Ben baya bı eski kullanıcıyım hesabımın şifresini kullanıcı adını unuttuğum için yeni açtım 2019 yıllarında falan kullanıyorduk o zamanlar baya baya canlı aktifti sakinlemiş sanırım :)
Eskisi gibi değil ama yine idare eder hoşgeldin bu arada
Evet önce çok daha iyiydi keşke öyle kalsaymış teşekkürler
Hikaye paylaşımı geldiği için, anlık alanlar, durum bildirenler azaldı. Durumlardan mesaj atma kolaylığı da olduğu için gönderi paylaşımı azaldı haliyle.
Buralar eskiden dutluktu olayına döndü😇 Site bayağı, büyüdü, gelişti, kocaman çocuk oldu.
Evet öyle olmuş biraz şu emojilerden yılmıştım gözükmüyordu şuan sayfaya story gelmiş takipleşme gelmiş baya ilerlemiş :)
Henüz çok yeni. Sayfaya nasıl bir geri bildirim olur ileride anlaşılır🙂
İyi olur bak benim beyin daha eski usul çalışıyor emoji kıyamıyorum hala 🤣
😊Zamanla alışırsın.
Kimdin kiz sen eskilerin tadi yok ya
Gonul rahatligiyla derdim su bi care bulun deniyodu o zaman simdi de bakalim nolcsk burda anlatirsin ertesi gun baska postta sak sak yuzune vururlar burda herkes aslan kimse kendini ezdirmiyo ve hemen bosuyolar yani oncedendi kadin kadinin yurfu hali simdi herkes kurdu oldu
Öyle gerçekten şuan güven aşırı bir sorun o zaman boşancam diyince herkes fikir verirdi şimdi haklı haksız herkes alkış tutuyor
Aynrn oyle madem geldin uyariyim bastan uzerimde mesuliyet hissettim cunku dikkat et 🤲
Ay yok böyle bir kaç soru sorayım diye geldim belki cevap alırım diye baktım tat yok böyle bir post açtım teşekkür ederim düşündüğün için Allah razı olsun 🌸
Aminnn ecmain ☀️
2020 den beri burdayım
Senin ismin neydi
Esra.
Hatırlıyor ama hatırlamıyor gibiyimde 😅
Laplusbelle❤️ bir tik benziyor o yüzden karistirmis olabilirsin
Kapatmıştım hesabı bir ugrayaym dedim ❤️napiyosun nasılsın
Yaaa evet karıştırdım iyiyim sen nasılsın
Tanıdım seni canım hoş geldin.
Yaa teşekkür ederim:)
Layetezelzel nickinj hatirliyorum şaka gibi 2020-21'de falan cok guzeldi site
Değil mi hiç işimiz yok gibi buralardaydık hep bu pandemi dönemi daha iyiydi bir kaç bir şey sorayım diye geldim ama pek bir şey çıkmaz diye böyle post açayım dedim
1,511,739 soru
24,660,105 cevap
366,702 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın