0 oy
151 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (227 puan) tarafından

Kızlar. İki hafta fazla olmuş görümcem evleneli onunla baya iyiyiz arkadaşlığımız da iyi  evlendiği kişi de akraba yakınimiz   kapılarımız da yan yana komşu olduk işin kısmı görümcem evlendiğinden beri yemeğe çağırmaadik hediye dahi vermedim kocam tutulurdu yemeğe çağırmam diye hediye de almam aldırmam   kardeşini de damadı da seviyor oysaki ne ettiysem boş ikna edemiyorum ben şimdi ne diyim yA

5 Cevaplar

+2 oy
önce (599 puan) tarafından

Görümcenle Aran iyi olmasaydı hayatı zindan ederdi eşin sana bu erkekler bi acayip 

önce (227 puan) tarafından

Öyle ya

-Reklam-
0 oy
önce (266 puan) tarafından

Gorumceniz gelip abisinin elini optumu evlendikten sonra mesela bizde adettir evlendikten sonra kız tarafındaki büyüklerin eli opulmeye gidilir eşiniz belki onu bekliyordur 

+1

Bizde sadece anne baba eli opulmeye gidilir ki eşim böyle birşeyi de hiç beklemez gelin tarafı yemeğe cağır8r gelin damat ve ailesi yemeye gelir orda el öpülür 

0 oy
önce (250 puan) tarafından

Neden almak istemiyor ki? Damadı da seviyormuş anlamadım.

Bir bahanesi de yok almıyorum diye tutturdu görümcem de boş ver diyor ama kaynanasının abinler sana ne aldı diyicek ilaki birlikte oturuyorlar onların laflarına maruz kalmasını istemiyorum 

0 oy
önce (377 puan) tarafından

Bu kadar ince düşünceli olma bacım pişman olursun ilerde

Ya hem kuzenim hem görünce hemde yakın arkadaş ondan 

0 oy
önce (8,458 puan) tarafından

Sen al ver olmaz mı

Bide yemeğe çağırmak lazım ya

İste oda var bide diyor verdiğini duymim benden habersiz 

önce (8,458 puan) tarafından
+1

Mutlaka bir sebebi vardır eşinin bu tutumunun

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 236 göst.
0 oy
7 cevap 314 göst.
30 Ekim 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mrvgul (5,223 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
6 cevap 180 göst.
27 Ekim 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zeynepjdjdjd (366 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,278 soru

24,327,791 cevap

345,567 kullanıcı

...