İki tane çocuğum var hastayım hem onlara bakıyorum hemde temizlik yaptım tüm gün dünde doktora gittim kadın doğuma doktordan geldik eşim annemlere gitcem dedi tamam dedi onlarda hastaymış onlara tavuk döner götürmüş ben evde hastayım çocukla yemek yaptım bana bir portakal dahi almadı beni düşünmüyor ailesine yapıyor
Ozaman sadece çocuklarına yemek yap ve yat dinlen.oda kendine tavuk döner alsın
🤣🤣🤣
Çok haklı Bi yorum gülesim yoktu 😂😂😂
Hastasın iki çocuk ve kendine bakman yeterli eşinden birşey bekleme yapmıyorsa evin işini bırak kalsın beğenmeyen gelmesin eşine de yemek yapma gitsin anası doyursun fazla değer bazen soytarıyi kral eder bu herkes için geçerli yanlış anlama
Ben bugün konuşcam canıma tak etti artık ben boşancam dicem emeklerim bitti benim bitti
Önce güzelce konuş ama sakın ağlama karşısında zayıflık olarak görür onlar baktın laftan anlamıyor ona göre yol çiz canım biz de bir ana baba evladiyiz ve annesin sen herşeyden önemlisi
Çok kötü durumdayım
Esimde ben ve iki çocuğum hastayken umursamaz bende onu umursamam işten yorgun geldiğinde çocuklara kendime göre yemek yaparım hep sende öyle yap kendi yapıyorsa yapsin
Şimdi kendi de hasta olmuş bu hafta evde özellikle çorba pişirmicem içmesin diye
Basit yemekler yapcam inşallah daha kötü olur benim yaşadım o vucüt ağrısının on katını yaşar dönüp bakmıcam
Bu hayatta herşey karşılıklı o sana karşı nasılda sende ona karşı öyle o bazıları değer hak etmiyor
Bu kadar mı gözünüz görmüyor bazı şeyleri ne diye böyle bi herifin çamaşırlarını yıkayıp yemek yapıyorsunuz ne diye hizmet ediyorsunuz
Benim eşim en baştan beri böyle değildi ailesine karşı benden aileye nasıl davranılırı öğrendi şimdi alışık olmadığım hareketleri yapıyor ailesini adam yerine koymadı hiç bir zaman ben ailemi her zaman yanındaydım aileye nasıl davranılır giderken ne yapılır herşeyi benden öğrendi aile olmayı da benden öğrendi yemin ederim bak şimdi beni vurdu
En baştan böyle olsaydı senin dediğini düşünebilirdim annesi hasta diye hiç gittiğini görmedim ben
O zaman karşınıza alıp konusacaksınız başka yolu yok
Çok sağol biliyor musun iyi geldin
Rica ederim
Erkeklerden incelik beklemeniz hata bazen beyinleri şarj etmiyor şimdi söylesen bosanacam desen soyledinde almadinmi der Güler bir döner icinmi bosanacan der
İşte annesine düşünmüş ama dürüm götürmeyi
O annesi siz annesimisiniz
Sorsan öyle der halbuki bütün yükü cekende kadin
Herşeyi yapmicaksin canım hasta isen niye evi topluyorsun ki bosvereceksin ben hastayım diyeceksin bu hayatı ortak yaşıyoruz yaparsan kimse kıymetini bilmiyor
Nası yatayım bir yaşında ve beş yaşında çocuk okula giden
Hasta isem ve yardim eden anlayışlı bir eşe sahip değilsem hayatta kalacak ve karnımızı doyuracak kadar iş yaparım. Alınmayın ama siz kendiniz bile kendinize değer vermiyorsunuz böyle durumlarda karşı taraf zaten hiç vermez. Hasta mısın yat uyu ev bir iki gün temizlenmedi diye b.k götürecek değil ya görürse bile sizden değerli mı ?
Ev tozlanıyor çocuklar hasta zaten toz daha çok hasta eder diye düşündüm öksürüyor ikisi de bide çocuklarım için
Bu akşam Bi makarna pişirdim kendi kahvesini kendi yaptı yatağımı ayırdım yüzüne de bakmıyorum evladım olduğu için bu kadar evladımı üzemem yoksa çok şey yaparım. Ama ben alttan aldıkça tepeme çıkıyor evladım üzülecek diye korkuyorum
1,487,960 soru
24,323,280 cevap
345,393 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın