Kızlar postlarımdan bilen bilir daha önce covit geçirdim eylülün 16 sında bitti neyse tat yavaş yavaş geldi ama koku yoktu herşey sabit acı Bi kokudaydı ama şu son 2 haftadır resmen hayat enerjimi sömüren Bi durum yaşıyorum birden her şey aynı iğrenç kokuda kokmaya başladı sabahları bebek için özellikle yumurta yemeye çalısıyordum yumurtaya iğrenç Bi koku ve tat geldi aynı durum yemek yaparken soğanı soyarken kavururken evi öyle Bi koku sarıyor ki kusmama ramak kalmıs oluyor ve o yemeği de yiyemiyorum aksam tavuklu patatesli yemek yaptım ağzıma süremedim ağzıma aldığım an o koku sanki doluyor iyice ağzıma nasıl olacak nasıl geçecek var mı böyle olan bide 26 haftalık olduk çocugun en çok beslenmesi gereken zamanda başıma gelene bakın ya valla oturdum ağladım ya dua edin bana da lütfen
Sen artik.kokuyu almaya baslamissin ondandir)
Bende de koku falan gitmişti her kokuyu duyup.mizmiz eden ben turşu bozulmuş heryer kokmus kocam diyor sen duymuyormusun sicsaniz duymam o derece koku gidiyor geri gelincede tad değişiyor malesef
Zehroşş kız annemde de aynısı oldu onda unutkanlık falan da oldu mesela biraz etkisi devam etti . İnşallah çabucak geçer . Kız ağlamaa bebiş hisseder
1,500,148 soru
24,501,096 cevap
358,270 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın