Ben sara 37 yaşındayım 6 çocuk annesim 🥰
Şırnakta yaşıyorum
28 yaşındayım, 2+1 çocuk annesiyim. Eşimi de sayarsak 3+1. İnşallah şubatta eşim dahil 4’e tamamlıyoruz.
İstanbul’da yaşıyorum.
Seninkiler nasıl büyüdüler bir ufak tüyo falan verir misin biraz olsun fikrim olsun en azından ne yaşayacağımı bileyim
Bilmeden daha iyi canım ama şuan gözlerim doluyo geçmez sandimiz zaman depar atmış sanki büyüğüm 17 olacak bebekken çok zor bı bebekti hiç yürümez sanardim sana tavsiyem her anın kıymetini bil doya doya yasa yoksa zorluğuda var tabi biri hasta oldumu hepsi oluyor agladimi diğeri uyanıyor ama hepsi geçiyor
Çok teşekkür ederim ben de hep öyle düşünüyorum. Kucağıma geliyor, karnım büyük haliyle zorlanıyorum ama biraz daha büyüyüp kucağıma sığmadığı zaman bu günleri hatırlar üzülürsün diye kendi kendini sakinleştiriyorum.
Üzücü ya.
Ay Allahım bu annelerdeki vicdan azabı asla bitmiyor ya 🥹 benimkilerin arası 29 ay. İlk 1 sene o kadar çok ağladımki anlatamam. Hep büyüğe haksızlık yaptım dedim
Ben ilk oğlumda kırkım çıktı cahil kafa süt korur dediler hiç adet olmadan gebe kaldım bebeğim 3 aylıktı ben hamile olduğumu öğrendim ozaman aman Allahım neler yaptım düşsün diye dedim bundan bitane daha ben kafayı yerim ama Allah öyle bı sabır sakinlik veriyorki elhamdülillah evet yoruluyoruz ama kimse diyemez sana şu yardımı ettim sadece kız kardeşim ikinci bebek oldugunda 3 ay yanımda kaldı Allah razı olsun .
Çok zorda hissettiğim zaman ya çocuğum olmasaydı der sakinlestirirdim hep kendimi🤗
32 yaşında 2 çocuk annesiyim yarışmacı arkadaşlara başarılar 😂😂😂
Rabbim sana bağışlasın canm🥰
Amin inşallah cümlemizin okul temel ihtiyaçlarını karşılayabiliyormusnz eşim memur oğlum 1. Sınıf 3 yaş kızım var hala kışlık bişey alamadım mesela idare edeyim diye merak ediyorum çocukların istekleri falan olmuyor mu?
Illaki oluyor canm eşim iki işte çalışıyor gene borçlar var ama yinede istediklerini alıyorum
Bugün 2. Kez 6 çocuklu biriyle karşılaşıyorum burda maşallah size.
Yaş 27, tek çocuk anasıyım 💙
Eskiden her odada bi aile yaşadıkları için hiç göze gelmiyordu tabi
Hepiniz aynı evde misiniz 6 çocukla
Eskiler iyiymis şimdi bizler bitaneye zor bakiyoruz benim halamin 11 tane var nasıl digurduysa
Annemler 14 kardeş 😅😅😅
Doğruya doğru eskiler çocuk bakmıyordu bizler gibi ilgilenip sevgi göstermiyorlar etkinlik yapmıyorlardı çocuklarınıj sorunlarını genelde görmezden geliyorlardı ya aile büyüğü yada büyük abla bakıyordu küçük kardeşlere bızler özenle özveri ile herşeyleriyşe ilgilendiğimiz için zor geliyor
BBelki istisnalar vardır ama doğru. Eskiler çocuğu yaşatmaya odaklanmış sadece. Yedir içir uyut.
Yarış falan mı var valla gaza gelenem söylemiş olayım 😅
Maşallah size 27 buçukçukk 2 çocuk annesi olarak yarı ölüyüm 😂
Rabbım sana bağışlasın canm 🥰
Allah razı olsun sizinlileri de size inşallah
35.99 bir çocuk annesiyim dört yaşında oğlum var yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂
Rabbım sana bağışlasın canm🥰
Amin canım hepimizin evlatlarını
30 yaşındayım adım Betül Büşra 7 aylık bi kızım var mersinde yaşıyorum
Oyy maşallah Rabbım sana bağışlasın cnm 🥰
Benim kaynanamlarda Mersin'de yaşıyor hangi mahallede oturuyorsanız
@Yabangulu_86 teşekkür ederim 🌹
@Bengeldim Mezitlide
Kaynanam Yenişehirde oturuyor
Kütahyalıyım 1 oğlum var. hamileyim 1 de kızım olacak nasipse. 24 yaşındayım 😊
Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🥰
26 yaşımdayım üç tane çocuğum var dördüncü ye hamileyim
Maşa Allah Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰
Oyy maşallah kaç yaşında evlendiniz
18 de canm
6 çocuk mu 😱😱😱 hay maşallah
Teşekkür ederim canım 🥰
30 yaşımdayım, 2 çocuğum var başka cocuk düşünmüyorum. Allah isteyene versin, ben iptal 😛😛
Amin Rabbım isteyene versin
Olaninde bağışlasın 🥰
Memnun oldum
bende Sara , 29 yaşında 2 çocuk annesiyim.
Bende memnun oldum tanıştığımıza
Canım 6 tanesinide senmi dogurdun
Maşallah sana canım
Allah razı olsun
Yok canım ucu eşi ucude o 😂
Sadece espiri yaptım yanlış anlaşılmasın kız o doğuracak tabi o nasıl soru 😂
Yorgun bir annee
Bacım benim doğurmadığım ve doğurduğum var deme öyle 2 çocuk anasıyım ben 🥲🤭
Her tamam bak şimdi anlaşıldı 🤣 o zaman ben net üç çocuk annesiyim 🤣🤣🤣
Evde 6 çocuk düşünemiyorum çok zor olsa gerek
Zor tabi canm
35 olacağım 6 yaş oğlum 1 yaş kızım var seni tebrik ediyorum. Kaynanamın 3.yü yap baskılarına saygısızlık etmemeye çalışarak direniyorum. 😁 bu zamansa bu yaştan sonra başka çocuk hiç düşünmüyorum. Rabbim olanlara sağlık sıhhat iyi bir gelecek versin
Aminn canm Allah razı olsun cümlemizin evladini
Bu kaynanalarin torun sevdasini anlamadim hicbir zamanda anliyamiycam. Acaba cocuklarla ilgilenelimde esimize vaktimiz kalmasin diyemi hep torun yap diyorlar sjsj
Galiba🤭
Eşime dedim anan 3.yü yap diyip duruyor diye o da yılda iki hafta bakmakla olmuyor o işler çok biliyor dedi 😁😁
Allah bağışlasın darısı isteyenlere ozmn bende 25 yasinda 2 oğlan anasiyim
Amin canım cümlemizin evladini🥰
Ay 24 yazacaktım 25 olmus duzeltiyim 🙈
Bir 37 lik anada ben😁 3 cocugum var:)
Rabbım sana bağışlasın cnm 🥰
Amin cumlemizin evladini insallah
Maşallah ♥️
Ben 27 yaşında iki çocuk annesiyim
Allah razı olsun canim amin
Bu devirde 6 çocuk yapmak cesaret işi sağlıklı hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah. Ben 2 taneyle çok zorlanıyorum 🤭🤭
Aminn canm teşekkür ederim 🥰
Vayyyy üstadım hoşgeldin 4 çocuklu bordo bereli anneden orgeneral anneye selam olsun Kübra 34 :))
Hoşbuldum canm teşekkür ederim 🥰
42 yaşındayım 3 çocuk anasıyım Ankara'dan selamlar
Maşaallah canım Rabbım sana bağışlasın 🥰
Amin canım rabbim senin yavrularinida sana bağışlasın
1,488,366 soru
24,329,201 cevap
345,605 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın