Hanımlar Ben her Gusül abdesti aldıktan sonra benim aklıma kötü kötü şeyler geliyor sürekli eşimle yaşadığımız şeyler geliyor aklıma hep ilişki rüyaları görüyorum eşimle birlikte Ne yapsam bilmiyorum her duş aldığımda eşimle yaşadığınız ilişki geliyor aklıma her gusül abdesti aldığımda geliyor falan ne yapacağımı bilmiyorum Kendimi çok pis hissediyorum Sürekli Lütfen bana akıl verir misiniz
İyi de aklına geldiğinde kirlenmiş olmuyorsun ki yani herhangi bir şekilde fiziksel temasta bulunmuyorsan kendini zihnine gelen şey vesvesedir muhtemelen düşünmemeye çalış
Herhangi bir fiziksel temasta bulunmuyorum sadece arkadaşım böyle düşünmen abdestini bozuyor dediği için daha çok böyle kafamda yoğunlaşmaya başlamıştı yine de çok teşekkür ederim
Hayır vesvese o aklıma geldiğinde başka şeyler düşün beynini yönetmeye calis
ilişki olmadan da gusül al, gusülle ilişkiyi birbirine bağlamışsın o yüzden böyle oluyor, düşünmek da anormal değil bu arada. başka zamanlarda da gusül alırsan bu bağlantıyı azaltırsın kafada
Ilişkiye girmediğimiz zaman da normal duşa girdiğimiz zaman da gusül abdesti alıyorum ben Yani bir temizlik yaptığım zaman ter koktuğumuz zaman duş aldığım her an gusül abdesti mi illaki almaya çalışıyorum ama Bu kafamdaki kurşunalar artmaya başlayınca acaba Abdestim bozuluyor mu kurguları kurmuştum içimde yine de çok teşekkür ederim
Hemen sonrası bunları düşünmen normal ama üstünde durmayacaksın yani oldu bitti geçti bu kadar diyerek kafanı rahatlat
Öyle yapmaya çalışıyorum Çok teşekkür ederim
Beyin her şeyi düşünür, üzerinde durmadan geçeceksin, düşünürsen de bunun bir sıkıntısı yok diye kendini rahatlat sonuçta o senin kocan helalin her şeyi düşünebilirsin, niye düşünüyorum dedikçe daha çok aklına gelir yani bu takılacak bir durum değil deyip geç
Anladım Bundan sonra elimden geldiği kadarıyla öyle yapmaya çalışacağım Fakat ben bastırmaya çalıştıkça daha çok artıyordu ama içimi çok rahatlattınız çok teşekkür ederim
Ne var bunda anlamıyorum bu toplumda neden bu kadar kadınların bastırılmış duyguları var
Gusülünden şüphe ettiğin zaman gusül zedeleniyor canım , aklına geldiği zaman bunun sizin için normal bir durum olduğunu düşün ve başka şeylere yoğunlaş
Yapmaya çalışıyorum inşallah olur Tekrardan çok teşekkür ederim
Sen guslum bozuluyo mu diye dusunuyosun sanirim ondan supheye dusuyosun hanimlarda da ruyalanma oluyo onun disinda aklina gelen dusunceler abdestini bozmaz ama dusunemk uygun degildir mesela dusun namaz kiliyosun aklina bin turlu sey geliyo dimi ocagin alti acik miydi cocugun sesi kesildi napiyoki offf tvden ses geliyo odaklanamiyorum gecende komsu soyle demisti esim boyle yapmisti bin turlu hal geliyo namazda eee bunlar namazi bozuyo mu sen yok icime sinmedi deyip bozup tekrar kiliyo musun cok ciddi bi durum olmadikca bozmaz okuduklarini unutturmuyosa ya da karistirmana vesile olmuyosa tekrar kilman gerekmez dimi o zaman o durum nedir vesvesedir gusulde de ayni mantik abdestini alirsin temizlenirsin sonrasinda aklina esinle birlikteligin gelebilir tahrik oluyo musun tatmin oluyo musun olmuyosan aklina geldi mi odaklanmican baska isle mesgul olcan cunku bu da vesvese bundan kurtulman lazim nasil namazdaki vesvese namazinin hususunu bozuyo sevebini azaltiyosa senin durumunda da ayni sey var insaAllah anlatabilmisimdir
Çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattın gerçekten
Estagfurullah canim ♥️
1,488,976 soru
24,338,010 cevap
345,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın