0 oy
58 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,907 puan) tarafından

4 yaşında. Kızım kulozete oturdugunde 1.yas 5 aylık kızımda çiş diyip zibinini cekistiriyor diyorum acaba tuvalet için hazır diye mi böyle yapıyor nasıl bir yol izlemeliyim büyük kızım 3 yaşındaydi öğrendiğinde  1yasindaki kızımın üstüne dusmelimiyim erken mi bezini acdigimda altına yapmış haber veriyor

3 Cevaplar

0 oy
önce (1,377 puan) tarafından

Benimde kızım 1 buçuk yaşındayken tuvalete gidecem diye tuttururdu ama ben erken diye baslamamisyim canım sana kalmış istersen dene ama olmuyosa zorlamazsim 2 yaş 2 aylikkende bezi bıraktık çok şükür 

önce (2,907 puan) tarafından

Yok zorlamıyorum kulozete oturturuo kaldiriyorm

-Reklam-
0 oy
önce (17 puan) tarafından

Kardeşi olan çocuk daha çabuk öğreniyor deneyin olmazsa zorlamaz siniz biraz deneyin 

Zorlamıyorum ablası yaptığı için oda oturmak istiyor sadece kulozete oturturuo kaldiriyorm 

önce (17 puan) tarafından

Anladım oda erkenden alışır umarım

İnsllah ♥️

0 oy
önce (7,372 puan) tarafından

Psikolojik olarak hazırlanıyor. Bu güzel bir şey ama kas gelişimi açısından çok erken daha. Ikınmak için popo kasları çok zayıf. Uzun süre çişini tutabilmesi için mesane kasları zayıf. Yanlış tuvalet eğitimi sebeplerinden biri de erken başlamak. Yine bir uzmana da sorun ama çok erken diye düşünüyorum. 

Tmm çok sağolun 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 345 göst.
24 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elifylmz0660 (1,448 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 419 göst.
+1 oy
3 cevap 176 göst.
0 oy
2 cevap 103 göst.

Kategoriler

1,487,844 soru

24,321,734 cevap

345,344 kullanıcı

...