kayinvalidem gine beni sinir ediyo. surekli bi laf atismasi yasiyoruz zaten geçen de de konusuyo bebek hakkinda doğunca 40 gun sizdee opmeyin koklayin sadece diyo. cocuk zatn benim karnımdan cikiyo sen neyin kafasini yasiyon. benim cocugumu benden kiskaniyo ya. biktim bunun laflarindan.
Bnm kaynanamda oyle ha hadi oglunu kiskaniyor beni kabullenemedi bi turlu smdide bebeqime takmis dogarsa sana wermicem dio ben eqitecem bebeqi dior kundaklicam sen beceremezsin hicbiseyi dior ben herseyi wericem yedrcem falan dior bnde sadece quluyorum:D bnm 14tane yegenim war we hemn hepsinin dogumnda bulundum bebek bakmasinida biliorum ama beni herseyde yetersin qorduqu qibi bundada qoruyor
Hep böyle bunlar biz cinsiyetini öğrenmeden önce hep erkek seninki diyip duruyordu sonra kız dedi doktorumuz biz hiç ayrım yapmadık kız erkek diye hatta eşim kizolmasini isterim derdi hep kız diye cok mutlu olduk bizde sonra herkesin yanında anne kız dedi doktor dediler bende olsun Rabb'im ne verirsen versin sadece evlat versin de dedim diyor onun bunun içinde sürekli. Sanki biz kız evladı istemiyoruz gibisinden soyluyor sinir ediyor beni
Bosverin su kayinvalidenizi kizlar ya istedigi kadar konussunlar sen hayir dedin mi bi kere geri basar musade etmedigin surece bisey olmaz o yuzden hic sıkmayın kendinizi bebeginizde gerilmesin
Kiz hepsi ayni bunlarin kaynanam bebegimi kapışıyoruz resmen cocuk agliyo ver bana ver diyo dedim napcan meme mi vercen surekli ayni seyi yapiyodu cocuk agladiginda bidaha ver bana deme dedim dunde daha kirkli cocugu opuyo mic mic dedim napiyosun sen opme bidaha diyoki bana sende bazen cok sacma konusuyosun opme ne evet opme dedim sen kucagina aliyosun saclari hep agzina giriyo ama cocugun dedi ben annesiyim saçımda girer elimde girer dedim bende nenesiyim diyo dedim kendini benle bir tutma anneyle nene ayni olamaz baktim diyo bende senin kocana boyleydim ee napim dedim sinir ediyo insani annemlere gidip geldim bebegi severken bana laf sokuyo sokak supurgesimi oldun sen iyi geziyon falan dedim nenesine gittik ne sokak supurgesi orayada gitcez tabi yani Allahtan cevabını veriyorum ama kadin anlamiyo
Başka bi isteğiniz var mı deseydin çok biliyorsun anne bebeğini öper dayanamaz ki ben elimden gelse karnımı durmadan öperim
Cnm takmiycn umursamiycn bı kaynanayi sinir etetmenin yildirmanin yolu budur onun yanında hep gulcn sürat asmiycan biseymi konuşuyor kıçını dönüvercn başka birşeye ilgilencn he he diycn hep pozitif takilcn anca sinir bozuyolar sana bana bişey olsa asla umursamaz Lara onun için ben kendim ve bebeğim için varım diycn hep pozitif ve mutlu olcn bak gör neler degisiyor aradada laf sokacan o yokmuş gibi davrandinmi tmmdir
1,491,166 soru
24,368,339 cevap
347,768 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın