Kızım uzun süredir, uykusunda tuvaleti gelince çığlık çığlığa bağırıyor. Tuvaletten çıkınca tekrar yatıyor, sabahta hatırlamıyorum diyor. 4 yaşında bu arada. İlk defa bu gece sabah 6 ya kadar ara ara çığlıkla uyandı. Ne yapsam fayda etmedi. Birde 1 yaş bebeğim var, korkup oda uyanıyor 🥺 en son karşıma aldım, uzun uzun dil döktüm derdin ne diye . Tabiyki fayda etmedi🤦♀️ başına gelen var mı? Ne yapmamı önerirsiniz
@sanalAnne, sanada danışayım bakalım, önerin var mı?
@sanalAnne, bugünkü tuvalet ihtiyacı ile alakalı değildi. Yaşadığı uyku öncesi stres ile alakalı olduğunu bende düşünüyorum fakat uyumadan önce bu stresi nasıl aşabiliriz, nasıl yardımcı olabilirim bir fikrim yok. Dua ederiz, masal okurum, onun saçlarını okşar uyuturum genelde. Yoğun stres yaşadığı dönemler ne yapabilirim?
Bakın ne biliyorum. Uyumadan önce çocuğunuza şu soruyu sorabilirsiniz. Seni bu gün en çok mutlu eden şey neydi. Diye. Çocuk uyku öncesi iyi bir anı tekrar etmesi onda güzel uykuyu devam ettirebilir.
@KarameL ,deniycem canım sağol tavsiyen için
Rica ederim
Uyku terörü olabilir. Ekran izliyorsa korkutucu videolar izlemiş olabilir. Çok yorgun düşerse de uykuda çığlık çığlığa uyanabilir.
Genel olarak baktımda tedavi yazmıyor, tavsiyen var mı
Ekran izliyorsa kontrol etmeniz. İlk önerim bu.
1,488,464 soru
24,330,723 cevap
345,665 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın