Yurtdışına çıkan arkadaşlara soruyorum, hangi ülkelere gittiniz? Hangi ülkelere gitmek istiyorsunuz? Ben atandıktan sonra 3 sene bekar çalıştım. Bir yaz arkadaşlarımla Balkan turuna gittim ( Sırbistan, Bosna, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ). Vize işleriyle uğraşmak zor geldi çünkü Ankara ya da İstanbul'a gitmemiz gerekiyordu. Sonraki sene de Ukrayna, Azerbaycan ve Gürcistan'a gittik yine aynı arkadaşlarımla. Şimdiki aklım olsa vize alıp daha pahalı, gelişmiş ülkelere o zaman giderdim. O zaman daha rahat harcama yapıyordum ve param da vardı. Annem kızardı evlen kocanla gidersin diye. 6 yıldır evliyim ve 6 yıldır uçağa bile binemedim. Anneme de diyorum demek ki her zaman anne söz dinlememek gerekiyormuş, gittiklerim yanıma kâr kaldı😀 Artık yeşil pasaportumuz var, kızım da büyüdü. İnşallah maddi olarak da toparlarsak yine yurtdışında gezmek istiyorum. Ülkemizde de 41 şehir gezdim ama çocukluğumdan beri yabancı ülkelere hevesim var.
Yurtdışı gezme hevesim yok ama tek gitmek istediğim yer umreye yada hacca gitmek isterdim rabbim oraları görmeyi nasip etsin
İnşallah
Almanya Fransa Hollanda Belçika oda Almanyada yaşadıgımdan son duragım türkiye oldu :)
Avrupa'da otobüsle bir kaç saat yolculukla bile ülke değişebiliyor sanırım
Evden çıkamıyorum ki şehirden cikim millet nasıl geziyor anlamıyorum
Herkesin hayat dinamiği farklı
Ben evden çıkamıyorum çocuklarla
Madagaskar 😂 nasıl olduğunu sormayın çok garip bir hikayesi var
Suudi Arabistan'a gittim.Nasip olursa tekrar oraya gitmek isterim.
Almanya, Meksika, Amerika. Ama hayalim Küba ve İsveç birde italya ❤️
Biz çok şehir gezdik hatta çoğu şehiri gezdik
Yurt dışı olarakta Gurcistana kibrisa Almanyaya gittik
Seneye dubai planımız var bakalım
İzmir Denizli Manisa Kütahya Uşak Eskişehir İstanbul Bursa Erzurum Kars Ankara gördüğüm şehirler hepsini detaylı gezmişte değilim ama yurt dışına maalesef hiç çıkmadım. Gitmek istediğim yerler var nasip bakalım
Malesef daha yeşil pasaport hakkı kazanamadım Eylülde olacak inşallah. Ama yine de Çekya,Almanya,Avusturya ve Gürcistan a gittim.
1,488,364 soru
24,329,181 cevap
345,603 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın