Kızlar yarın günüm var muhallebili kek yaptım ama muhallebiyi karıştırırken içinde belli belirsiz siyah noktalar gördüm ne olabilir acaba unla nişastayı da elemiştim ama hani böcek vs olsa büyük olurdu heralde bide katılaşınca kayboldular
Tencerenin boyası maalesef granit tencereler boya atiyor granit tencerede mi karistirdiniz
Evet ama tencerem karacanın daha önce farketmedim
aynn bu tarz cirpmali seyleri celikte yapmak gerek ben genelde buyuk olcekli yapiosam duduklu tencerede pisirim. corba tencerelerim okadar huyuk degil cunku buyuk boylari kullanmiyirum diye kaldirdim. el altindaki en buyuk duduklum😂
Vanilya kattiysan o olabilir
Evet vanilya kattım içinde mi oluyor normal mi
Vanilya zaten oyle bir yapıya sahip internetten bakarsanız anlarsınız
Tencereden kaynaklı oluyor
Tencerem yeni granit ama karacaya ait bilemedim
Ne olabilir acaba ?yesek sorun olur mu
sorun olmaz sonucta aniden zehirlemez ama tencere boyasi karismis bir yiyecek olur . sonucta kakaolu bir muahllebi puding yapsaydin farketmicekdin bile yicekfiniz. yani gorunce icin yemeyi aliosa yersin aninda zehirlemez sonucta ama hos degil kisafire falanda vermek. bazen de muhallebinin dibi tuttuysa cirparken siyahlik oluro . oyle bisey de olabilir yani . o ihtimalde var dibi tuttuttsa benim mercimek cirbada genelde olur dibini tutturmussam blendirda biztlatirken siyah olmasin yanik tat grlmesin diye baska tencereye aktarip oyle biztlatirim mesela
Bazen şekerin içinden olabiliyor öyle siyahlar
Ne yazık ki en iyi marka bile olsa granit tencere puding muhallebi gibi çırpmalı tatlılarda öyle yapıyor
Bende yapınca siyah noktacıklar gördüm nişastadan kaynaklı diye düşündüm çünkü iki defa yaptım ikisinde de oldu. Nişastayı döktüm farklı nişastayla yapınca bi daha olmadı. Yedik bi sorun olmadı
Tencerenız granıtmıydı muhallebıyi yaptıgınız
1,489,075 soru
24,339,219 cevap
345,976 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın