0 oy
117 göst.
önce Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından

Tam detaya girmek istemiyorum ama bı yakınım diyim size , kandırılmış kartından 130 bin cekilmis 20 bin istedi benden diyo 130 bin cekmis harcamış diyo , odeyecem diyip duruyo ama faiz işlemeye başlamış 

Ne yapılabilir mesajlar duruyo elinde ,sikayette bulunulabilirmi WhatsApp mesajlarıyla 

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,987 puan) tarafından

ah ah  vah vah be bacim ozaman 20 binkik harcataydi ya. pasa pasa odeyecek . 90 gunluk suresi var bankada 90 gun boyunca faiz isler gecikme faizi.91. gun kanuni takibe alinir kart avikata devrolur. kart avukata devriluncada avukatlik masraflari temerrut faizi de eklenir o 130 binlik borc 250 bine cikar demedi deme

önce (8 puan) tarafından

Ooo Allah belasını versin yapanın kolay kolay bela okumam ama çok canım sıkkın 

kartindan okadar cekilirken hemen bu islem bana ait degil deyip bankayi arasaydi ya aninda islem iptal edilirdi .  karti baskasina verdi alip giturduyse baskasi kartim calinmis bukadar harcama yapilmis diye  bildirimde bulunsun. polisede gidip karti caldi yakinim bukadar harcama yapmis diye sikayette bikunaun

önce (8 puan) tarafından

Dur bakalım bunu söyleyecem ama iş işten geçmiş artık 

Geç haberimiz oldu yapan kişi odeyecem diyip durunca bizim saf kızda inanmış 

olsun yinede yapsin. kartimdan yapilan harcamadan haberim yok kartin kaynoldugunu yeni farkettim birc gelince dustum pesine desin. kiza pasa pasa odetir banka. ama parayi harcayan kisiyi sikayet ederse en azindan zorla da olsa belki ikna olup nereye harcama yapmis misal telefon aldiysa satip versin kiza. yada atiyorum be almis. neyini satabiliosa  satip denklestirip versin yada kendi kredi ceksin kizin borcununkapatacak kadar.  sikayetten ancak oylr vazgecerim desin kiz.  banka islemi artik iptal

edemez zaten ilk anda yapilacak seydi o. suan kizin yapacagi polise sikayete bulunmak kartimi su kisi calip. harcama yapmis diye. polis o kisiyi ifadeye cagirdiginde blki kici tutusur bulup bulusturup verir belki ama o kiza odemesse parasini 91. gun avukata devrolur gecikmeli kart dosyasi. bankaciyim gecikmeli kredi karti borclulari ile asiri recedede hasir besir oldum 1 sene kadar biliyorum yani eminim avukat masraflari dosya masraflari temerrut faizi hepsi eklenince  gercek borcun ikinkati kadar artio. hemen hemen borc

önce (8 puan) tarafından

Tamam çok sağol Allah razı olsun bı söyliyim kıza yapsın bunları bakalım ne olacak 

-Reklam-
0 oy
önce (8,121 puan) tarafından

gidip şikayetçi olsun tabii ki ama paranın üstüne de soğuk su içsin 

önce (8 puan) tarafından

Para önemli yaa para gelmezse çok kôtü olur

önce (1,260 puan) tarafından

Gözde şuan erkek kardeşim 3 sene 4 ay hapis cezası aldı "Bende madurum parayı ödemem " dediği için. Karşı taraf ya parayı ödeyecek yada hapise girecek 

0 oy
önce (979 puan) tarafından

Delil varmış elinde şikayetçi olacağım faiziyle ödersin bir de avukat mahkeme masrafları da eklenir desin

önce (8 puan) tarafından

Öyle yap derim inşallah fayda eder 

0 oy

WhatsApp mesajlarına gerek yok gitsin direk savcılığa şikayet etsin . Artık eskisi gibi değil kuzum direk işleme alıyorlar 

önce (8 puan) tarafından

Mümkün değil bulamaz o parayı benimde kardesim oluyo 🙁

Allah feraha çıkarsın  seninde kardeşini imtihanını kolaylaştirsin 

Çalışmıyor mu canım ? Hiç olmazsa banka ile görüşüp dolandırıldığını söylesin yapılandırma yapılsın çok başı ağırır

önce (8 puan) tarafından

Çalışıyorda başka taksitler ödüyor bunu ödemesi çok zor artı bide anneme duyurmamaya çalışıcaz duyarsa kalbine iner  kadının diye korkuyoruz Allah korusun 

Her türlü duyacak canım , mahkemeye verse eve kağıt gelecek falan🥺 keşke ailenize söylese destek çıkarlar belki 

önce (8 puan) tarafından

Biz ablaları biseyler yapmaya çalışıyoruz ama tabiki olmazsa mecbur söylenecek 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,195 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 284 göst.
8 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 117 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (196 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,085 soru

24,339,348 cevap

345,978 kullanıcı

...