İlk ne zaman su verdiniz
4 aylıkken verdim doktor önerisi ile ama yaz olduğu için bayağı geç kalmıştım. Bebeğimde böbrek taşı oluştu
ikinci gun falan verdik biz . hatta benim cocuklarim ayda 1800 gram 2 kilo kadar aliodu sadece anne sutu ile mamasiz. diktor surekli her istediginde emzirme su ile kandir arada su ver cok kilo aliyir reflu olur kolik tetiklenir diyirdu.
bebege su verilmeme amaci kalorisiz besin degersiz biseyle midesi dolmasi. anne sutune yer kalsin diye. yoksa su zehirlemez sonucta.guzel kilo aliosa bebek litre litre su icmez zaten bir iki cay kasigi tatli kasigi kadar gun icinde su icer anca
ek gıdaya geçtiğimde verdim. öncesinde suyla ilgili problem yaşamadık
3 aylıkken yaz ayında vermeye başladım
Bebeğim şuan 8 aylık yeni birkaç gündür veriyorum
8 aylık bebeğe yeni mi su vermeye başladınız gerçekten 😳
Mama veriyordum ek gıdaya da yeni geçtik onu için yeni veriyorum öncesinde çay kaşığı ile azar azar veriyordum şimdi biberona koyup eline veriyorum
Ek gıda içınde gecıkdınız bence.Mama verırkende su vermelısınız azda olsa
Ver canım içsin sudan zarar gelmez. Ek gıda almasa bile yaz döneminde doğan bebeklere ağzını ıslatacak kadar verilebilir diyor dr.lar
Benim iki çocuğumda yaz dönemi doğmadığı için vermedim ama yazın doğsalar verirdim 1 2 aydan sonra
mamadan sonra su verilir doktor demisti
40 falan çıktıktan sonra verdim yazdı çünkü
Kış mevsimiydi yaz olsa erken verirdim çünkü. Dört aylık miydi beş miydi emin değilim
Bende bir aylık falandı çay kaşığı kadar verdim temmuz Ağustos sicagiydi ebe önermişti ver diye
5ayında tadımlara basladıgımda verdım suda
Eoktor ek gıdaya ne zaman geç dediyse o zaman verin dedi
dogdugu gunden beri verdim zemzem suyuyla basladim o bitince normal su verdim bir iki çay kaşığı
1,487,978 soru
24,323,466 cevap
345,398 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın