0 oy
444 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar ben aslında tanımadığım insanla çok fazla samimi değilim ama tanıdıktan sonra baya içli dışlı oluyorum çok samimi oluyorum benim bu eltim sürekli dedikodumu yapan ne bilim farklı bir karakteri var bana sürekli herkesin içinde senin aklın gidip geliyor diyor bir öylesin bir böylesin diyor .dedikodumu yaptıgı icin uzal duyorum  ben artık rahatsız olmaya başladım  kalçan büyümüş dedim gülerek oda gülerek kalcamı ye dedi  bana Aslında ben çok saf biriyim gerçekten tanıyan hep oyle diyo  ama ben ona bu şekil saygısız değilim kımseye bunu ye sunu ye demem cokta samımıde degılız

13 Cevaplar

+4 oy
önce (7,552 puan) tarafından

Birine kalçan büyümüş diyecek kadar samimi duruyorsan vereceği cevap da şaşırtmamalı. Tamam onun verdiği cevap çok seviyesiz ama sen de öyle uzak duran, çok saf biri değilsin demek ki. Kalça büyüme muhabbeti yapacak kadar da içli dışlısınız ve dışa dönüksün demek ki.

önce (50 puan) tarafından

Sen beni tanımadığın için böyle Diyemezsin kilo almış mıyım dedi ben de kalçan biraz büyümüş dedim kalçamı ye dedi bence yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz başka hiçbir şey değil

önce (578 puan) tarafından
+1

Bence hiç saf bir insan değilsin 😄 sen ona laf sokmaya çalışmışsın o altta kalmayıp sana cevap vermiş zoruna gitmiş 🙄samimi olmadığın birine kalçan büyümüş demeseydin sende 

önce (7,552 puan) tarafından
+1

Eh biraz almışsın de geç, ne gerek var kalça detayına :)

önce (25,792 puan) tarafından

Postta olmayan bir detay araya bari .... Nokta koyun da boşlukları biz dolduralım ya eksik anlatıyorsunuz ya da eleştirilince çarpıtıyorsunuz üstte de bana o da bana aklın gidip geliyor dedi onun için dedim gibi bir açıklama yapmışsın biz hangisine inanalım 

-Reklam-
+2 oy
önce (406 puan) tarafından

"Eltim bana kalçan büyümüş" dedi, ben de "kalçamı ye" diyerek cevap verdim deseydin; şu an yaptığını normal karşılayanlar "aferin, iyi yapmışsın" derdi. 

Hayır kilo almış mıyım dedi ben de biraz kalçan büyümüş dedim durduk yere kimseye laf sokmadım kötü bir şey dediğimi sanmıyorum 

0 oy
önce (4,186 puan) tarafından

O bana bunu dedi, şunu yaptı, etti vs hiç gerek yok. Rahatsız oluyorsanız araya mesafe koyun oldu, bitti. 

Mesafe koyuyorum da ama bazı ortamlarda konuşmak zorunda kalıyorum

önce (4,186 puan) tarafından

He he deyip geçin, gülmeyin. Öyle öyle anlar. 

önce (5,622 puan) tarafından

Hayır mesafe öyle konulmaz. Mesafe koyduğun insanla aynı ortamda bulunmazsın. Mesafeli olduğun insan kilo almışmıyım diye sormaz hadi o patavatsız sormuş sen de kalçan büyümüş diye cevap vermezsin. Evet yada hayır der geçersin. Çünkü karşındaki de ne dediğini bilmeyen birisi. 

0 oy
önce (112 puan) tarafından

Eltilerin hiçbiri normal değil oyuzden bosver

Haklısın

0 oy

Asla kimseye kalçamı ye demem ama biri hele de samimi olmadığım biri eş ailesi vs böyle bir şey derse çok hoş bir cevap almaz benden gülmek iki tarafında kabalığını örtmüyor maalesef 

Ama sürekli aklın gidip geliyor deyince insanların içinde aşırı rahatsız oluyorum ya gülmüyorum da susuyorum çünkü diyecek bir şey bulamıyorum

Ona başka konuda laf edersen sen haksız olursun sinir çiz gerekirse tersle kendinle karıştırdın herhalde de önce kendine bak de sana saygi duymasını sağla böyle daha kötü değil mi 

Haklısınız çok teşekkür ederim öyle yapacağım artık

0 oy
önce (412 puan) tarafından

Sen niye ona kalçan büyümüş dedin kız sjsjsjsjsj🤣🤣🤣ahahhahaha neyse gülmeyi bisvereyim de sen mesafe koy uğraşma bence 

Kilo almış mıyım diye sordu ben de kalçan büyümüş dedim ne var kı bunda 

önce (412 puan) tarafından

Aranizda kaç yaş var ki sen gülüp kocan yesin deseydin ya 

0 oy
önce (2,695 puan) tarafından

İkinizde haksizsiniz sen neden milletin kalcasina laf ediyorsun 

Yorumları okuyup yorum yapar mısın kilo almış mıyım dedi ben de kalçan biraz büyümüş dedim anladınız mı

önce (2,695 puan) tarafından

Eğer kilo almismiyim diye sorduysa sorun yok ben sizin ilk yazdığınız  göre cevap verdim ayrıca muhattap olma iyi anlasamiyorsaniz bende eltimi çok severdim ama kaynanama sen beni seviyon diye beni kiskandi demesinden sonra dedikodumu duyunca arayıp sormuyorum artık 

0 oy
önce (116 puan) tarafından

aranızdaki samimiyeti bilemem ama şöyle soyliyim herkesin karakteri farklıdır çoğu bel altı muhabbeti ne bileyim kocasıyla olan yatak muhabbetini ailesiyle komşusuyla konuşmayı sever mihabetleri de hep argo ama ben hayatta sevmem eşimin arkadaşıyla eşi ilk defa bir araya geldik baktım kadının huyu karakteri o ben direk dedim ne yatak muhabetti ne de bel altı şaka muhabbet sevmem o da ona göre benle o şekil konuşamadı diyeceğim o ki belki sende o samimiyeti yüzü buldu da öyle dedi 

0 oy
önce (16 puan) tarafından

Saf olma sende sende dilli ol ozmaan mutlu olursun

0 oy
önce (15,834 puan) tarafından

Bana da biri oran buyuk diyince sen tasimiyorsun diyorum. Senin yaptigin da hos degil sanane milletin orasindan burasindan

0 oy
önce (2,248 puan) tarafından

Kalçan büyümüş demek saygısızlık değildi kalçamı ye demekmi saygısızlık banada deseler bende öyle derim haklı demiş Altun yani madem samimi değilsin ne diye laf ediyosun kadına 

0 oy
önce (268 puan) tarafından

Oyle saka yaparsan oyle cevap alirsin sen hatalisin konunun ne senin safliginla ne arkandan yapilan dedikoduyla alakasi yok 

0 oy
önce (983 puan) tarafından

Öğk deseydin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 437 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayse54 (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
73 cevap 2,872 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 615 göst.