Selam iyi akşamlar çocuklarınızı akşam kaçta yatırıp sabah kaçta kaldırıyorsunuz ? Benimki akşam 9 10 gibi yatıyor sabah 9 10 gibi kalkıyor sizlerde nasıl peki ?
8.5 9 gibi yatıyorlar biri 7.5 kalkıyor okula diğeri 8.5 9 gibi kalkıyor
Erken yatıyormuş ya biz de erkene çekmeye çalışıyoruz da nasıl olcak bilmiyorum bizim ki Akşam 10 da yatış sabah 10 11 de kalkış bir de gün içerisin de 1 2 gibi uyur 4 de 5 te geri kalkar 26 aylık
Sizin çocuğunu benim oğlum gibiymiş gece 23 :00 kalmaz ama 22:00 olur bende aslında 21:00 yatsın istiyorum ama bide aşkım yaş sendromunda Benimkide güNdüz 2 yada 3 saat uyur aynı yani
Erkene çekmek sabah erken kalkmaktan başlıyor. Sabah erken kaldıracaksınızki öğlen uykusunuda erken yapsın kalksın akşam yatsın ona göre bide 3 saat bırakmayın uyumaya. Kız 2de uyuyup 5de kalksam bende yatmam akşam 😄 10 da kalkıp 1 de yatıyorsa 8de kaldıracaksın 12de öğlene yatsa 2 saat bile uyusa 2de kalkmış olur akşamda yatar bu sefer
Sabah 8 de kalkış mı 😅 ay öyle söyleyince gözüm korktu ben de Hergün 11 gibi kalkmaya alışmışım kızımla bazen gündüz uykusunu da birlikte yapıyoruz 🫠
Akşam en geç 9.30 da yatar ara ara babası izinliyken saatin uzadığı oluyor ama genel de bu saatte yatar sabah 8 en geç 9 da kalkar.5 yaşında.
Genelde 9 da yatırmaya çalışıyorum ama 8 de kaldırırım. Günde 1 şekerleme Allah yardım ederse uyuturum. Uyursa 2 saat bazen.. 19 aylık ☺
En erken 21.30 En geç 22.30 ama sendromları hariç 😂 sabah çok değişiyor 1 tane öğle uykusu var .
Aksam 8 sabah 7 bucuk 3 bucuk yasinda
Uyku mu? O nee... (4 ay uyku gerilemesi ile merhabalar)
6 buçuk ve 5 yaşında cocuklarim 9 da uyuyor oğlum 6 buçuk 7 de kalkıyor kızım 7 de kalkıyor kızım okula oğlum Kur'an-ı Kerim e gidiyor
Akşam 9 da yatıp sabah 7.30 8 arası uyanıyordu bu hafta öğlen uykusunu bıraktı akşam uyku saati 8.00 8.30a düştü sabah uyanma saati gene aynı
EEskiden (3 ay önce) 9.5 da uyur 9.5 da kalkardı şimdi 11 de uyuyor sabah 10.5-11 gibi uyanıyor
Kaç yaşında peki
17.5 aylık
Oğlumla ilgili şükür hiç uyku sorunu yaşamadım bebekken de beni yormayan bir uyku düzeni vardı şimdide öyle eğer akşam erken yattiysa 8 9 gibi mutlaka öğlen uykusu yapar ama 8 geçtiyse sabah saat 10 buçuk 11 gibi uyanır öğlen uykusu yapmaz uykuyu çok sever 4 yaşında :)
3 buçuk yaşında kızım 2 yaşında oğlum var
Kızım uykuya düşkün oğlum uyku sevmiyor
Çok şey deneyıp bulduk sonunda bi sonuça vardık
Biz geç yatıp geç kalkıyoruz yıllardır eşimin işinden dolayı
Çoçuklar da bize uydular
23 civarında yatırıyorum her gece kalkış ortalama 10
Küçüğüm bi kez mamaya kalkıyor
Uyku mu o ne yiyilen bişey mi 😵💫
3 buçuk yaşındaki kızımın uyku düzeni vardı takı 4 buçuk aylık bebeğim dünyaya gelene kadar şimdi hayatımda uyku düzen diye bir kavram yok artık 😭
Akşam 10 uyumuş oluyor, çok nadir buçuğu buluyor. Sabahta 8 gibi uyanıyor. Yattığı saate bağlı olarak, ama genelde 8'i çok geçmez. Öğlende 1-1.5 saat uyur, kızım 3 yaşında nu arada
Kızım 25 aylık gece 10 da yatar sabah ben uyandırırsam 8.30 gibi ellemezsem 9, 9.30 gibi kalkar öğlende 2 saat kadar uyur.
Oğlum 9.5 aylık gece 9 gibi yatar sabah 8 gibi uyanır 2 uyku yapıyor gün içinde
17 aylık oğlum. Sabah 6.30 da kalkar, öğlen 12 ile 1 afasj1 saat uyur. Akşam da 8 de uyumuş olur. Ama sabaha kadar 4 5 kez de ekstra süte kalkar
Yasina gore degisir ama iki cocugumda yasi kac olursa olsun en gec 10da yatar. Buyuk oglum(7 yasinda) eger okul vs yoksa 8-9a kadar uyur. Kucugu (2 yasinda) o oglende uyudugu icin 10da yatsada sabah 6:30-7de ayakta :)
Akşam 8 en geç 9 da yatarlar. Sabah da okul nedeni ile büyükler 6.45 uyanır. Küçüğü de onlardan önce kalkmış oluyor zaten
9da yatiyor 8de kalkiyor 15 aylık.
Tabi gece zibilyon kerede uyaniyor o ayri :(
Vallahi geç uyuttukça sabah kör karanlıkta kalkıyorlar
Bu sefer msdem öyle akşam erken yatırayım diyorum inadına uyumuyorlar
Yani içinden geçeni hissediyolar sanki inadına tersini yapıyorlar bıktım valahi
Benimkiler ben kaçta yatarsam o zaman yatarlar kaçta kalkarsam o zaman kalkarlar🤣
Benimde öyle valla en güzeli😂
Kız ama gün içinde zaten çıldırtıyorlar gece az erken yatsalar da biraz kendime gelirim 🤣
1,488,517 soru
24,331,591 cevap
345,682 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın