Her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım.eskiden çalışırken çok kolaymış yaşamak.sizler neler yapıyorsunuz? Çok çocukla da fırsat kalmıyor hiç bir şeye .
Çalışıyorum diyecektim ama anladığım kadarıyla öyle bir imkan yok şu an 😔
Ücretsiz izindeyim şuan.istesem çalışırım ama küçüğüm büyüsün biraz daha öyle.
Rutin nimettir . Ama bende bazen çok sıkılıyorum. O zaman da komşuya falan gidiyorum . Benim oturduğum ilçede gezilecek pek bir yer yok . 😏
Soğuk buralarda gezmek için.
Soğuk valla dediğin gibi
Aynı durumdayız hergün hergün insan yüzü görmüyorum çalısırken en azından sohbet oluyordu bu şekilde sıkıcı hayat
Spor saatim var ibadet için ayırdığım farklı bir saat dilimi var özellikle sabah ilk uyandığımda bakım yapmak için ayrı bir vaktim var bunlara 5 dakikada olsa ayırmaya çalışıyorum ki kendime bir birey olarak daha sağlıklı hissedebileyim çocuklarım ve hava durumu elverişli ise bol bol dışarı çıkıyorum
İbadet ve bakım saati olabilir.denerim teşekkürler.
Ben hiç sıkılmam tam tersi bir ekstra durum olunca bunalıyorum. Dışarı çıkan bir insan değilim zırt pırt.
haftasonları gezmeyi seviyorum hafta içi mümkünse hiç evden çıkmayayım . Rutin nimettir🤎
Çocuğu kursa oyun grubuna falan götürüyordum😁
Bir hobi edinebilirsiniz
Bebeğim 14 aylık. Niyet ediyorum ama başlayamıyorum😐
Ben dikis nakis yazildim
Kızı kreşe kendımi dikişe yazdım gercekten aldıgım nefes yediğim yemek asırı guzel gelıyo eskıden yat kalk temızle ye iç yat şimdi koşuşturma içinde oldugum için boş vaktim pek kalmıyor kız şuan kreşte bende eve geldım az dınlenıp temızlık yapıcam yemegım var kızı alıp park goturcem sonra gelıp iftarımı açıcam
Tek çocuk veya büyümüş çocuklarla herşey yapmak mümkün.
1,489,074 soru
24,339,149 cevap
345,971 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın