Kıymetini bilin 🥹 imkanınız varsa gidin sarılın kokusunu içinize çekin dizine yatın saçını okşayın masaj yapın doya doya öpün. O kadar özledim ki 😭
İmkanım yok malesef🥺
Gurbetteyim ve gitmek icin heves birakmadilar bende bazı şahıslar. Sırf onlari gorcem diye artık ülkeme gitme hevesim bile yok.
Ama annem babam ailem onlari cok ozluyorum🥺
Bende sen gibi aynı şeyi yaşıyorum bazı şeyleri hevesim yok kimse bilmiyorku Merve niye gitmez :(((
18, yıldır evliyim bir gün çayımı içmedi babam eşimin yüzünden mekanı cennet olsun 2 yıl oldu kaybedeli keşke yasasaydida varsın gelmeseydi🥺🥺
Ağladım😭😭 bir kez bile gelmek nasip olmadı evime düğünümden 4 ay sonra vefat etti
Maalesef 11 yaşındayken kaybettim babamı
Mekanı cennet olsun canım 🥺
Amin inşallah canım
Allah sabır versin
Seninle mezara kadar gidecek bu acı..
Ciğerim parcalandi
11 yıldır gurbetteyim bir defa istanbuldayken evime gelebildi oda annem ameliyat olmuştu ve benim yanımda kalıyordu böyle şeyleri görünce o kadar içime batiyorki kendi ailemi evimde agirlayamamak
5 yıllık evliyim toplasan 2 veya 3 defa gelmiştir evime geçen sene rahmetli oldu ben de isterdim daha çok gelmesin ama hiç sevmezdi dışarıya çıkmayı mekanı cennet olsun tüm babalarımızın 😥🤲
Manevi ailemi burda göreceğim günü iple çekiyorum onlara mutfagımda yemek yapıp evimde ağırlamak için sahip olduğum herşeyimi veririm
Hep öyle deriz. Ama maalesef çoğumuzun anne babası hayattayken de çok bencilce davranırız😔
Rabbim sabır versin canım
28 yaşında 3 çocuk annesiyim. 3 sene evvel ramazan bayramının ilk günü kaybettim babamı. Daha senesi dolmadan evlendim.
Şu resim bana o kadar koydu ki…
Herkesi ağırladım evimde de çay tiryakisi olan babama bir bardak çay veremedim kendi evimde…
Babamı ağırlayamadım…
Babama bir tas çorba ikram edemedim…
Evlatlarımı dedelerine gösteremedim…
Evlendiğim gün “baba evinden” çıkamadım ben. Annemler uğurladı beni… ben de mezara gidip mezardan çıktım.
Aaaffff Ya Rabb… Af…
Daha Yeni babamı ağırladım sevdiği tatlıyı yaptım o yerken ben mutlu oluyorum
Bende ana hasreti çekiyorum 17 yıl oldu . Ne evlendiği mi gördü ne torunlarını
Hafta sonu annesinin evine gidip prenses olanlara heves ederim bende hep
Ama kaderimiz böyleymiş Rabbimin imtihanı . İnşallah sabredenlerden oluruz
Bende bunu görünce abim aklıma geldi evlendim üçüncü gününde abimi kaybettim.
Beni istemeye geldiklerinde küçük erkek kardeşim kültür farkı deyip istememişti maddi açıdan. Ama Rahmetli abim yanıma gelip istiyorsan kabul edelim kimin herşeyi tamam herkesin vardır eksiği evi eksiği bitmez bacım demişti..
Ah abi diyorum herzaman keşke bir kere evimi gorebilseydin evime gelebilseydin. Bende bu konuda yaralıyım..
Cani cahenneme maalesef kötuyr bir şey olmuyor
Bakın bunu çok doğru dediniz
Babasıyla mutlu büyüyene estağfurullah çok aci ağırlayamamak misafir edememek
Ama bu dünyada cehennemi yaşatanlara bi şey olmuyor onlarda baba sözde
Canları cehenneme ben öz anne baba denen o varlıkları silip attım geberseler cenzalerini teslim almam ama gebermezler kötüler uzun yıllar yaşar
Çok sukur evimde agirladım.. Ebedi yolculugada kendi evimden göçtü.. Burnumun direği sızlıyor hala. Hic mi degismez hala ilk günkü gibi taze bu acı. Allah babalarimizin mekanini cennet eylesin
Küçük cay bardaklarinda severdi çayı onun için aldigim bardaklar hala dolapta hic kullanamadım..
😞 Allah Rahmet eylesin
Benim babam hayatta ama görüşmüyoruz konuşmuyoruz bende çok özlüyorum sesine hasret kaldım
1,488,073 soru
24,324,697 cevap
345,437 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın