0 oy
1,124 göst.
önce Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

Kızlar ben 12+5 günlükken cinsiyet için doktora gittiğimde doktor bebeğinbacak arasını tamamen boş görmüştü iki haftaya belli olur demişti ben de iki haftaya yakın bir sürede tekrar doktora gittiğimde bana pipisini gördüğünü söyledi sonra pipi değil kordon olabilir bu dedi kontrol olarak geçti haftaya gel dedi bugün de gittim o kadar umursamaz o kadar çok rahattı ki hatta ultrasona bakmayacaktı bile ilaç yazıp gönderecekti ben dedim hocam cinsiyete bakar mısınız diye baktı bacak arasına baktı yani hiç değişmemiş dedi  tekrar kordon olabilir bu gene dedi niye merak ediyorsunuz dedi kız olabilir erkek olabilir niye peşine düşüyorsun dedi doğduktan sonra zaten görürsün dedi aşırı derecede moralim bozuldu aşırı derecede üzüldüm hani sanki cinsiyeti biliyormuş gibi biliyor da bana söylemiyormuş gibi muamele etti atıyorum kız dedi ne yapacaksın dedi erkek olsa ne yapacaksın dedi ben de dedim ki ne hocam bana ultrason görüntüsünü net bir şekilde verin bana verdiği ultrason görüntüsüne bakın ve hiçbir şekilde ölçümleri sisteme girmedi ölçümleri de ultrason üzerine yazmadı oğlum da aynı haftada daha erken haftaydı hatta bana %100 erkek demişti bunda hani içimden kız geliyor benim ailem çok namazlı abdestli özellikle babam maneviyatı çok yüksek hani benim inancım var ve ben bunu söyledim hocam dedim çok fazla rüya görüyorlar çok fazla kız hissediyorlar bana diyor ki sen geç geçiyor o işleri o işler boş işler hani çok çok ters cevaplar verdi benim çok moralim bozuldu başına böyle bir olay gelen var mı sizce cinsiyet nedir ultrason görüntü 

image

📊 Tek Seçim
36.8% (7 oy)
63.2% (12 oy)

27 Cevaplar

+10 oy
önce (257 puan) tarafından

Kız namazı abdesti ne karıştırdın ne alaka yani dr de haklı kız veya erkek niye bu kadar merak ediyorsun ki çocuğun olacak işte cinsiyetin ne önemi var 

önce (16 puan) tarafından

Emin değilse bile bakmamak için uğraşmadı her gittiğimde cihazı karnıma basardı uğraşırdı bu sefer bildiğiniz öylesine gezdirdi ne anlamam lazım ki cinsiyet öğrenmeyi çok saçma gören bir doktor hakkımda nasıl düşünebilirsin ben bir anneyim bu benim en doğal hakkım ben bebeğin cinsiyetinin derdinde değil doktorun tavırlarına canım sıkılıyor 

önce (6,085 puan) tarafından

Çokta yakışmış nolmuş sanki Çiçekli giyince. Benim 2 numaralı kızımda arabalı takımlar giydi hep 🤭

2 gün sürdü benim alışverişim . 

önce (5,648 puan) tarafından

İyi de doktor ne anlayacak rüyadan rüya tabircisi mi bu adam. Kusura bakma da iki hafta da bir ne ultrasonu bu, detaylı da kesin cinsiyetini öğrenirsin. Doktoru bu kadar sık boğaz ettiysen böyle konuşmak da haklı.

Anlatamıyorum galiba ben diyorum ki doktor her hafta kendisi çağırdı ve ben hiç bir sizin anladığınız gibi sık boğaz eden biri değilim illa bakın demem hapıp kalmadığı için gittim bana diye bu kadar peşine düşüyorsun doğduktan sonra göreceksin zaten dedi çok istiyorsan git aldır tüp bebek yaptır bazı yollarla kız yapıyorlar dedi Buda zoruma gitti sanki ben kız olmasının derdindeyim gibi bende dedim hocam herkes rüyasında görüyor kız görüyorlar onlar bana dedikçe ben merakıma yenik düşüyorum dedim bunda anlamayacak bişey yok ben para verip gidiyorum iki hafta üst üste gittim diye bu şekil muameleyi hak etmiyorum bana diğer ay gel dese öyle yapardım ilk gittiğimde iki hafta sonra belli oldu dedi bende bir hafta sonra bulantı hapım bittiği için gittim kullanmadığım gün ölü gibiyim çünkü onun için gittim cinsiyet konusunda kendisi tekrar haftaya gel dedi gittiğimde de ters ters davrandı zaten 

önce (54,473 puan) tarafından

benimde karnımı gören erkek diyordu hatta bime bebek esyalari gelmisti mavili almistim hep 17. haftada ogrendik kiz olduğunu dogunca o mavileri de giydirdim kullandim 

merak illa edilir de o zaman ultrason cihazi niye var yat uyu gör der doktor hayirli olsun inşallah bebis

-Reklam-
+7 oy
önce (4,897 puan) tarafından

Cok israr ettiğiniz icin haftası da kucuk oldugu icin söylemek istememiş olabilir cinsiyetinden dolayi kürtaj olan cok kişi var. Ya da diyelim yanildi doktoru is bilmemezlikle suçlayan da bir sürü kişi var ha 2 hafta erken ha 2 hafta gec farketmez bence de 2 haftada bir doktora gidip cinsiyeti ne diye sormak mantikli degil. Bir risk yoksa Her muayenede ultrasona girmek zorunda da degilsiniz el ile karından muayene yapılıp bitirilebilir. Bence biraz alınganlık yapmışsınız. 

Ayrıca doktora maneviyatı falan niye karıştırıyorsunuz ilahiyat mezunu biri olarak oyle rüyamda gordumler falan bana da bomboş geliyor ruya alemi bizim gunduz yaşadıklarımızdan oldukça etkilenir 

Yine de enerjiniz tutmuyorsa doktorunuzu değiştirin. 

+1

Canım doktor kendisi bana dedi zaten ilk gittiğimde iki haftaya netleşir dedi ikinciye de kontrol olarak geçti hatta haftaya gel dedi kendi çağırdığı halde bu şekilde davranaması yanlıştı bana bir ay bekliyemedin mi dedi bende hocam herkes rüyasında görüyor herkes kız hissedince merakım arttı dedi bu yüzden merakıma yenik düştüm dedim bunda yanlış bişey olduğunu düşünmüyorum 

+4 oy
önce (6,353 puan) tarafından

Adam bilimle bu isi yapiyo siz ruya gorduk diyosunuz. Adam dese o zaman git ruyalarda muayene et kalakalir bi dr gelir burda adami asagilarsiniz oyle dedi boyle dedi diye. Bebek net gostermezse doktorda net demez. Kiz cocuk isteme arzunuzu anliyorum iki erkek cocugu annesi olarak ama bazen karsimizdakinin doktor oldugunu unutmamak gerek oldugunu dusunuyorum.

+2

Doktorda karşısındakinin gene bir kadın olduğunu unutmasın o zaman tekrar diyorum ben doktora bu cümleyi odadan çıkmadan önce dedim bana kız da erkek de olsa ne olucak neden bu kadar peşine düşüyorsun doğduktan sonra göreceksin zaten dedi dua etsin tartışmadım bende ona karşılık hocam herkes rüyasında  görüyor hissediyo bana söyledikçe ben merak ediyorum dedim bunda asla yanlış bişey yok parasını ben veriyorum Buda kendisinin işi günde en fazla gelen 10 hastaya da tahammülü yoksa doktorum diye gezinmesin onzaman bende bir anneyim bu benim en doğal hakkım

önce tarafından düzenlendi
+1

Parasini verdim kole olacak mantiginda zaten hic bi zaman dogru hizmet alamazsiniz, hic bir yer ve hic bir sektorde. O da insan ve o gun kotu bigun yasamis olabilir. O yuzden 10 kisi degil 1 kisiye bile tahammul edememis olabilir. Oncesinde problem yok ama istediginiz yaniti size yag balla demedigi icin adami yerden yere vurmussunuz. Haftaniz kucuk net gormedigi biseyi netmis gibi soylese sonra yanildigi ortaya ciksa daha mi iyi? Merak etmeniz cok normal ama surekli bu gundemle adamin kapisinda belirmeniz anormal. Bende iki cocuk annesi olarak sizi anliyorum ama bu sizinde dusuncelerinizi mesrulastirmaz bana gore. Bende iki cocugumu ayni doktorda dogurdum kimi zaman cok neseli kimi zaman cok ciddi olabiliyodu. Benimde ozeldeydi doktorum yani sizin gibi parasini veriyodum :) ama neden ciddi dedi neden tersler gibi dedi diye triplere girmiyodum cunku o da insan en nihayetinde. Yeni doktorunuz degil eskiden bildiginiz doktor. Iyiydi diyosunuz demek ki o gun kotu bi gunuydu veya sizin konusma seklinize gore sekil aldi bilemem sadece sizin anlatiminiz ile dinliyoruz burda. Bence gereksiz yukselmissiniz. He frekansiniz artik uymuyosa o zaman baska doktora gecersiniz. Gecmiyosaniz da burda kendinizi dolduracak yorumlar okumanin manasi yok.

Ben adamı yere vurmuyorum morali bozuk olabilir iyi her moralimiz bozuk olduğunda insanlara ters cevap verelim o zaman heveslerini kursaklarında bırakalım kendisi bana dedi haftaya gel diye bende gittim ki gidene kadar 3 kere istifra ettim öyle bir rezillikle gittim bebeğimin cinsiyetini öğrenmek bir anne olarak en doğal hakkım başından sava bilirdi ama bana geçip de ters ters cevap verip ne peşine düşüyorsun doğduktan sonra göreceksin çok kız istiyorsan git aldır farklı yollarla tüp bebekte kız  yaptır yapan var diye bana bu şekil konuşuyo eminim ki bu yapılan size yapılsa doktoru orda rezil edip çıkardınız ben sesimi bile çıkarmadım tek dediğim şey herkes kız hissediyor rüyasında görüyorlar merak ediyorum onlar öyle dedikçe merakıma yenik düşüyorum dedim bu yani 

Ben doktora sizin gibi ruyalarda kiz goruluyo veya israrla kiz mi demez veya ima etmezdim. O yuzden doktorda beni terslemezdi uzgunum ama siz tavrinizi kabul etmiyosunuz. Belki daha nazik olabilirdi ama karsilikli iletisim nasildi sadece sizden biliyoruz. Soylenenler ve beden dili iletisimi sekillendirir yani sadece sunu dedim demekle hakli haksiz diyemem acikcasi.

Merakinizda da haklisiniz ben buna asla bisey demem herkes ogrenmek ister. Net gorse neden demesin ki? Bence bosuna kendinizi geriyosunuz. Sag solun heyecanyla kendinizi de panikletmeyin. Kiz da olsa erkekte olsa cocugunuz olacak. Bende ikinciyi kiz istiyodum o sebeple anliyorum ama erkek oldugunda da uzulmedim arkadas oldular. Iyi ki de erkek oldu diyorum. Guzel hamilelik gecirin kendinizi strese sokmayin bence. Iyi gunler.

+3 oy
önce (966 puan) tarafından

Kız boyleleri şikayetten anlar şikayet et  ya insan evladinin cinsiyetini merak eder ona göre alışveriş e çıkar hevesi niye kursağında bırakıyor ki dengesiz yaa erkek olsa napacan kız olsa napacan diyor yüzsüze bak ağzımı bozmak istemiyorum  zor rutuyom kendimi uyarı yerim diye

önce (257 puan) tarafından
+3

Dr ya dr okumuş koskocaman dr olmuş ******** niye diyorsun ki şikayetlik hiç bir şey de yok 

+2

Nasıl yok ya şu hareketleri normal mi sizce bazıları boş okuyor kusura bakmayın hak ederek o koltuğa oturmuyor erkek olsa napacan kız olsa napacan denmez benim 2 evladım var şuan hala heyecanliyim cinsiyeti öğrenmek için can atıyorum bu suç mu öğrenmek bizim en doğal hakkımız dengesizin biri mıy mıy konuşsun diye mi onca zorluğa göğüs geriyoruz biz benim sürekli doktora gitme şansım da yok koydeyim ben o raya bi zahmetle gidiyorsam adam akilli cevap almak isterim sizin içinizde bı heves yoktur o beni ilgilendirmez benim hevesim var bı hevesle cinsiyetini öğrenmek alışveriş yapmak istiyoruz verdiği cevaba bak o işler boş işler diyor onane milletin hissettiği cinsiyete laf söylüyor . Kusura bakma bazı doktorlar artık Sabrı taşıriyor ben bı doktor yüzünden sağlam disimden oldum şikayet ettim aklı başına geldi böyleleri uyarıyı hak ediyor insan gibi neyse cinsiyeti söyleyecek boşuna mı para alıyor haram zehir zıkkım olsun işini düzgün yapmayan doktorların 

+2

Bende bu düşüncedeyim bende köyde oturuyorum ve hamileliğim aşırı derece zor çok fazla kusmam var gelene kadar afedersiniz artık istifra etmekten yüzüm ödem topladı ben bu kadar heyecanlanıp bu lafları yemek için gitmedim kızım şu an belli değil pipi gibi ayırt edemedim kordon da olabilir demek zor bişey değil bence 

+1

Çok doğru söyledin bacimsu bende sen gibiyim diğer evlatlarimda 9 ay kustum mide yanması Ağrı sızı çektim çok zor geçti  her defasında bı heyecanla yatıyoruz ultrasona bu cevaplari almak için değil  şuan sende kendimi gördüm eşimin işlerinden dolayı doktora sürekli gidip gelme ihtimalim yok dengesizin biri mıy mıy konuşsun diye onca para mı verelim sende özele gidiyormuşsun ona rağmen şu hareketi çok yanlış aşırı sinirim bozuldu . Seninle başka biri konuşmuş ya cinsiyet niye bu kadar önemli al unisex kıyafet diye ne abarttıniz tarzı konuşmuş kendi çocuğuna isterse çuval alsın meraksiz olsun bizene neymiş cinsiyeti sormamısmis o senin huyun senin huyun bizi ilgilendirmez galesizligi bizi ilgilendirmez biz anneyiz merak ederiz  ben belki istemiyorum unisex giydirmek cinsiyeti bilip ona göre almak istiyorum kime ne bundan  . Bende dün doktora gittim 5 kağıt verdi sadece birinde sadece hafif kafası belli çıkartmış ultrason görüntüsü bile anlamsız ne neresi belli değil o kadar para boşa gidiyor ya renkli verir misiniz dedim vermedi 5 tane ultrason görüntüsü verdi yemin ederim anlaşılmıyor ne neresi sadece kalp dinlediği anı çekmiş orda kafası gözüküyor birazcık sinirlerim bozuldu anı defterime koyacaktim bı hevesle kursağımda kaldı böyleleri yüzünden  ya

+2 oy
önce (3,761 puan) tarafından

Başka bir doktora git değiştir bence

Öyle yapıcam canım yeni açılan bir hastane vardı oraya gidicem cihazları yenidir belki daha net belli olur ama 14. Haftada net olması gerekiyor değil mi ben oğlumda daha erken öğrenmiştim bu haftada pipi kordonla nasıl karışılır anlamadım

önce (608 puan) tarafından

14.haftada net olur diye bir kural yok ki bebeğin duruşu uygun değilse doğuma kadar bile öğrenmeyebilirsiniz. Benim kendi doktorum oğlunu doğumda öğrenmiş çocuk kendini göstermemiş bende oğlumu 22+5te detaylıda öğrendim. Eşimin kuzeni 26.haftada hala öğrenemedi :) yani doktora bu kadar sinirlenmenize gerek yok adam görememişse söylememiştir. Doğumda oğrenirsin kız erkek ne farkeder demesinden de alınmazdım ben çünkü cinsiyetçi o kadar çok aile var ki bazen doktorlar şu cinsiyet sorusundan bile sıkılıyorlar. Ben iki çocuğumda da doktorlar söyleyene kadar sormadım kızımı 13.haftada doktor kendi söylemişti oğlumu da detaylıda doktor sekretere ölçüleri vs verirken cinsiyeti de söyleyince öğrenip kendi doktorumda teyit ettirmiştim.

Canım bacak arasını açıyo bebek ben bile görüyorum ama ben bunun derdinde değilim konuşmaları çok tersti buna takılıyorum 

önce (3,761 puan) tarafından

Canım bu kadar takma başka doktora git arkadaşında dediği gibi pozisyon uygun değilse söylemez banada kızımda da oğlumda da 12. Haftada ihtimal olarak söylediler 16.haftada kesinleşti insan merak eder ama sizde çok yüklenmişsiniz  doktora 😅doktor bilimsel bakar gördüğünü söyler görmediğini söylemez ısrar edince gıcık olup öyle davranmış olabilir ha tavrı yanlış ama sizinde tavrınız doktora yanlış gelmiş olabilir 

Canım ben asla insanlara saygısızlık eden biri değilim odaya girdiğim gibi tersledi durdu ve asla cevap vermedim sadece hocam cinsiyete bakabilirmiyiz dedim geç dedi bana cihazı karnımda gezdirdi bakmadı bile doğru düzgün asla ses etmeden gülerek çıktım morali o gün bozuk olabilir ama bunu hastalarından çıkarması yanlış bişey 

+2 oy
önce (1,626 puan) tarafından

Başka bir doktora muayene olup öğrenin niye canınızı sıkıyorsunuz ki, ne demek öğrenip ne yapacaksın heralde cinsiyetine göre hazırlık yapıyoruz kıyafet alıyoruz , üzüleceğinize sana dünyanın parasını veriyorum bi zahmet işini Yapta cinsiyetini söyle deseydiniz 

O kadar söylemek istedim ki eşim müdahale oldu doğduktan sonra zaten görücen diyo sinirlendi bende bilerek söylemediğini düşündüm ve ölçümleri bile yazmamış ultrason kağıdını bebeğin düzgün pozisyonumda verin dedim bilerek bebek o kadar belli ediyordu bilerek karışık bir şekilde verdi bide ölçümleri bile yazmadı çok tuhafıma gitti 

önce (1,626 puan) tarafından

Belliki doktorun da ters bir zamanına denk gelmişsiniz, tabiki hastasına yansıtmaması gerekir ama. Sağlıkla afiyetle doğar hayırlı evlat olur inşallah , önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olması tabi ama insan merak ediyor yine de. Benimde bir oğlum var 2. De oğlan olur diye o kadar emindim ki kız deyince şaşırmıştım 

+2 oy
önce (7,628 puan) tarafından

Doktorun tavrı kaba evet ama cinsiyet konusunda haklı. Ne fark edecek kız da erkek de evlat. Aşırı odaklanmışsınız.

Sen bir de ailenden bahsetmişsin yok rüya görüyorlar yok maneviyatları güçlü. Tamam da adama ne bunlardan. Bu kısımlarda haklı. Boş işler demesi hoş olmamış. Siz kız olmasına aşırı yükselmişsiniz. Biraz cinsiyet dışı gündemlere odaklanın. Bana doktor cinsiyeti gördüm duymak ister misiniz dedi de yoo dedim eşime sordu siz öğrenmek ister misiniz diye ben o sırada ekranda çoktan pipi görmüştüm zaten. Bu kadar anlam yüklemeyin derim. 

+1

Canım şöyle bişey ailede 9 erkek çocuk var haliyle hepimiz bunu merak ediyoruz benim doktora demek istediğim herkes rüyasında görüyor herkes kız hissediyor merakım artıyor bu yüzden merakıma yenik düşüp geliyorum dedim hem bir anne neden evladının cinsiyetini merak etmez ki doktor size bu şekil davransa sizin de zorunuza gider bana erkek gibi ama ney değil demesi yeter boş boş konuşması sinirimi bozdu 

+1

Israrlı davranıp konuya ailenin namazını abdestini kattığın için gıcık kapmış belli ki. 

Eşim de 4 erkek kardeş, biz 4 kız kardeş, inan hiç merak etmedim çocuğum kız mı erkek mi diye. Özel bir hazırlık da yapmadım. Evlat nimettir kızı erkeği fark etmez bana. 4 oğlum olsa inan kızda aklım kalmaz. 

+1

Ben bu söylediğimi en son söylemiştim ki yok gıcık kaptı böyle muamele etme gibi bir hakka sahip değil ben bir anneyim 10 tane ee evladım olsa 10 unu da merak ederim kız rahmet erkek berekettir ben hep bereketini verdin rahmetini mahrum bırakma rabbim diye dua ederim kız erkek asla ayrım yapmam bir doktor size bu şekil muamele etse eminim tepkiniz aynı bu şekil olmazdı gittiğim doktor 2 yıldır gidiyorum ilk defa gittiğim bir doktor değildi ve ağrıma gitti ister her gün gelirim bu onu ilgilendirmez parayı kendisi vermiyor ki öyle aman aman da hastası gelmiyor yoksa başı kalabalık oluyo sıkıntıya girdi dicem günde üç beş hastayı da çekemşyosa burda bir annede kabahat arıyamazlar

Benim diyaloğum doktorla bu noktaya gelmez. Adam normalde de nazik biri değil belli ki siz de cinsiyette ısrar edince yıldızınız uymamış terslemiş. Kesinlikle tavrı kaba. Ama siz de çok ısrar edip konuyu çok başka yerlere çekmişsiniz. Hocam her anne baba gibi merak ediyoruz deseydin belki söylerdi. Velhasıl uyumunuz olamamış doktorla. 

Bu kadar merak ediyor ve kesin sonucu öğrenmek istiyorsan fetal DNA testi öneririm. Arkadaşıma üç doktor erkek dedi. Fetal DNA testinde kız çıktı. %100 doğrudur bu test. 

+1

Canım ben zaten bu hissetme lafını felan en son odadan çıkmadan önce söyledim adam en başından tersledi koydu her gittiğimde ölçümlerini yazardı onu bile yapmadı üç haftadır pipi nasıl kordon sayılıyo kafam karışıyor ki ben hiç üstelemedim her seferinde kendi dedi haftaya belli olur diye öyle derse kim olsa belli olmuştu diye gider

3 hafta önce 9 haftalıkmış zaten imkanı yok cinsiyet tahmininin. 9-10-11 hafta boyunca gayet kordon pipi gibi görüşmüş olabilir. Bahsettiğimiz canlı baştan popoya kadar 5 cm anca yani doktor nasıl pipi mi kordon mu görebilirsin. Bu yüzden demiştir.

Sen fetal DNA yaptır bence. Doktorunu da değiştir yüz göz olmuşsunuz. 

Canım 3 hafta önce gittiğimde 12 haftalıktı üç haftadır pipi diyo sonra kordon da olabilir diyo şunan 14 haftalığım

+2 oy
önce (6,967 puan) tarafından

Çok basit doktordan çıkınca yetkili birisine doktordan memnun kalmadım başka bir doktora görünmek istiyorum diyecektin . Bu olayda can sıkılıcak birşey yok çözüm odaklı olmalısınız 

+2 oy
önce (192 puan) tarafından

Devlet hastanesini devlette bile bu şekilde muamele yok.zaten ya kız ya erkek bu barız bir durum insanda kendini ona göre hazırlamak ister unisex kıyafetler al diyorlar ben oğluma pantolonlu takımlar kizimada İncili boncuklu elbiseler almak isterim hele ayakkabılarida görürsem kurdaleli İncili filan dayanamam alırım. Net belli olmalı yani sonradan değişirse de oda Allah dan birşey diyemeyiz.sen de değiştir yada detaylı ultrasona kadar bekle

+2 oy
önce (124 puan) tarafından

Bence ne olursa olsun insan dinine ve ibadetine en azından saygı duymalı küçümsemeye hakkı yok. Bide tabiki merak edilir yani o sevinci o heyecanı bilen bilir . O bir doktor ve işi bu özelde veya devlette hiç farketmez bunun için para alıyor bu şekilde davranmaya hakları yok 

+1

Çok doğru inancı olmuyabilir ama benim dinimi de küçümsemeye hakkı yok cinsiyeti göremedim veya erkek gibi de bitti gitti benim anneliğimi de benim dinşmi de küçümsedi ve bazıları haklı görüyor aklım ermiyo benim 

+2 oy
önce (3,824 puan) tarafından

Değiştirin doktorunuzu bence en baştan. Bu şekilde umursamaz biriyle doğuma kadar sinir olursunuz

+1 oy
önce (2,116 puan) tarafından

Maalesef en iyisi özele gitmek :( normalde 12-13te cinsiyeti görebiliyorlar 

Özele gidiyorum canım şunan 14 haftanın içinde oğlumda da aynı doktora gidiyordum 13. Haftada söyledi bunda da 3 haftadır boşa düşürüyo kız olsa ne olucak ki diyo niye bu kadar merak ediyorsun diyo kalbim ağzımda gittim ağlayarak döndüm resmen 

önce (2,116 puan) tarafından

Yuh ama gerçekten o zaman ya. Gayette net bir şekilde görüyordur

+1 oy
önce (122 puan) tarafından

Canım erkek gibi ya benim oğlumun da böyle pipisi vardı anlaşılıyor du tıpkı seninkisi gibi ama yinede bilemiyorum bence erkek tahmini

Hayırlısı canım inşallah merakla bekliyorum bende bir önceki hafta attığımda herkes kız demişti ama ben hiç bişey anlamadım bebeği bile göremedim ultrasonda

önce (122 puan) tarafından

Amin inşallah canım bebişin sağlıklı olsun inşallah öğrenirsin sabret sıkma canını var her yerde böyle kendini bişey sanan bazı doktorlar 

Aynen öyle canım benim için sağlıklı olması herşeyden önemli tabiki bu tür tavırlar moral bozucu sadece hayırlısı inşallah 

+1 oy
önce (25,885 puan) tarafından

Benim 14 haftada gittiğim doktor görmüştü ama emin olamadığı için söylememişti bir şey doktor size emin olmadan bir şey söylemiş aslında bir yere kadar normal bir yerden sonra haddini aşmış 

+1 oy
önce (335 puan) tarafından

Kesinlikle doktorunu degistir bazı doktorlar bebekleri aldiriyorlar istedikleri cinsiyet olmuyor diye bilerek söylemiyorlar ben bunu çok doktorda. Duydum ama gerçekten haftan erken bilememis olabilir 12 haftalık daha canim napacakson ne ya sanane deseydin

+1

Canım ilk gittimde 12 haftalıkta şu an 14 ün içinde bu haftalarda yüzde 85-90 öğreniliyo bana belli etmedi desin ama o kadar yerin dibine soktu ki neye uğradığımı şaşırdım 

önce (335 puan) tarafından

Allah Allah senin erken döllenme dedikleri mi oldu çünkü bak araştır bebek cinsel organlarını 13 de oluşturuyor 

Aslında öyle oldu galiba ben bir ayda afedersiniz normal ilişki yaşıyoduk ama boşalma durumu sadece bir kere oldu oda yumurtlama günümdü adetim bir gün gecikti bildim zaten o gün de oğlumun aşısı vardı sağlık ocağına gittim kan verdim ertesi gün hamile olduğumu söylediler aynı gün doktora gittim 5 haftalık hamilesin dedi saçma sapan bişey oldu bende anlamadım 😂

+1 oy
önce (7,387 puan) tarafından

Hosuma gitmediyse baska doktora gecerim degistir doktorunu canim nasil olsa ozelmis

Oğlumda da gitmiştim hiç böyle değildi devamlı doktorum du ama bu aşşırı derecede agrasif sinir bozucu davranıyo cinisiyeti net mi diyorum cihazım iyi değil çok merak ediyorsanız dilekçe verin yenisini  getirirler diyo yani sevdiğim bir doktordu ama bu aralar çok gıcıktım değiştirecem zaten inşallah düzgün birine denk gelirim

+1 oy
önce (3,065 puan) tarafından

Doktor ultrasona birşey yazmıyor ölçüm girmiyor cihaza ilk adet tarihinizi yazınca sistem otomatik sizin haftanızı hesaplıyor ve doktorun yaptığı ölçüme göre de hafta analizi yapıyor sonra makine çıkarıyor yani eliyle birşey yazmıyor veya pc de  memnun kalmadıysanız doktor değişikliği size daha iyi gelecektir tartışmaya vs gerek yok en iyisi 16.haftada netleşir bu kadar sık gitmeyin zaten ayda 1 çağırıyorlar doktorlar ilk etapta özelde muayene ücretini yatırdıktan sonra 15 gün içinde tekrar gidince ücret alınmıyor acaba bunu kullanmak mı istediniz hayırlısı olsun

Canım ilk gittiğimde 12+5 haftalıktı bacak arası boş dedi iki haftaya belli olur dedi bir hafta sonra bulantı hapım bitti onu yazdırmaya gittim gitmişken cinsiyete de baktırayım dedim bu sefer pipi gibi dedi sonra kordon dedi haftaya gel bakalım dedi bende bir hafta sonra gittim bu sefer gönülsüz baktı ultrasonu karnımda gezdirdi detaylı bakmadı aynı gene pipi dedi sonra kordon dedi her hafta kendi çağırıyordu zaten

+1 oy
önce (108 puan) tarafından

Ben doktorun yerinde olsam ailene söyle bi istihareye yatsın sonucu da bana böyle derdim kesin belli değilse ne desin doktor size yada belli olsa neden sizden saklasın 

+1 oy
önce (39 puan) tarafından

Şurda bir kaç kişi yazmış niye bu kadar takıldın cinsiyete yok kız olsa ne farkeder erkek olsa ne farkeder, doktor haklı tabi ki bilmem ne. Nereye haklı ? Kadın doğum doktoru o. Yüzlerce hamile kadin geliyor ve yüzlerce hamile kadınla tek tek sakinlikle ilgilenmek zorunda . Kadında illaki merak etmiş öğrenmek istemiş. Tamam rüya falan bu tarz muhabbetleri etmesi doğru olmamış ama kusura bakmasın kimse doktor o ona düşmemis kız olsa ne farkeder erkek olsa ne farkeder demeye. 3. Hamileliğim ve çok şükür kızımda var oğlumda ama bunuda merak ettim sordum doktoruma oda cinsiyeti belli olmuş dedi rica ettim kağıda yazabilir misiniz diye görümcem supriz yapmak istediği için ilk defa böyle bir talepte bulundum doktorumda sağolsun hiç kırmadan yaptı bu isteğimi. Hiç mi heyecanlanmidiniz merak etmediniz cinsiyeti nedir diye . O kadar mı hevesiniz yoktu çocuğunuza karşı anlamış değilim. Biride demiş unisex alabilirsin diye sana düştü kadının çocuğuna hangi elbiseyi alacağını. Bazen gerçekten kalbinizin kötülüğünden dolayı böyle eleştiri yapmak için eleştiri yaptığınızı düşünüyorum. Siz merak etmeye bilirsiniz kadın merak edebilir en doğal hakkı. Belki ilk çocuğu belki 2 tane oğlu var bir tanede kızı olsun istiyor . Evlat evlattir ama herkes her meyveden tatmak ister. Biraz empati kurun. Rabbim hayırlısını nasip etsin canım benim. Gonlundej geçen neyse o olsun ama başta sağlıklı hayırlı evlat olsun. Eğer ki doktorunuzdan memnun değilsen değiştirmek senin en doğal hakkin. Değiştir başka doktora git. Bu tavırda olan bir doktor seni doğuma kadar yorar.

Ben zaten tamam doktorun tavrına takıldım kırıldım ama buradakiler daha fazla üzerime geldi asla cinsiyet derdinde değilim evet merak ettim bu benim en doğal hakkım ama doktor üç haftada kendi çağırdı ve tüm hastalarına karşı böyleymiş sanki hastaların hastaneye gelmesinden rahatsız oluyor arkadaşım 3 sene çocuğu olmadı o kadar bu süreçte yıprandı ki artık tüp bebeğe başlıcaklardı rabbim nasip etti normal yollarla oldu kalp atışını dinlemeye gitti 7 haftalıktı gittiğinde haftaya belli olur ama koşa koşa gelme bekle bir ay demiş sert bir tavırla diyince onun da ağrına gitmişti ben zaten odaya girdim hocam vitamin hapım bitti onu yazdırmaya geldim bide haftaya gelin cinsiyet için dediniz oflauarak kalktı bir ton laf saydı benim tek dediğim hocam herkes rüyasında görüyo öyle kız hissediyorlar bende merakıma yenik düşüyorum dedim bunu da odadan çıkmadan dedim zaten toplasan günde 15 hasta geliyordur en fazla bu kadarını da tahammül edemiyorsa bu benim suçum değil bence buradakilerin lafı doktordan daha çok kırdı beni şahsen, kadın kadının da halinden anlamıyorsa daha da diyecek sözüm yok 

0 oy
önce (394 puan) tarafından

Açık ve net dr değiş hamile hamile sinir olmaya degermi sen de fazla ısrarcı olma bacım Dr devlet Hastanesi'nde ise eğer günde bilmem kaç bayanla uğraşıyor kolay bir meslek değil olabilir böyle şeyler 

Özelde canım öyle başı kalabalık bir doktor da değil benim arkadaşımın ablası da ona gidiyormuş ona da aynı şekil davranmış cinsiyet konusunda umursamıyor başından savıp atıyo bana bildiğin gönülsüz baktı her gittiğimde bebeği görürdüm bu sefer göremedim bile o kadar detaya girmedi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 417 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 775 göst.
0 oy
6 cevap 384 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 434 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,203 puan) tarafından soruldu