İkinci hamilelik olmasına rağmen insan tedirgin oluyor. İlki ile arada beş yıl da var ... Neyse. Çok yoğun ve kalıp gibi,, elimle zorla çektiğim kıvamlı birşey fakat kanlı veya renkli değil
Ek olarak tuvalet yapma isteğim var. Çok az normal herzaman olan kasilmalarimda var.
Kac haftaliksiniz nisana benziyor rabbim hayirli dogum nasip ettsin
38 olduk bugun
Ben evde Bekle derim sancinj falan suyun falan gelirse gidersin ama Eger gelmese gift me evde sancini cek 2 ci dogum oldugu icing bilirsin sancilar 5 do inince gidersin
Evet canım öyle planlıyorum. Bana çünkü baya Nisan gibi geldi. Allah aşkına dua edin.. odun kopuyor. Heycanlaniyorum.
Rabbim yardimciniz olsun dularin sizinle heycanlanmayin herseyi akisina birakin yarin belki bu saatlerde dogurmus olacaksiniz saglikla kucaginiza alin insallah korkmayin stres yapmayin
Canım nişan bu.
Benim nişanım bu şekildi canım kan falan hiçbir şey yoktu. gündüz geldi gece aynı şekil bidaha geldi sabahına doğurdum. Bebeğin hareketlerine dikkat et canım allah kolay doğum nasip etsin
Nişan canım. Renkli olmak zorunda değil illa. Renksiz de nişan olur. Haftan ileriymiş. Doğum işaretlerini takip et. Sağlıkla gelsin inşallah
1,496,200 soru
24,441,592 cevap
353,320 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın