Ay çıldırıcam. Öğlede misafir gelecekmiş. Ne elektrik var ne bir şey. Paçamda iki çocuk napıcam ben çay yanına. Evde de aksi gibi gram bir şey yok
Hepinize çok teşekkür ederim acelem var diye böyle yazıcam kusura bakmayın tek tek cevap veremiyorum. Bim falan yok çevremde ama küçük bakkal var oraya gittim Bi koşu hazır kekle kurabiye aldım. Fındık da vardı evde ondan koyarım yeter herhalde.
yakinsa imkanin varsa marketten al ben ani misafir de bimden tiramisu aliyorum
Ahahah bu beenn :D bim tiramisusu candır 😂😍
misafirlige giderkende aliyorum ☺️
Bu saatte haber verenler cilingir sofrasi beklemesin kahvaltilik biseyler koy yesinler ya da patates salatasi yapabilirsin unun varsa hamur yogur da tavada pisir bari kahvaltilik koycaksan pisi yapabilirsin cabuk oluyo o
Niye önceden haber verilmiyorki canım ben bile çıldırırım kolay bişey yokmu yazdım ama aklıma gelmiyor elektrik yok yazmışsın🤦♀️
Bisküvi çay yeterlidir
Bak doğru dediğin 👍
Bıskuvı cok cay yeter sjsjs
Yabancı birimi kim geliyor ki çat kapı misafirde hiç sevmem🙄
Hazır bişeyler varsa koy yada marketten bi iki alışveriş yap kek kurabiye vs elektrikte yoksa bişey yapamazsın zaten onlarda halden anlarlar heralde
Yakında market varsa bence oradan hazır kek kurabiye biraz yemiş felan al yanına da bi çay yeter bence hiç sıkıntı yapma kendine habersiz geliyolarsa büyük bi hazırlık beklemesinler
Patates salatası yap en pratik o şuan yada makarna salatasi gibi de olur
Yabancı biri mi
Aileden mi
Bir çay kahvemi geliyor
Yakınsa pastanden yarim kilo ekler al
Bide karışık kurabiye al
Oldu bitti
Gecen arkdasim gelmsti tremsu getrmisti tadı çok güzel di hangi markte bilemiyorum ama
Disari çıkamam dersen Kek yap
Keşke bugün olmaz deseydin durumu izah edip elektirik insanın eli ayağı evdede birşey yoksa heleki çocukla
Yada gelen birşey beklemeyecek kahve içip gidecek bu saatte haber vermek olmaz
Mercimek köfte hem pratik hem fazla malzemeye gerek yok.çay yanında ver gitsin
Hazır paketli kurabiye al marketten pat diye geleceğim diyene çok bile
Ben kabul etmezdim
Çat kapı gelenler yemek beklemesin çay koy yanına gofret kek tamamdır sonrası onlar oturdigunda lafda sok Cat kapı gelmeseydiniz arasaydiniz yemek hazır olurdu yaa böyle geldiniz hazırlık yapamadım ondan dersin anlarlar
1,489,074 soru
24,339,149 cevap
345,971 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın