Kızlar kızım 4 yaşında az önce büyük tuvaletını yaparken baktım kan gelmıs baya yarın hemen hastaneye goturecem ay ne olabılır ağlamaya başladım umarım kötü bıseyı yoktur varmı başına gelen ne olur bısey yazın
Birde hanımlar çocuk doktoruna mı çocuk cerrahısınemı goturmelıyım
kabızlık falan yaşadıysa makat yırtığı olabilir
amip olabilir
Valla canım kabız degıl aslında ama kakası hep serttir umarım kötü bısey degıldır tam gen gelmıstı yaaa çok korktum
Makat çatlağı muhtemelen. Kakada var mı kan?
Canım kakayla beraber fışkırmış kan :(umarım oyledır
Aslında çocuk acile gitsen daha iyi olur. Yarını bekleme.
Aldım canm bugün 1 buçuğa dayanamam zatn gıdecem bugün
İyi etmişsin. Fotoğraf falan da çek mutlaka. Dilerim ciddi bir şey yoktur. Çok geçmiş olsun
Biraz zorlandıysa yırtılma olmuştur bir kere benim oğlumun başına da geldi sağlık ocağına gösterdim. Krem yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam. İçini ferah tut, kötü birşey yoktur.
Zorladın mı dıyorum yok dıyor umarım zorlamıştır canm ay insallah bızımkındede cıddı bısey yoktur teşekkür ederım
O yaşta pek anlamıyorlar doktora götürünce sonucu yazarsın buraya da
Tamm canm yazarım
Canm geldık hastaneden 4 5 çatlak varmı ıcınede baktı baya beze falan yok şükür zorlamış krem ilaç verdi
Çok şükür çok katı şeyler yedirme bol bol su içir. Senin çocuğun yemekle arası nasıl bilmiyorum ama çocuklar genelde makarna pilav patates tarzı şeyleri sevdiği için bazen böyle şeyler oluyor. Benim oğlumda öyle genelde pilav makarna sever diğerlerini az az yer. İnşallah çabuk toparlar.
1,488,344 soru
24,328,894 cevap
345,590 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın