Sizle kuş olan aılenızle bayramlaşmaya gıder miydiniz? Sızın parasınızı altınınızı eksık verdıler. Benım ocagım fırınım ayakkabılarım hep ordaydı vermedıler sız olsanız ne yapardınız
Eğer haklı olduğunuzu düşünüyorsanız size haksızlık yapıldığını söylüyorsunuz bir de üstüne haklıymış gibi sizinle küsen ailenizle neden barışmak için gitmek istiyorsunuz ki gerek yok
Ben haklıyım en azından annemın çoğu deyı anlamazsı ki lazım
eğer gerçekten hakliysaniz gitmezsiniz en azından onlar hatalarını anlayıp konuşmaya çalışsa o zaman bi adımda siz atardiniz ama bazı insanlar hem hata yapıp hemde hatasız olanı ayağına ister öyleleri akillanmaz başka birgün yine hakkını yerler sana haksızlık yaparlar
Benım aılem çok ayrımcılar
ben olsam gitmem tabi herkes farklıdır şöyle kendi ailem de olsa eşimin ailesi de olsa ayırım yapmam hangi taraf bana karşı kötüyse aynı şeyi yaparım
Ailemle kusum bayramda bir gorunup cikmayi Dusunuyorum ordan
Rabbim. Biliyo sadece cenazelerine giderim de veni okadar kirdilar
Bende oyleyım
Bazen en iyi
Arkadasin bos duvar ve sarkilar okur seni iti kotu yadirgamazlar
Gitmem ben olsam
Ay millet valla kafayı yemiş ulan biz ailemize kendimiz altin yapıp verdikten tak diye🤩😂 hele derde bak
Ben ev almak için kocam almazsın bır güvencem olsun dıye verdim aılemın durum ü çok ıyı
Böyle aileyle görüşmem için tahtalarımın eksik olması yada mazoşist olmam gerekiyor
Polis eşliğinde gidebilirsin altınlarını eşyalarını alıp dönersin
1,490,005 soru
24,352,143 cevap
346,527 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın