İkinciyi istiyorum ama doğurmak bir dünya iş 😂😂😂
ben digurulmus 4 yasa gelmis hali hazirda buyumus veirridim
emmeeeeeeee. var gel ki nickin vazcaydirdi😂😂
Ver ver 😂Benden daha iyi davranan bulamazsın
Kız sus bu aralar iyi dikenlerini çıkartma gacininn 😀😀
😂😂😂😂 saka yapiom yaa 😂😂😂
Sen dur durdugun yerde bende 4 tane var benden alsın😂
Başlık mükemmel benim ufaklık fazla vereyim büyütünce geri alırım maksat işiniz görülsün 🤣🤣 Gazi uyku düzeni oturunca verirsiniz 🤣🤣🤣🤣
Bu sefer benimde öyle hakimcim kız gündüz uyumadı 1 yasa kadar ama gece uyudu bu psikopat ne gece ne gündüz yar ben belanın ta kendisiyim der gibi bakıyor uyumuyor 🤣🤣
Kız aynı aynı 😄 sabaha kadar kaç kez emiyor saymıyorum hala bile gündüz de tek uyku ve 1 saat
Sen yine büyüttün düzene girer artık ben napim 😭😭
Senin düzene girdi mi de ben başa sararım 😄 anlaşırız hahahaha. Bu ay sonu sutten kesmeye çalışacağım bakalım ya da 20 ayı beklerim
Başka şimdiden erkekler zor ayrılıyor ben sadece uyuturken verdim . Memeyi 5 dk verip dizime aldım çocuğu öyle uyuttum sonra sonra da meme vermeden direk dizime aldım
İkinciye hamileyim baska çocukta düşünmüyorum oda kızım tek kalmazsın diye istedim
Bende istiyorum tercihen kız çocuğu ve sarışın olacak ( bana benzesin diye ) ben doğurmaya da razıyım ama olmuyor maalesef
6 çocuk var istersen verebilirim 😀😀😀😀
Biz de 6 kardeşiz. 4 kız 2 oğlan. Ama son ikisi yani ben ve ikizim 😄
6 mıııı nasıl yaniiii bayağı 6 yani 😅
Evet canım 6 😀😀😀
Maşaalllahh abla iyi misin nasılsın 😅
Canım 2 benden 3 eşimden bide ortak kızımız var 2.evliligim 5 oğlan 1 kız
Bildiğimiz 6 mı kız 😂😂😂 @sanalAnne de yorumlasın sjsjjs
Hepsi sizinle mi
Yok yarışı bizde
Yaşları kaç?
18 16 12 11 9 2
Maşallah canım Allah uzun ömürler versin
Amin inşallah canım cümlemizin evladını
2 tane var 1 kiz 1 oğlan
Elimde 3 tane var bacım seç beğen al😂
Dogurmak bu isin en kolay kismi. Yeni duzeni oturtmak mesele :) ama ikinci de dogduktan sonra evimiz dahada senlendi. Yoruluyosun belki tantanasi cok oluyo ama bence kardes iyidir :)
Ben 2. Yi yeni dogurdum 4 aydır aramızda. Uykusuzluk çok zor :( hamilelik dogum bi şekilde oluyor bitiyorda sonrası .. hele ki yeni bebeler hiç uyumuyor yahu
2 çocuğum var bence bu devirde 2 çocuk yeterliymiş 1 ay öncesine kadar istiyordum ama şimdi diyorum 2 çocuk ile baş zor ediyorum 2 erkek birde kız çocuğundan daha zor 🙃 tabi kazayla olursa Allah'tan gelene razıyım ama gerçekten maddiyat önemli maneviyat dahada önemli.. kendimi yıpranmış hissediyorum 🫠
Bende 4 tane 11. Sınıf 9.sinif 2. Sınıf birde 2 yaş hangisini Arzu edersin bana kalırsa 2. Sınıfa gideni al kacirma derim tam bır hiperaktif ve inat düzelince geri alırım masraflarda benden hadi bak indirim yaptım😂😂😂
Başlık kahkaha attırdı 😅😅
Şubatta 4 yaş olacak 🤭😂 2 yasa kadar emzirdim dili pabuç kadar kaynana aratmaz herşeye karışır al bir dene bakalim 😂
4 oğlum var Allah hepsini korusun 2 den fazlasi fazla aslında 🥴🥴
Kız o nasıl başlık fazla kalemi olan var mı der gibi 😁😁
6 tane var bende
3 tane kızım var seç beğen sarışın mavi gözlü.
Yorgunluktan uykusuzluktan perişan oldum
Ben de 5 tane var 5 aylık olanı vereyim azıcık çok yiyor idare edersiniz🤣🤣
Üç tane çocuğum var dördüncü ye hamileyim
1,488,337 soru
24,328,792 cevap
345,589 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın