0 oy
1,726 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından

Kızlar ben 12+5 günlükken cinsiyet için doktora gittiğimde doktor bebeğinbacak arasını tamamen boş görmüştü iki haftaya belli olur demişti ben de iki haftaya yakın bir sürede tekrar doktora gittiğimde bana pipisini gördüğünü söyledi sonra pipi değil kordon olabilir bu dedi kontrol olarak geçti haftaya gel dedi bugün de gittim o kadar umursamaz o kadar çok rahattı ki hatta ultrasona bakmayacaktı bile ilaç yazıp gönderecekti ben dedim hocam cinsiyete bakar mısınız diye baktı bacak arasına baktı yani hiç değişmemiş dedi  tekrar kordon olabilir bu gene dedi niye merak ediyorsunuz dedi kız olabilir erkek olabilir niye peşine düşüyorsun dedi doğduktan sonra zaten görürsün dedi aşırı derecede moralim bozuldu aşırı derecede üzüldüm hani sanki cinsiyeti biliyormuş gibi biliyor da bana söylemiyormuş gibi muamele etti atıyorum kız dedi ne yapacaksın dedi erkek olsa ne yapacaksın dedi ben de dedim ki ne hocam bana ultrason görüntüsünü net bir şekilde verin bana verdiği ultrason görüntüsüne bakın ve hiçbir şekilde ölçümleri sisteme girmedi ölçümleri de ultrason üzerine yazmadı oğlum da aynı haftada daha erken haftaydı hatta bana %100 erkek demişti bunda hani içimden kız geliyor benim ailem çok namazlı abdestli özellikle babam maneviyatı çok yüksek hani benim inancım var ve ben bunu söyledim hocam dedim çok fazla rüya görüyorlar çok fazla kız hissediyorlar bana diyor ki sen geç geçiyor o işleri o işler boş işler hani çok çok ters cevaplar verdi benim çok moralim bozuldu başına böyle bir olay gelen var mı sizce cinsiyet nedir ultrason görüntü 

image

📊 Tek Seçim
36.8% (7 oy)
63.2% (12 oy)

27 Cevaplar

0 oy
(7,093 puan) tarafından

Bende merak ettim ya namazından abdestinden bu sahsimunasir insanlarin kiz dedikleri bebek erkek cikarsa yüzlerindeki ifadeyi görmek isterdim 😅

(26 puan) tarafından
+1

Kimsenin inancına karışamam ama ben böyle bir ailede büyüdüm inancım tam tabiki onlar da kessin kız olur diye bişey demediler ben öyle hissettim veya rüyamda böyle gördüm tabiki allahın dediği olur diyorlar eltimin 4 görümcemin iki benim de bir oğlum var rüya veya hissetmekten değil hepsi erkek olunca ilk defa bu kadar kızdır lafları duydum haliyle merakım arttı kimse benim dediğim olur kızdır demiyo sadece bir hissiyat meselesi asla da erkek olsa yüz ifadeleri düşmücek Allah öyle uygun gördü derler 

(7,093 puan) tarafından

Oyle diyecekler tabi..

Ya neyse sohbeti uzatmak istemiyorum  

-Reklam-
0 oy
(1,597 puan) tarafından

Konunun babanınızın maneviyati yüksek birisi olmasıyla hiç alakası yok. İsterse mevlana olsun doktor ne dediyse o . Rüyada gördüğü şey için medet umuyorsanız yanılıyorsunuz . Kız evlat istemenizi anlarım ama buna bu kadar anlam yüklemeyin . İnançlı bir insan olmanız da önemli değil bende inançlıyım bende rüyamda erkek gördüm ama kız çıktı gidip doktora benim maneviyatım yüksek erkek olabilir mi desem o da bana aynı şeyleri söyledi herhalde. 

(26 puan) tarafından

Ben babam veya ailem böyle gördü kızdır demedim ailem de asla öyle demedi benim anlamatmak istediğim herkes tarafından böyle şeyler duyduğum için merakım arttı zaten çok meraklı bir insanım bu da tetikliyordu zaten rüyayla olsa doktora gitmem bile emin olduğum şeyin peşine neden düşeyim rabbimin dediği olur 

0 oy
tarafından

Canım erkek gibi gördüm ben.

0 oy
(32 puan) tarafından

Yani bebeğin cinsiyetini merak etme kadar normal bişey yok bu neden ayıpsanıyor anlamıyorum yeni moda galiba 

(26 puan) tarafından

Ah ahhh anlatamıyorum ben 😂😂 

0 oy
(4,310 puan) tarafından

Doktor cinsiyet konusunda bu kadar ısrarcı olmana biraz gerilmiş o yüzden sert çıkmış diye düşündüm ben cinsiyet konusunda ne derse desinler en kesin sonuç ayrıntılı da belli oluyor ısrarcı şekilde sorunca da öncesinde cevaplamak istemiyorlar 2 çocuğumda da hiç sormadım onlar gittiğim kontrollerde kendileri söylüyordu 

(26 puan) tarafından

Bende hiç demedim iki hafta üst üste çağırdı bende gittim ve bu tepkiyle karşılaştım bana bir ay sonra gel dese bir ay sonra giderim kendi her hafta çağırdığı halde bende neden kabahat buluyo

0 oy
(288 puan) tarafından

benim 22 haftada bile belli değildi cinsiyet ogrenme konusunda haklısınız ama bazıları 26. haftaya kadar bile göstermez belki de çok sık gittiğiniz için umursamaz davranmıştır bende devlete gidiyorum ters bir durum olmadığı müddetçe ayda bir çağırıyorlar

(26 puan) tarafından

Kız zaten bende öyle yapıyorum ayda bir gidiyordum ama kendisi her hafta çağırıyordu ona rağmen ters cevap vermesi yanlıştı ki tamam sinirim bozuldu ama bu kadar değildi buradakiler çok çok üzerime geldi ne diyeceğimi şaşırdım cidden 

(288 puan) tarafından

devlette malesef hadsiz doktorlar olabiliyor doktorunu değiştirebilirsin burdaki bazı olumsuz yorumlara bakma belki seni anlamamislardir asıl derdin cinsiyet değil doktorun yanlış olan tavrı ve gerçekten bir çok devlet hastanesi sanki bilerek insanları ozelle teşvik ediyor 

(26 puan) tarafından

Devlet değildi devlet olsa asla takılmam günde yüzlerce hasta geliyo biyere kadar dank eder yani bişey diyemem ama rahat rahat günde 10,15 hastaya tahammül edemeyen özel daha bugün devlete gittim evimin çok yakınında diye gittim doktor o kadar sakin anlayışlıydı ki sormama fırsat vermedi kızım cinsiyeti merak ediyosan erkek gibi sanki dedi ama tam net bişey diyemem dedi 15 haftalık dedi ama tam net değil dedi diğer ay bşrdaha gel öyle netleşir dedi bunu demek zor bişey değil ki oda devlet bi tane hastayla uğraşıyo demek ki işini severek yapan insan bin tane hastayla da ilgilense çok da kibar çokta sabırlı olabiliyomuş diyeceklerim bu kadar 

0 oy
(54,561 puan) tarafından

doktoru değiştirme imkanin yok mu

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,113 göst.
24 Ocak 2026 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 255 göst.
30 Aralık 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (4,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 490 göst.