Hayretler şoklar bimler a101 Ler içerisindeyim bugün arkadaşımla 4 yaşındaki kızı geldi bı kahve içelim diye annesi daha kapıdan girince kapılarını kilitle dedi bende heralde evden kaçma huyu var sandım
Ne evden kaçması nerdeyse beni evimden kaciracakti rabbimmmm ben böyle bir çocuk görmedim girer girmez içerdeki resim çerçevelerimin ikisini kırmış balkona oyuncakları dağıtıp yola firlatmis ki oyuncak dagitsin sorun değil orda ses duyunca gittim aldım durdurdum yattı yere bir ağlıyor ama bu ağlama değil bildiğin etini kopartma sanki neyse sakinlestirdim ama annesin elinde bı telefon sadece kızım ağlama diyor yaw bı kalk baksana çocuk zaten konuşmayı hiç bilmiyor sadece bağırıyor ordan geldi mutfağa fırın ocak makina ne varsa kurcalıyor yapamadım gittim evin sartelini kapattim bu kez dadandı buz dolabina açıyor kapatıyor açıyor kapatıyor annesine kız baksana su çocuğa ben durduramiuom ağlıyor diyorum aman bişey olmaz diyor onu bı başkasının evinde benim çocuğum yapsa hemen alır çıkarım ordan yada tutarim yapma diyeki zaten benim çocuğumda o terbiyesizlik şükür yok çocuğa da suç bulmuyorum anne düzgün yetistirmiyorki neyse orayı bu kez gitmiş banyoya orda neladar diş macunu varsa sıkmış heryere el sabununu boşaltmış ordan cikarttim bu kez kızımın liseye giden var onun kitap dolabına gittiki kızım çok titiz kalemi yerinden kimildasa kriz geçirir ordan aldım başka ywre ya bir insan neden kalkıp çocuğuna bakmaz yada çocuğun huyunu biliyorsan neden gidersin başka yere hayretle izledim bugün olanları sonuç mahvolmuş bir ev kırılmış resimler ve üzülmüş bir ben çünkü çocuğa üzüldüm gerçekten annesinden dolayı
En nefret ettiğim misafir türü
Çocukta İnanki suç bulmuyorum 4 yaşında ama sanal otizm başlangıcı var TV telefon izlemekten
Zaten o yaştaki cocuk bilinçli yapmıyor ama annesi çok sorumsuz davranmış
Ver yiyim yat s.... Hesabı yemin ediyorum ya ben şok oldum bugün ev toplanır temizlenir ama o ilgisizlik bir ömür işler o cocuga
Sonra da bu çocuk niye böyle oldu der durur
Baktın olmuyo anneni arayacaktın anne tamam gelıyorum dıyıp apar topar onları evden cıkartıcaktın dahada kapıyı acma bu ne rahatlık ya
Yakın bırını arayacaktın ama gıtmıcektın
Rahatsız olması gereken o iken ev sahibinin gitmeyi dusunmesi bir anne için utanç verici olmalı oysaki ama o gayet memnundu halinden
Hayır gayet guzel bi davranış çünkü karşında ev sahibine saygısı olmayan bi kişi var ben çocuga demıyorum kadına diyorum böyle rahat biri evime gelse yaparım sen boyle yaparak onu daha cok sımartmışsın nede olsa amaan dıyıp oturuyo
İlk ve son olur ama ikinciye dese imkansız kabul etmem küfür ediyor küçücük çocuk
Uzuldum cocuga tüm suç annenin
Çocuga çok üzüldüm böyle bi ebeveyn ile yetişeceği için benim çocugum yaramaz değil tek eğitemediğim iki özelliği yabancı bi yerde masaya tırmanır ve tuvaletin kapısı açıkça klozete elini sokar bu iki huyu hariç hiçbir zarar verme yaramazlık gibi huyları yok ona rağmen bi yere gittiğimde sürekli başındayım zarar vermesin karıştırmasın diye nolur nolmaz diye kimse benim çocuguma tahammül etmek zorunda değil ev sahibi benim çocugum yüzünden rahatsız olmak zorunda değil sizde artık ona göre arkadaşınıza mesafe koyarsınız
Ya ufak tefek hepimizin çocuğu simariyor illaki o ayrı bir şey önemli olan çocuğunun huyunu bilip bakmak sen otur kenara ev sahibi ilgilensin öyle bir şey var mı ya çocuğa 1 den 5 e kadar saydı çocuk durmayinca bitane vurdu sırtına ama varya çocuğa yapma kuzum dediğime pişman oldum
Böyle tipler başka bi yerde nasılsa ev sahibi ilgilenir bişey demez düşüncesinde özgürce takılıyor
Aynı bunun gibi kişiler benim çevremde de var maalesef çocuğuna bi kalkıp dur sus demez ya da alıp yanına oturtmaz salıveriyolar nasılsa kendi evleri değil toplayacak olan onlar değil çok rahatlar bi kaç yıl önce birinin çocuğu biz içeride çay içerken yatak odama girmiş kalpli kutu vardı onu indirmiş yere açmış içindeki kağıtları ne varsa hepsini çıkarmış dağıtmış görünce sinir olmuştum 4 yıldır hiç gelmemişlerdi geçen haftalarda geldiler bu kez de ikinci kızı her istediğini yapmaya çalışıyor mutfakta çay içiyoruz kombiye rahat vermiyor ayarlarını bozmuş mutfakta duvardaki saatimi yere attı içinde bi parça kırılmış tıkırtı geliyor buzdolabı süslerim var onları istedi durmadan oğlumun mama sandalyesine çıkmaya çalıştı falan gerçekten ne dur ne sus anlamıyor 3 yaşında bu arada laftan anlayacak yaşta annesi uyarmıyor adam akıllı
Ev toplanır silinir ama kırılan eşyalara üzülüyor insan çerçeve önemli değil alınır 3 4 kuruşluk bişey ama dolap fırın vs bozulsa onlar masraflı şeyler sarteli kapatmak zorunda kaldım çocuğa TV telefon vere vere sanal otizm başlangıcı yapmış bana diyor sen nasıl sabırlı bir annesin 4 çocukla nasıl baş ediyon dedim en küçükken öğretiyorum zararlı şeyleri neye dokunabilir neye dokunulmaz oysaki önlerine meyva suyu verdim oyuncak verdim meyva kestim yesinler oynasınlar diye benim kızım yerinden kalkmadı ki iki yaşında daha ama o çocuğu Zapt edemedim çocukta suç yok burda annede var anne verir çocuğa terbiyeyi iyiyi kötüyü o öğretir kadının elinde telefon elinde kahve ya bı bak çocuğuna ilgilen ogret 4 yaşında daha konuşamıyor konuşmasıda öğrettiği kelimeler yemin ediyorum o.... Ananiiii gibi küfürler ona da gülüyor birdaha asla kabul edemem kızım tam öğrenme yaşında o kelimeleri öğrenmesi benim açımdan hiç hoş değil eşimin yanında söylese bu nerden öğrendi diye sorar ne cevap vercem
Hah işte küfürüne gülüyor olması da zaten o annenin ne kadar ahlaksız birisi olduğunu açığa çıkarıyor bırak gelmesin sende ona gitme ne hali varsa görsün kimse onun bebesinin arkasında koşmak zorunda değil terbiyesizlik yaptığı 😒
Yok aman daha tövbe ne gelsin ne gideyim
Ben döverim yeminle o çocuğu benim olsa isterse linçlesinler. O ne öyle tövbe estağfurullah. Dediğin gibi anada problem var yazık bu çocuk iki gün sonra okula gidecek nasıl adapte olacak okula kurallara. Gerçi belki çocukta da sorun vardır kadın baş edemiyorsa cidden bırakmış olabilir dicem de ben olsam baş edemiyor olsam bile başkasının evine ya gitmem yada baş etmeye çalışırdım.
