0 oy
178 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (65 puan) tarafından

Kızlar yarın günüm var muhallebili kek yaptım ama muhallebiyi karıştırırken içinde belli belirsiz siyah noktalar gördüm ne olabilir acaba unla nişastayı da elemiştim ama hani böcek vs olsa büyük olurdu heralde bide katılaşınca kayboldular 

8 Cevaplar

0 oy
(1,834 puan) tarafından

Tencerenin boyası maalesef granit tencereler boya atiyor granit tencerede mi karistirdiniz

(65 puan) tarafından

Evet ama tencerem karacanın daha önce farketmedim 

(1,987 puan) tarafından

aynn bu tarz cirpmali seyleri celikte yapmak gerek ben genelde buyuk olcekli yapiosam duduklu tencerede pisirim. corba tencerelerim okadar huyuk degil cunku buyuk boylari kullanmiyirum diye kaldirdim. el altindaki en buyuk duduklum😂

-Reklam-
0 oy
(4,858 puan) tarafından

Vanilya kattiysan o olabilir

(65 puan) tarafından

Evet vanilya kattım içinde mi oluyor normal mi

(4,858 puan) tarafından

Vanilya zaten oyle bir yapıya sahip internetten bakarsanız anlarsınız 

0 oy
(249 puan) tarafından

Tencereden kaynaklı oluyor 

(65 puan) tarafından

Tencerem yeni granit ama karacaya ait bilemedim 

0 oy
(65 puan) tarafından

Ne olabilir acaba ?yesek sorun olur mu 

(1,987 puan) tarafından

sorun olmaz sonucta aniden zehirlemez ama tencere boyasi karismis bir yiyecek olur . sonucta kakaolu bir muahllebi puding yapsaydin farketmicekdin bile yicekfiniz.  yani gorunce icin yemeyi aliosa yersin aninda zehirlemez sonucta ama hos degil kisafire falanda vermek. bazen de muhallebinin dibi tuttuysa cirparken siyahlik oluro . oyle bisey de olabilir yani . o ihtimalde var dibi tuttuttsa benim mercimek cirbada genelde olur dibini tutturmussam blendirda biztlatirken siyah olmasin yanik tat grlmesin diye baska tencereye aktarip oyle biztlatirim mesela

0 oy
(317 puan) tarafından

Bazen şekerin içinden olabiliyor öyle siyahlar

0 oy
(837 puan) tarafından

Ne yazık ki en iyi marka bile olsa granit tencere puding muhallebi gibi çırpmalı tatlılarda öyle yapıyor

0 oy
(8,462 puan) tarafından

Bende yapınca siyah noktacıklar gördüm nişastadan kaynaklı diye düşündüm çünkü iki defa yaptım ikisinde de oldu. Nişastayı döktüm farklı nişastayla yapınca bi daha olmadı. Yedik bi sorun olmadı

0 oy
(2,352 puan) tarafından

Tencerenız granıtmıydı muhallebıyi yaptıgınız 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 89 göst.
+2 oy
1 cevap 88 göst.
20 Nisan 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Esra kurucu (217 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 57 göst.
0 oy
2 cevap 162 göst.
3 Şubat 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Zeynepjdjdjd (366 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,085 soru

24,339,348 cevap

345,978 kullanıcı

...