0 oy
148 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (128 puan) tarafından

İlk ne zaman su verdiniz 

11 Cevaplar

0 oy
önce (136 puan) tarafından

4 aylıkken verdim doktor önerisi ile ama yaz olduğu için bayağı geç kalmıştım. Bebeğimde böbrek taşı oluştu 

-Reklam-
0 oy
önce (1,886 puan) tarafından

ikinci gun falan verdik biz . hatta benim cocuklarim ayda 1800 gram 2 kilo kadar aliodu sadece anne sutu ile mamasiz. diktor surekli her istediginde emzirme su ile kandir arada su ver cok kilo aliyir reflu olur kolik tetiklenir diyirdu.

bebege su verilmeme amaci kalorisiz besin degersiz biseyle midesi dolmasi. anne sutune yer kalsin diye. yoksa su zehirlemez sonucta.guzel kilo aliosa bebek litre litre su icmez zaten bir iki cay kasigi tatli kasigi kadar gun icinde su icer anca

0 oy
önce (7,903 puan) tarafından

ek gıdaya geçtiğimde verdim. öncesinde suyla ilgili problem yaşamadık 

0 oy
önce (2,066 puan) tarafından

3 aylıkken yaz ayında vermeye başladım

0 oy
önce (188 puan) tarafından

Bebeğim şuan 8 aylık yeni birkaç gündür veriyorum 

önce (12,496 puan) tarafından

8 aylık bebeğe yeni mi su vermeye başladınız gerçekten 😳

önce (188 puan) tarafından

Mama veriyordum ek gıdaya da yeni geçtik onu için yeni veriyorum öncesinde çay kaşığı ile azar azar veriyordum şimdi biberona koyup eline veriyorum

önce (39 puan) tarafından

Ek gıda içınde gecıkdınız bence.Mama verırkende su vermelısınız azda olsa

önce (12,496 puan) tarafından

Ver canım içsin sudan zarar gelmez. Ek gıda almasa bile yaz döneminde doğan bebeklere ağzını ıslatacak kadar verilebilir diyor dr.lar 

Benim iki çocuğumda yaz dönemi doğmadığı için vermedim ama yazın doğsalar verirdim 1 2 aydan sonra

önce (54,439 puan) tarafından

mamadan sonra su verilir doktor demisti

0 oy
önce (2,609 puan) tarafından

40 falan çıktıktan sonra verdim yazdı çünkü 

0 oy
önce (8,386 puan) tarafından

Kış mevsimiydi yaz olsa erken verirdim çünkü. Dört aylık miydi beş miydi emin değilim

0 oy
önce (742 puan) tarafından

Bende bir aylık falandı çay kaşığı kadar verdim temmuz Ağustos sicagiydi ebe önermişti ver diye

0 oy
önce (39 puan) tarafından

5ayında tadımlara basladıgımda verdım suda

0 oy
önce (5,458 puan) tarafından

Eoktor ek gıdaya ne zaman geç dediyse o zaman verin dedi

0 oy
önce (54,439 puan) tarafından

dogdugu gunden beri verdim zemzem suyuyla basladim o bitince normal su verdim bir iki çay kaşığı 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 432 göst.
18 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (1,155 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 160 göst.
18 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Hayalet (1,958 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 228 göst.
0 oy
4 cevap 168 göst.
28 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sibelhome (1,501 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,978 soru

24,323,466 cevap

345,398 kullanıcı

...