma omuz ağrısı ile hastaneye gittim. Doktor emg testine kadar yaptı. Sonuç fibromiyalji tanısı kondu. Doktorum çok rahatsızsan antidepresan başlayalım dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu kaygı sebepsiz ağrılarım çok kötü hissediyorum kendimi. Küçücük bebeğim var daha ilaç kullanmak istemiyorum. Aranızda fibromiyalji olan var mı? Ya da çevrenizde. Nasıl baş ediyorsunuz bu hastalıkla 😐

5 Cevaplar

+1 oy
(417 puan) tarafından

Annem daha dün bu şikayet ile hastaneye gitmiş onda da EMG istemişler gün vermişler çekmek için inşallah bişey çıkmaz size de çok geçmiş olsun 

(249 puan) tarafından

Çok teşekkür ediyorum inşallah çıkmaz ya çok zor Allah herkese saglik versin insallah 💗

(417 puan) tarafından

Amin amin öyle valla 

-Reklam-
+1 oy
(840 puan) tarafından

Gecmis olsun canim yani psikolojik mi agrilarin

(249 puan) tarafından

Teşekkür ederim 💕 Yumuşak doku romatizması diye geçiyor canım. Ama psikolojiyi cok etkileyen bir hastalık olduğu için antidepresanlarla hafifletmek adına yazmak istedi doktorum. Anksiyete depresyon öfke vesaire.

(840 puan) tarafından

Kullan canim bende baslicam sanirim oyle gorunuyor allah sifa versin

(249 puan) tarafından

Amiiin tüm hastalara şifa versin rabbim 🌸

+1 oy
(46 puan) tarafından

Ben varım canım 15 senedir çekiyorum 6 sene önce teşhis koyuldu

(249 puan) tarafından

Aşırı kaygı bozukluğu yaşıyorum böyle bazen nefessiz kalmış gibi hissediyorum  ilaç kullanıyor musun? sana verdiği etkiler ne 😿

(46 puan) tarafından

İlac kullanmiyorum canım ama  o kagi bozukluğu panik atak falan bende ilk seneler asiri oluyordu 

Stres yapmayınca yorulmayınca iyiyim ama az benim.tum vucudu sarmış durumda çenemden tut ayaklarıma kadar 

Alıştım yaşamaya ilac çözüm değil ki uyuşturuyor bırakıyor 

İnsan kendi kafasında bitirmeli 

Uzun hikaye inan yaz yaz bitmez merak ettiğin bisi olursa sorabilirsin

(249 puan) tarafından

Gerçekten stres çok etkiliyor ya. Panik ataktan ölcem diye aklim çıkıyordu. Allah yardım etsin şifa versin inşallah çok teşekkür ederim desteğin için 🌸

(46 puan) tarafından
+1

Cümlemize şifa versin inşallah canım hastalık çok zor insanlar anlamıyor hep mi hastasın diyorlar insanı en çok o yıpratıyor 

Ama çözümü mesafe koymakta buldum kafam rahat yaşarsam o kadar hayat kalitem artıyor 

(249 puan) tarafından

Amiiin 🌸 gerçekten öyle bitmek bilmeyen ağrılarımla dalga gecenler bile vardı. Hastalıklı tavuk oldun iyice. Vesaire saçma sapan bir sürü yargılamalarda bulunuyorlardi. Bende herkesten biraz olsun uzaklaşabildim 

(46 puan) tarafından
+1

Başka çare yok insan kendi çektiğini bilir kimse için stres yapmaya yorulmaya degmez geç de olsa anlıyor insan Rabbım şifa versin sanada insalh canim

(249 puan) tarafından

Amin çok çok teşekkür ederim 💕

+1 oy
(3,501 puan) tarafından

Annemde vardı. Zor süreçker geçirdi ama psikolojik olarak rahatladığı zaman biraz daha hafifledi durumu

(249 puan) tarafından

Geçmiş olsun Allah şifa versin. İnşallah bir gün benimki de hafifletecek 😿

+1 oy
(33,149 puan) tarafından

Bu hastalığı olanları hacamat tedavisiyle de destekliyorlar tavsiye ederim ilaç içmek istemeyen birisi olarak senin için iyi olur 

(249 puan) tarafından
+1

Evet onu da düşünüyorum inşallah yaza doğru yaptıracağım şifa olur umarım 💕

(33,149 puan) tarafından

İnşaAllah 🌹

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 261 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Canananga7 (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.
0 oy