0 oy
156 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (243 puan) tarafından

İki tane çocuğum var hastayım hem onlara bakıyorum hemde temizlik yaptım tüm gün dünde doktora gittim kadın doğuma doktordan geldik eşim annemlere gitcem dedi tamam dedi onlarda hastaymış onlara tavuk döner götürmüş ben evde hastayım çocukla yemek yaptım bana bir portakal dahi almadı beni düşünmüyor ailesine yapıyor 

7 Cevaplar

+4 oy
önce (3,156 puan) tarafından

Ozaman sadece çocuklarına yemek yap ve yat dinlen.oda kendine tavuk döner alsın 

önce (1,756 puan) tarafından

🤣🤣🤣

önce (243 puan) tarafından

Çok haklı Bi yorum gülesim yoktu 😂😂😂

-Reklam-
+1 oy
önce (247 puan) tarafından

Hastasın iki çocuk ve kendine bakman yeterli eşinden birşey bekleme yapmıyorsa evin işini bırak kalsın beğenmeyen gelmesin eşine de yemek yapma gitsin anası doyursun fazla değer bazen soytarıyi kral eder bu herkes için geçerli yanlış anlama

Ben bugün konuşcam canıma tak etti artık ben boşancam dicem emeklerim bitti benim bitti 

önce (247 puan) tarafından

Önce güzelce konuş ama sakın ağlama karşısında zayıflık olarak görür onlar baktın laftan anlamıyor ona göre yol çiz canım biz de bir ana baba evladiyiz ve annesin sen herşeyden önemlisi 

Çok kötü durumdayım 

0 oy
önce (742 puan) tarafından

Esimde ben ve iki çocuğum hastayken umursamaz bende onu umursamam işten yorgun geldiğinde çocuklara kendime göre yemek yaparım hep sende öyle yap kendi yapıyorsa yapsin

Şimdi kendi de hasta olmuş bu hafta evde özellikle çorba pişirmicem içmesin diye 

Basit yemekler yapcam inşallah daha kötü olur benim yaşadım o vucüt ağrısının on katını yaşar dönüp bakmıcam 

önce (742 puan) tarafından

Bu hayatta herşey karşılıklı o sana karşı nasılda sende ona karşı öyle o bazıları değer hak etmiyor 

0 oy
önce (2,066 puan) tarafından

Bu kadar mı gözünüz görmüyor bazı şeyleri ne diye böyle bi herifin çamaşırlarını yıkayıp yemek yapıyorsunuz ne diye hizmet ediyorsunuz

Benim eşim en baştan beri böyle değildi ailesine karşı benden aileye nasıl davranılırı öğrendi şimdi alışık olmadığım hareketleri yapıyor ailesini adam yerine koymadı hiç bir zaman ben ailemi her zaman yanındaydım aileye nasıl davranılır giderken ne yapılır herşeyi benden öğrendi aile olmayı da benden öğrendi yemin ederim bak şimdi beni vurdu 

En baştan böyle olsaydı senin dediğini düşünebilirdim annesi hasta diye hiç gittiğini görmedim ben 

O zaman karşınıza alıp konusacaksınız başka yolu yok

Çok sağol biliyor musun iyi geldin 

Rica ederim

0 oy
önce (152 puan) tarafından

Erkeklerden incelik beklemeniz hata bazen beyinleri şarj etmiyor şimdi söylesen bosanacam desen soyledinde almadinmi der Güler bir döner icinmi bosanacan der

İşte annesine düşünmüş ama dürüm götürmeyi 

önce (152 puan) tarafından

O annesi siz annesimisiniz 

Sorsan öyle der halbuki bütün yükü cekende kadin

0 oy
önce (3,459 puan) tarafından

Herşeyi yapmicaksin canım hasta isen niye evi topluyorsun ki bosvereceksin ben hastayım diyeceksin bu hayatı ortak yaşıyoruz yaparsan kimse kıymetini bilmiyor

Nası yatayım bir yaşında ve beş yaşında çocuk okula giden 

0 oy
önce (25,612 puan) tarafından

Hasta isem ve yardim eden anlayışlı bir eşe sahip değilsem hayatta kalacak ve karnımızı doyuracak kadar iş yaparım. Alınmayın ama siz kendiniz bile kendinize değer vermiyorsunuz böyle durumlarda karşı taraf zaten hiç vermez. Hasta mısın yat uyu ev bir iki gün temizlenmedi diye b.k götürecek değil ya görürse bile sizden değerli mı ? 

Ev tozlanıyor çocuklar hasta zaten toz daha çok hasta eder diye düşündüm öksürüyor ikisi de bide çocuklarım için 

Bu akşam  Bi makarna pişirdim kendi kahvesini kendi yaptı yatağımı ayırdım yüzüne de bakmıyorum evladım olduğu için bu kadar evladımı üzemem yoksa çok şey yaparım. Ama ben alttan aldıkça tepeme çıkıyor evladım üzülecek diye korkuyorum 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 786 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
0 oy
18 cevap 1,247 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Bsrdrk (1,555 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 313 göst.
26 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,960 soru

24,323,280 cevap

345,393 kullanıcı

...