Son 2 3 postumuda da anlattığım gibi sürkeli küfür eden biriyle evliyim. Dün aradı petekleri açtım ben havalar soğuk olduğu için petekleri kapat sadece oturduğun odadaki peteği aç dağalgaz faturası çok gelir dedi ( hiçbir şekilde birikimimiz altınımız falan yok kendinde para toplamak için ) ama baya hakaret etti. Evde toplam 4 petek var. 3 tane kapattım 1 tane açtım. Az önce peteklerin kaçta açmışsın dedi 50'de dedim. Kaynım bana 50de aç demişti. ( Biz bu eve bu sene taşındık ben daha önce doğalgazlı evde oturmadığım için kaç derecede açmam gerektiğini bilmediğimden dolayı kaynımı dinleyip 50de açtım bı kaç gün önce )
Bana dedi ki fatura çok gelecek işte sen beni hiç düşünmüyorsun sakın benden birşey kıyafet falan birşey isteme al diye. Bende dedim ki Allah beni sana muhtaç etmesin. O da telefonu yüzüme kapattı. Ben yazdım dedim böyle ergen Ergen hareketleri bırak falan bana dedi ki ;
Beni Delirtme
Allah Seni Kahretsin İnşallah
Senden Nefret Ediyorum
Kuranı Kerim Sen Bana Zerre Acımıyorsun
Lanet Olsun Sana
Ne Pis Bişey
Ulan Ben 3_4 Aydır Burdayım Diyorum Biseylerden Hele Tasarruf Et
Hala Bana Diyor Böyle Şöyle
Lan Evimde Zaman Gecirmek İstiyorum
Beni Borca Sokup Duruyorsun
Sana Daha Nasıl Anlatayim
Biraz İnsan Düşünceli Olur
Bir Kuruş Birikmiş Paramız Yok
Senin Bana Yaptığını Kâfir Yapmaz
Yeter Be
Allah Senin Gibi Haini Kimseye Nasip Etmesin
Pis Hain
Düşmanım Mısın Nesin
Ulan Hiç Mi Acımıyorsun
Köpek Gibi Olacaksın Sen Dur
Bunlar onun mesajları kopyaladım buraya. Bana acımıyorsun dediği yer de ben şehir dışına gittim teyzemlere eve gelince alışveriş yaptım yiyecek falan aldım o da kaynım beni götürdü markete ( Tek başıma çıkmam yasak ) o günden beri sen bana acımıyorsun para harcıyorsun diyor. Birde bu tartışmanın öncesinde oğlumun kıyafetleri ona çok küçülmüş ona kıyafet almam lazım dedim sanırım bir de bu yüzden bana acımıyorsun dedi.
Ben çok yoruldum yaşadığım şehir soğuk bir şehir. Bende gidip kombinin şantelini indirdim açmayacam dedim donalım dedim. Bende biraz sinirlendim artı ağzımı bozdum çünkü artık çok yoruldum insanım bende. Bol bol delil toplamaya çalışıyorum. Ailem bana kırgın babam abim 1 buçuk senedir konuşmuyoruz. Annem oğlum doğduğundan beri 6 aydır benimle mesajlaşıyor bugün ilk defa benimle görüntülü konuştu.
Ailemin benimle konuşmama sebebi de zamanında biz boşanma noktasına geldik ailem boşan sana kötü davranıyor arkandayız dedi ama ben korktum boşanmaktan. Yani anlarsınız belki gerçekten korktum dul damgası yemek istemedim. Bunu nasıl aşabilecem bilemedim zor geldi işte. Bende geri dönünce ailem benimle konuşmayı kesti
Öyle işte tekrar o kapıya gitmek ne bileyim ailem nasıl bir tepki gösterir bilmiyorum çok zor geliyor herşey üstelik oğlumu ister çekinmeli olur belki yıllarca sürer yani çok zor bir süreç Ne yapmam lazım bilmiyorum artık gücüm kalmadı