0 oy
473 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,552 puan) tarafından

Kizlar burda kahve icenler vardi dikkat edin caninizdan olmayin

image

6 Cevaplar

+7 oy
(3,842 puan) tarafından

Zayıflama çayı kahvesi cartı curtu yok arkadaş işte boğazını tutar spor yaparsan veriyorsun kiloyu yoksa yok. İnsanlar herseyi hep kısa yoldan halletmeye çalışıyor sonra da canlarından oluyorlar maalesef. 

(2,230 puan) tarafından

yarin 56.7 girururm mugtemelen esma.62.7 ile basladim. oglan uc gundur hastanede serum merum takilio. geberiom cok duzensiz yedim durum tost burgerking kokorec falan . demek  bunari yemesem 55 .9 lari gorurdum  yeni yila 54 lerde girmek istiyorum insallh

(9,848 puan) tarafından

@casperiye11 ben şu geçen attığım tırmanma aletinden aldım, geldiğinde başlayacağım 😂

(526 puan) tarafından

D vıtamını dusuk ama takviye alıyorum onun haricinde pcos var 

3 kılo verdım de suan durdu ıste ama pes etmıcem 

(9,848 puan) tarafından

pcos, haşimato gibi rahatsızlıklar kilo vermeyi zorlaştırıyor. ama imkansız değil. 

(2,230 puan) tarafından

basla bakalim ise yarar ufak portatif biseyse bende alirim😂😂fiyati ucuz ama evde apor aleti koymaya yer kalmadi 😂😂

-Reklam-
+1 oy
(2,742 puan) tarafından

Boğazına hakim olamayanlar bunlardan medet umuyor

0 oy
(704 puan) tarafından

Ben varya yıllardan beri altın çilek faciasından sonra tüm zayıflama yöntemlerine inancımı kaybettim 

(7,552 puan) tarafından

Diyet ve spor daha iyi en azindan tehlikeli degil digerleri  bir yeri düzeltirken  bir yeri bozuyor

(2,230 puan) tarafından

universitede kyk bursumuz 160 tl idi. ben altin vilek kapsul almistim 180 tl ye iki arkadas ortak. 15 gun icsen dedim 3 dort kilo veirirz . ayda 10 kilo verim vaad ediodu.  bi hafta kullandim 4 kilo daha aldim😂odem yapti sanirim. en biyuk hobim benim. zayiflama urunleriyle dolandirilmak umut tacirligi😂

0 oy
(875 puan) tarafından

Forx5 kullanmıştım bir ara Süper zayıfladım ama velakin bırakınca felaket kiloların fazlasıyla geri aldım. Boş bunlar ya kendini tutacaksın yemeyeceksin yada mide ameliyatı olacaksın çıkacaksın 

0 oy
(4,396 puan) tarafından

Veremiyorum diyen yalan söylüyor bnce  birşey yemeyince ev işi yemek çocuk derken ne kilo kalıyor ne iştah  babaannemin bir lafı var boğazına hoşt diyeceksin  ye böreği keki pastayı sonra diyet diyet diye totonu yırt akıl işi değil 

0 oy
(1,829 puan) tarafından

2 ay önce dayımın torunu 17 yaşında kas yapmak için İnternetten ilaç almıştı 1 hafta yoğun bakımlık oldu doktor demiş bu ilacı hayvanlar bile içemez o derece kötü diye Allah korusun bende bi defa çay aldım tövbeler olsun 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 887 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,401 göst.
0 oy
3 cevap 555 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Es25 (4,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 497 göst.
28 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Susam (4,435 puan) tarafından soruldu