Çocukta suç ki canım TV telefon vere vere sanal otizm başlangıcı yapmış konuşmayı bilmiyor 3 5 kelimesi var oda hep küfür birdaha asla kabul etmem kesinlikle
Sanırım konuşmadığı için hırçın ve ilgisiz bir çocuk anne neden ilgisiz bu çocuğa karşı? Sevgisiz bir çocuk hareketleri bu dikkat çekmek için yapıyor büyük ihtimalle istenmeyen çocuk olabilir hamilelik doğum vs kötü geçmiş olabilir tamamen çocuğa yansımış yani
Yok canım isteyerek yaptı ama telefon bağımlısı bir anneden ne beklenir ki canım sen düşün işte
Anne büyük sıkıntı Allah o çocuğa yardım etsin gerçekten zor ama bir yere gitmesin kendi evinde isterse yaksın yıksın ama başkasının evine böyle zarar veremez yani
Sevmediğim insan türü acaba kendi evindede öylemi yapıyor sen de her yeri kilitleseydin sadece annesinin yani açık kalsaydi. ben çok yıprandım özellikle gittiğim yerde çocuğumu gözümün önünden ayirmiyirum aman biryere bişey olur diye gerçi evimdede öyle kızım hiç bir şekilde ne oyuncak ne eşya hiç zarar vermedi oğlum kendi oyuncaklarinin kıymetini bilmez ama öyle fırlatın atım Kırım yine yapmaz. Hangi oyuncakla oynuyorsa diğeriyle oynamak için öncekini kaldirir ikinci öyle çıkarir
Benimde o anneyede cocugada sabrim gelmezdi inanın
Neyse ben birşey demiyorum cnm hamileyim sonuçta 😂 Allah korusun
Aman kız sus kınama sen ,😂😂😂
Aynen aynen😂
Kendi evinde nasil acaba
Onu ne sor ne ben soyleyimmmm
E deseydin ya annesine ya çocuğa bak ağız tadıyla oturalım ya da al çık git diye
Kimseyi evden kovmadım bugüne kadar ama böyle bir tablo ile karşılaşsam kibarca kovardım sanırım
Valla sabrettim 1 saatten fazla oturdu ama bir günlük iş çıktı bana😂😂😂
Zaten burada sorunlu bir çocuk daha ziyade sorunlu bir anne var
Ben çocuğa hiç suç bulmadım İnanki tüm suç annede evet bizlerinf çocuğu simariyor sus pus olup eşya gibi oturmazlar zaten ama anne olarak peşlerinde koşmak bizim görevimiz çocuklarımızın en buyu aymasi bizleriz☺️
Benim kızımda aşırı yaramaz ben bunun farkındayım. Evde çok fazla sıkmiyorum ki siksam da değişmiyor iki dk da yapıyor yapicagin. Başka yerde ben zaten sürekli onun peşinde oldugum için yoruluyorum pek birşey de anlamıyorum bana zulm oluyor o yüzden çok yakınlar dışında pek bir yere gitmiyorum. Kadının yaptığı ama baya bosvermislik o da farkında belki de yorulmuş bıkmış artık. Hareketli çocuk gerçekten zor
Yok bacım bunun ki bikmak değil telefon bağımlısı olmuş kadın ekrandan kafasını kaldırıp bakmıyor
Allah yardımcısı olsun o kızın. Ve çevresinin
İşitme problemimi var acaba
Yok canım dr a götürdü sanal otizm başlangıcı varmis
Rabbim şifa versin kolaylık versin
Burada hep "Rabbim isteyen herkese versin" diye çocuk duası ediyorlar ya, ben edemiyorum.
Allah isteyene değil, isteyip bakabilecek olana versin diyorum.
Bu kuzunun annesine de acil şifalar versin zira evladının bu durumunu göremeyecek kadar sağlıksız...
@indigo rüyamda sizi görüyordum, uyandım yorumunuzu gördüm :)
Amin insallah
Ay hayır olsun inşallah nasıl gördün kuzum 😍
Hastanedeydik kızımı sevıyordunuz, eşim kim olduğunuzu soruyordu ben dönüp size bakınca aa uygulamadaki indigo diyordum sjjsj nasıl tanıdıysam 😂
Oğlumun ateşi var o yüzden burdayız diyordunuz.
Çok enteresan biz dün hastanedeydik oğlum için, ateşi yoktu çok şükür ama gerçekten orada bir bebiş sevdim 😂😂😂
Ahh kuzum ya çocuğa o kadar çok üzüldüm ki .çocuk 4 yaşında ve tam konuşamıyor hırçın yani tabiki uzman değilim bana düşmez ama .çocuğun bellimi bir problemi var çözülmesi gereken .Bir uzmanın görmesi gerekiyor annesi götürdü mu acaba . Ahh böyle ilgisiz anne babalara o kadar ayar oluyorum ki . Benim oğlum otizm 2 yaşında başladı eğitimlere. Hiç bir yere kimseye zarar vermez erken eğitimin katkıları diye düşünüyorum tamamen başı boş kalmadığı için . Çok üzüldüm yavruma. Siz annesi ile uygun dille gorusseniz bir çaresi vardır elbet .belki anne yol yordam bilmiyordur
Doktora goturdu TV ve telefon vere vere sanal otizm başlangıcı yapmış çocuğa kısacası ekrandan uzak kalıp arkadaş ortamina girerse konuşursa duzelirmis ama anne baba da ilgi sıfır
Bir daha da evine kabul etme
Bida kibarca şöyle gelmesin o nasıl misafir yaaa galesiz insanlardan nefret ederim insan azıcık mahcup olur elimde telefon kıçını kaldırmadan ağlama kızım denmez annesine defol denir seni bida görmek istemiyorum denir en temizi
Çocukta otizm var galiba Allah çocuğa yardım etsin öyleleri zaten yapma etmeden anlamıyor çocuğun suçu yok burda tek suçlu kadın.
1,487,973 soru
24,323,416 cevap
345,397 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın