Süreç nasıl ilerliyor,beni yatirdilar 1 cm açılma var ikinci doğum olacak ilkide sezeryan Bebek kilosu 2600 gebelik şekeri var iki gündür yatış bilmiyorum ne olacak ilaç veriyorlar antibiyotik serum filan. H
Varmı başına gelen
Ben varım rahmin tamamen açıktı rahim kısalığı vardı başı rahmimdeydi resmen 25 haftadan 36 haftaya kadar geldim haftan çok iyi acilman çok değil önüne geçilir Allah'ın izniyle doğum yapıyorum diye beni üniversite hastanesine gönderdiler 25 haftada ama 36 haftalık doğum yaptım 2800 şimdi 2 buçuk yaşında küçük cadim hiç korkma canım
Ben de tam tersi bir an önce doğurmak istiyorum bı tanede oğlum var 3 yaşında evde bıraktım oda arkamdan uzuluyor
36 haftalık 2750 gr doğdu oğlum spinal sezeryan ile bebeğim anne karnında gelişmiyor diye alındı sağlikli doğdu kuveze bile girmedi yanımda yatan bir bayan vardı oda 35 haftalık doğum yaptı kadın doğuştan şeker hastasıydı bebeği 3200 oldu haftalığına göre çok iri doğdu ama oda kuveze girmedi ve sağlıklı doğdu kendine dert etme Rabbim kurtasın ikinizi de inşallah doğum öncesi okunan dualar var onları oku
Darısı bana inşaallah benide artık alsınlar sezeryana
Bende tansiyon dan dolayı yatirilmistim 35 +1
Açılmam 3 santim olunca doğuma alacağız demişti doktorum
Son kez bebegin kalp atışına ve nasl durduguna bakalm dedi, dedigi an acilen sezeryan dedi ve sezeryanla 2kilo 300 gram prematüre bebeğim geldi dünya ya hiç korkma benim bebgim o kadar küçük tu ki o 2 kilosu zaten 1 kilo ödem oluyor eriyor 1 buçuk kiloyfu resmen 4 gün kuvezde kaldı benim sütümü içmedi mamayla beslendi ama ben yinede gidip ten temasi olsn diye kucagima veriyoroar di 1 buçuk kiloyla eve geldik
1,495,750 soru
24,435,035 cevap
352,786 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın