Yağ eritip üstüne gezdir. Fırına at. Şerbetini de önden pişir kıvamı koyu olsun. Fırından çıkar şerbetini üstüne gezdir
Canm şerbet ılık kadayıf sıcak mı olacak
Eee üstünde yazıyor onun oranı :D sadece şerbetleyeceksin :)
Evet oranı yazıyor ama hıc bırsekılde tutturamıyorum tek yapamadığım serbetlı tatlı bu
Ben olsam ne yapardım. Önce onu cam bir tepsiye alır tekrar fırınlardım ısınsın... üzerine tereyağı gezdirip. Sonra da önden yaptığım kıvamlı soğuk şerbeti ilk sıcağı çıkmış kadayıfa dökerdim. Üstüne de ceviz ve kaymak ohh misss....
Sağol canm bende öyle yapacam bakalım tutar Ins Bu sefer
Şerbeti kaynatıp olabildiğince soğuk döküyorum o zaman hamur olmuyo
Arkadaşlar ılık dok demıs canm ya bılemedım bak sımdı kadayıf sıcak senın dımı
Yok canım paketten çıkarıyorum tepsiye koyuyorum üstüne döküyorum ben hiç tekrar fırına vermedim
3 su bardağı suya 2.5 su bardağı seker ıcıne 1 dilim koy 10 dk kadar kaynasın cok tatlı sevmiyorsanız sekeri 2 su bardağı koy, 2 kaşık tereyağını erit kadayıfın üzerine Esit sekilde dök fırınla kadayıf sıcak serbet ılık olsun, kadayıf zaten kızarmış ama yinede fırınla ısınınca cıkarırsın
Çok teşekkür ederım canm tutar Ins bu sefer :)
İnsallah afiyet olsun sımdıden💗
@sanalAnne alalım senden de bir tarif kız 😅
Tam kafa dengisın ya hep böyle kal inşallah 😅
Çok sağolun hanımlar sızlerı sevıyorum 🥰
Kizz yapay zeka hanım efendi gari bayanı bu erkekleri nasıl duzeltcez😂😂
Hamileyken benmde çok canım istemisti sıcak dokunce serbeti hamur oluyor öyle olmuştu bnm bilgin olsun. Çiğ kadayf nulursan çiğ den yap çiğ en guzeli
Üzerinde tarif yazıyo şerbet yapıp dokeceksin ama şerbeti soğuk dök sıcak dökünce aşırı hamur oluyor
Kadayıf
Şerbeti için
1000 gram süt
200 gram su
750 gram toz şeker
15 dk kaynasin ılık iken dök şerbeti
Kadayıf miktarı önemli benim bu not aldığım büyük paket için olabilir
1,488,362 soru
24,329,142 cevap
345,602 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın