0 oy
215 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (254 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İkinci hamilelik olmasına rağmen insan tedirgin oluyor. İlki ile arada beş yıl da var ... Neyse. Çok yoğun ve kalıp gibi,, elimle zorla çektiğim kıvamlı birşey fakat kanlı veya renkli değil

Ek olarak tuvalet yapma isteğim var. Çok az normal herzaman olan kasilmalarimda var.

image

4 Cevaplar

0 oy
(52 puan) tarafından

Kac haftaliksiniz nisana benziyor rabbim hayirli dogum nasip ettsin

(254 puan) tarafından

38 olduk bugun

(52 puan) tarafından

Ben evde Bekle derim sancinj falan suyun falan gelirse gidersin ama Eger gelmese gift me evde sancini cek 2 ci dogum oldugu icing bilirsin sancilar 5 do inince gidersin

(254 puan) tarafından

Evet canım öyle planlıyorum. Bana çünkü baya Nisan gibi geldi. Allah aşkına dua edin.. odun kopuyor. Heycanlaniyorum. 

(52 puan) tarafından

Rabbim yardimciniz olsun dularin sizinle heycanlanmayin herseyi akisina birakin yarin belki bu saatlerde dogurmus olacaksiniz saglikla kucaginiza alin insallah korkmayin stres yapmayin 

-Reklam-
0 oy
(2,012 puan) tarafından

Canım nişan bu. 

0 oy
(1,516 puan) tarafından

Benim nişanım bu şekildi canım kan falan hiçbir şey yoktu. gündüz geldi gece aynı şekil bidaha geldi sabahına doğurdum. Bebeğin hareketlerine dikkat et canım allah kolay doğum nasip etsin

0 oy
(8,269 puan) tarafından

Nişan canım. Renkli olmak zorunda değil illa. Renksiz de nişan olur. Haftan ileriymiş. Doğum işaretlerini takip et. Sağlıkla gelsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 148 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.
14 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde laz6. (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 187 göst.
7 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Davutduhaayse (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 281 göst.
16 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alpbebe (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,200 soru

24,441,592 cevap

353,320 kullanıcı

...