Dun aksam mayaladim uzerini kapattim simdi actim hala sut gibi biraz koyulasmis ama yogurt gibi degil ne yapabilirim?
Sıcak su koy bir kaba. Suyun içine koy ,tekrar üzerini ört beklesin öyle olur inşaAllah
Firini 50 derecede 5dk isitip kapattim. Firinin icine koydum 2 saat bekledi. Oldu gibi
fırını 100 dereceye ayarla, koy fırının içine bekle mayalanır
Geçen bir yerde okumuştum, koyulaşmadığı zaman bir parça içine ekmek atıyormuşsun, bir kaç saat daha bekleyince koyulaşıyormuş. Hatta altında bir kaç yorum vardı deneyip tuttuğuna dair.
Oyle bir seyi denemeye cesaret edemezdim firini 59 derecede 5 dk isitip kapattim icine yogusdu koydum 2 saat sonra cikardim.
su kaynat legene koy ustune de neyle mayaladiysan onu koy tutar
Düşük ayarda fırına koy mayalanır
1,488,810 soru
24,335,583 cevap
345,847 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın