Eşim iki gecedir uyuyamıyor neden olabilir
Sen karısı olarak bize mi soruyorsun kocam neden uyuyamıyor diye? 😂😂 Hiç normal bir post değil. Hani bi olay anlatsan bunun sonucunda eşim uyuyamıyor onu etkileyen kısmını çözemedim desen neyse de. Pat diye de kocam ıkı gundur uyumuyor neden diye sorulmaz yaa 😂
Tamda bunu yazacaktım 🌚
Diş çıkarıyor olabilir mi? Benim bebeğim de öyle hiç uyumuyor :)
😀😀😀😀😀😀😀
Allahım haykırdım boşluğuma geldi
Sen adama sağlam bikere ver hiç birşeyi kalmaz görülür uyurrrrrrr tövbe yarabbim tovbeeeee ya arkadaşım soru sorarken biraz açın su sorulari koynunda yatan sensin biz değiliz nerden bilelim neyi var önce bişey soruyorsun sonra da millete hirrrrrrr yapıyorsun sonra da host diyene kalkıp siiii miiii diyosun önce sen bı duzel sonra herkes net cevap verir
Senin gibi bir eşi olduğu içindir 🤷🏼♀️
Herkes çok gergin sjksl
Yok ya gerginlik falan değil de posttaki ilk cevaba kadın atarlanmış ya ben de ona sinirlendim yani atar yapacak bir durum yokken kendi kendine triplere girmiş sana bil demedik zaten vsvs diye. Hayır yani madem bilelim diye sormuyor o zaman neden sormuş
Gereksiz bir atar o kadar genel bir soru sormuşki iyi niyetle açıklamasını istedim ama… ne desem boş 🙄
🤣🤣 Allah'ım çok komik 🤣🤣🤣🤣 meme istiyor dur belki sjsjsj
😂😂😂😂😂
Binlerce sebeb olabilir nerden bilebiliriz ki.
bariz bir durumu var mı
Ne atar yapıyorsun hanım teyze
Teyzen kadar ..
Yavaş gelin ya bu ne sinir kadın doğru demiş müneccim miyiz bacım psikolojik sorunalri mi var iş sıkıntısı mi var fiziksel bir rahatsızlığı mi var her haltı da nazara bağlamayın
İyimisin acaba ? Bir soru sordun bende bariz bir durumu var mı iş ,aile ,sağlık ? Ona göre cevap vericektim nazar olduğunu düşünüyorsan olabilir mi yaz o zaman .
yani niye nazar degsin adama durduk yere:) sanki biretpit mubarek😂😂 olabilir insan bazen uyuyamaz uykusu gelmez falan. bazende uykudan gozunu acamaz nolcak yani uyumasa catlamaz ya acsin tv izleyiversin
Kafasına taktığı birşey olabilir canım. Birde gündüz uyuyor mu mesela eşim gündüz işten gelip uyudu mu gece uyıyamıyor uykusu gelmiyor. Böyle birşeydir belki canım
Yok gündüz uyumuyor da zaten dokuz da geliyor işten
Eşine sorsan bir bildiği vardır
@sanalAnne sence ne olabilir uyumama nedenı
Teşekkür ederim
Kız bebek değil ya boşver uyumuyorsa uyumasın nede olsa yorgun düşüp elbet uyucak.
Kız uyumasın boşver ne kafana takıyosun. Vur kafayı yat bir derdi olsa bir düşüncesi olsa zaten erkekler söylemeden yapamaz. Düzelir kendiliğinden üstüne gitme.
Aranızda bi problem olsa eşin horul horul uyur sen uyuyamazsın öyle durumlarda biz kadınlar uyuyamıyoruz erkekler bişey olmamış gibi uyuyo ben eşime iyice sinir olup uyuyamıyorum 😂 iş yerinde veya ailesiyle bi problem olabilir borcunuz var mı ödemeniz gereken onu düşünüyodur yani sordunuz mu sorsanız anlatır belki
Borçları psikolojik sorunu kafaya takmis olduğu birsey olabilir
1,488,364 soru
24,329,181 cevap
345,603 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın