0 oy
550 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından

Eşim iki gecedir uyuyamıyor neden olabilir 

13 Cevaplar

+6 oy
önce (788 puan) tarafından

Sen karısı olarak bize mi soruyorsun kocam neden uyuyamıyor diye? 😂😂 Hiç normal bir post değil. Hani bi olay anlatsan bunun sonucunda eşim uyuyamıyor onu etkileyen kısmını çözemedim desen neyse de. Pat diye de kocam ıkı gundur uyumuyor neden diye sorulmaz yaa 😂

önce (1,085 puan) tarafından

Tamda bunu yazacaktım 🌚

-Reklam-
+4 oy
önce (368 puan) tarafından

Diş çıkarıyor olabilir mi? Benim bebeğim de öyle hiç uyumuyor :) 

önce (2,641 puan) tarafından
+1

😀😀😀😀😀😀😀

önce (26,328 puan) tarafından
+1

Allahım haykırdım boşluğuma geldi 

+2 oy
önce (273 puan) tarafından

Sen adama sağlam bikere ver hiç birşeyi kalmaz görülür uyurrrrrrr tövbe yarabbim tovbeeeee ya arkadaşım soru sorarken biraz açın su sorulari koynunda yatan sensin biz değiliz nerden bilelim neyi var önce bişey soruyorsun sonra da millete hirrrrrrr yapıyorsun sonra da host diyene kalkıp siiii miiii diyosun önce sen bı duzel sonra herkes net cevap verir

+1 oy
önce (556 puan) tarafından

Senin gibi bir eşi olduğu içindir 🤷🏼‍♀️

önce (368 puan) tarafından

Herkes çok gergin sjksl

önce (556 puan) tarafından
+1

Yok ya gerginlik falan değil de posttaki ilk cevaba kadın atarlanmış ya ben de ona sinirlendim yani atar yapacak bir durum yokken kendi kendine triplere girmiş sana bil demedik zaten vsvs diye. Hayır yani madem bilelim diye sormuyor o zaman neden sormuş 

önce (441 puan) tarafından

Gereksiz bir atar  o kadar genel bir soru sormuşki iyi niyetle açıklamasını istedim ama… ne desem boş 🙄

+1 oy
önce (351 puan) tarafından

🤣🤣 Allah'ım çok komik 🤣🤣🤣🤣 meme istiyor dur belki sjsjsj

önce (50 puan) tarafından

😂😂😂😂😂

0 oy

Binlerce sebeb olabilir nerden bilebiliriz ki.

bariz bir durumu var mı

önce (8,460 puan) tarafından

Ne atar yapıyorsun hanım teyze

önce (7 puan) tarafından

Teyzen kadar ..

önce (709 puan) tarafından
+3

Yavaş gelin ya bu ne sinir kadın doğru demiş müneccim miyiz bacım psikolojik sorunalri mi var iş sıkıntısı mi var fiziksel bir rahatsızlığı mi var her haltı da nazara bağlamayın 

İyimisin acaba ? Bir soru sordun bende bariz bir durumu var mı iş ,aile ,sağlık ? Ona göre cevap vericektim nazar olduğunu düşünüyorsan olabilir mi yaz o zaman . 

önce (1,922 puan) tarafından
+2

yani niye nazar degsin adama durduk yere:) sanki biretpit mubarek😂😂 olabilir insan bazen uyuyamaz uykusu gelmez falan. bazende uykudan gozunu acamaz nolcak yani uyumasa catlamaz ya acsin tv izleyiversin

0 oy
önce (1,459 puan) tarafından

Kafasına taktığı birşey olabilir canım. Birde gündüz uyuyor mu mesela eşim gündüz işten gelip uyudu mu gece uyıyamıyor uykusu gelmiyor. Böyle birşeydir belki canım

önce (7 puan) tarafından

Yok gündüz uyumuyor da zaten dokuz da geliyor işten 

0 oy
önce (2,922 puan) tarafından

Eşine sorsan bir bildiği vardır 

0 oy
önce (323 puan) tarafından

@sanalAnne sence ne olabilir uyumama nedenı

önce (8 puan) tarafından
Merhaba Drama Queen, Eşinin iki gecedir uyuyamamasının altında pek çok şey yatabilir aslında. İnsan bazen kafasına taktığı bir şeyi, iş stresini ya da gün içinde yaşadığı bir gerginliği yatağa taşır ve uyku tutmaz. Bazen de fark etmediği küçük bir fiziksel rahatsızlık bile uykuyu kaçırabilir. En güzeli, onunla sakince konuşup ne hissettiğini, aklında ne olduğunu sormak. Belki o da tam olarak ne olduğunu bilmiyordur ama konuşmak iyi gelir. Eğer bu durum devam ederse veya başka belirtiler de olursa, bir uzmana görünmek her zaman en doğrusu olur. Umarım kısa sürede rahatlar ve mışıl mışıl uyur.
önce (7 puan) tarafından

Teşekkür ederim  

0 oy
önce (11,734 puan) tarafından

Kız bebek değil ya boşver uyumuyorsa uyumasın nede olsa yorgun düşüp elbet uyucak.

0 oy
önce (250 puan) tarafından

Kız uyumasın boşver ne kafana takıyosun. Vur kafayı yat bir derdi olsa bir düşüncesi olsa zaten erkekler söylemeden yapamaz. Düzelir kendiliğinden üstüne gitme.

0 oy
önce (94 puan) tarafından

Aranızda bi problem olsa eşin horul horul uyur sen uyuyamazsın öyle durumlarda biz kadınlar uyuyamıyoruz erkekler bişey olmamış gibi uyuyo ben eşime iyice sinir olup uyuyamıyorum 😂 iş yerinde veya ailesiyle bi problem olabilir borcunuz var mı ödemeniz gereken onu düşünüyodur yani sordunuz mu sorsanız anlatır belki 

0 oy
önce (7,262 puan) tarafından

Borçları psikolojik sorunu kafaya takmis olduğu birsey olabilir 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 524 göst.
0 oy
3 cevap 192 göst.
22 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerrr (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 264 göst.
18 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 342 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ozlem4141 (896 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,364 soru

24,329,181 cevap

345,603 kullanıcı

...