Sızın mutsuz pısman olduğu gün uzun bekleyenlere karsı yalandan olsa ben çok mutluyum der mısınız?
Mutsuzlugunu saklamaya çalışmak bana çok zor gelıyor. Bir de bunun yükü altında ezilmek istemem. Mutsuzsam mutsuzumdur saklamaya çalışmam. Daha çok üzer beni
Evet derdimi kimseye belli etmem
Bende aılem ın ben haklıyım lafını duymak istemiyorum
Ailelerin bu şekilde yüklenmesi çok yalnıs ama maalesef çoğu böyle kimseye derdimi demem
Aslında emınım bu konuda aılem olsaydı ben esıme donmezdım
Hepimiz insanin maddi manevi sorunlarmz oluyor
Herks birseyle sınanıyor derdim yok diyen yalandır yani
Benim derdimde olsa kimseye soylemem aç olsam et yedim derim kus olsam gülerim etraf sinsi dusmanlarla dolu
Bende şuan oyleyım
Bazen insanlara karşı çok mutlu olduğunu göstermen gerekiyor yoksa diğer türlü anneye mi bir tane yengem onlar zaten her şeyi biliyorlar elti ve kaynanaya özel
Herkese özel bır dız bılıyorsunız herseyı
Ne demek istediğini anlamadım
Sunu demek istedım aılemde olsa derdımı sız dısında kımseye anlatamıyorum
Bunlarada anlatma yarın birgun yüzüne vururlar
Asel delal üzerine alınma ortaya soyluyorm
Annem mi yüzüme vurucak yengemi kız yok herseten kötülük gelir iki sinden gelmez nett
Heee yok vala anneme yengeme söylerim onlar asla kimseye söylemez
Mutsuzluğunu kapatmaya çalışanlar disardan anlasilir ama ben gorumcemden örnek vereyim eşiyle tartıştıktan sonra kahkaha atar komik olaylara ama sinirli şekilde yani anlasiliyo mutsuzluğu
Bır sorunum olursa onu dışarıda ınsanlara bellı etmem normal davranırım sonuçta hiç kımse benım sorunumu cozmeyecek neden mutsuz davranıp karsındakınıda strese sokayım
Ben mutsuzken ne kadr mutlu olmaya çalışmamda hal hareketimden mimiklerden ve yüz ifademden dolayı mecbur anlaşılır
Ben neysem oyum kim huznume seviniyorsa dilerim imtihan edilsin.
1,489,783 soru
24,348,909 cevap
346,395 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın