0 oy
872 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (137 puan) tarafından

Az önce uzerimi değiştiriyordum eşimde odadaydı birden bana bakıp iyi değilsiniz Türk kadınları olarak güzel alımlı çalımli değilsiniz dedi suratını ekşitederek  ne alaka dedim Rus kadınlarına bak anlarsin dedi doğuştan doğal halleri bile bi başka dedi bende ne alaka ya gece gece dedim defol git ozaman ruslara dedim ,siz Sanki cokmu iyisiniz dedim bende Asyalı İtalyan erkeklerine git bak bakalim dedim bende ondan sonra sus tamam dedi gitti s*****yaaa Ne bu Rus merakı anlamadim Sanki kendileri cok şey 

22 Cevaplar

+17 oy
önce (9,549 puan) tarafından

image

kendileri brad pitt mübarek 🤦🏼‍♀️ 
önce (401 puan) tarafından

puhahhaa sen ne pohsunki diyecen iste bu kicaya😂😂

önce (3,764 puan) tarafından

Hahahaha yaaaa çok güldüm bu yoruma 😄😄😄 

önce (9,549 puan) tarafından

öyle ama kendi kıllı göbeklerinden haberleri yok😂

ruslar da açtı kollarını bekliyordu bizim herifleri😅

rus sevmelerinin sebebi de rus kadınlarının rahat olmaları, tip mip hikaye. Antalya sahillerinde ruslar çıplak geziyor, bu rahatlık erkeklerin hoşuna gidiyor. öyle görmek cezbediyor ama eşine 2 cm kısa giydi diye de zulm eden de aynı erkek(!) 

önce (3,764 puan) tarafından

Çok haklısın 👏👏👏

-Reklam-
+3 oy
önce (38 puan) tarafından

Ayy mübarek kendileri de zannedersin brad bitt zannediyorlar şimdi bişe diycem sinirlendim yine bir erko olayı sen de deseydin ya zenciler var ya hani onlar da erkek sende erkeksin diye anlardı o lafın nereye gittiğini haspam a bak hele Rusmus da bilmem neymiş de ruslarda onu bekliyordu gelse takılalım diye sinir oldum kusura bakma canım 😂😂

+2 oy
önce (182 puan) tarafından

Evet güzeller ama bunu eşten duymak oldukça sinir bozucu bide bi kaç yerde okumuştum rus kadınları pis kokuyo diye tenlerinde pis bi koku varmış doğruluğunu bilemem tabi 

+2 oy
önce (1,632 puan) tarafından

Ayy büyük konuşmak istemiyorum ama ben evi yıkardım galiba başına en nefret ettiğim şey kıyaslanmak bide söyle bisey var kadın erkekten genç ve güzel olmalıymış  erkekler egoist varlıklar oldukları için

yoksa böyle yapabiliyormuş kişisel algilama lütfen çevremden gordugum kadarıyla söylüyorum 

Sende onun özgüvenini kirsaydin 

+1 oy
önce (33,507 puan) tarafından

Defolsun gitsin o zaman o Rus kadınları da bunlara bayılıyodu sanki kendilerini nimetten sayıyolar bazıları 

+1 oy
önce (1,060 puan) tarafından

Bi ara benim esimde rus kadnlari derdi kiyaslama yapmadan ama tabi genede sinir oluyorum neleri var sanki altin kaplama mubarek

+1 oy
önce (386 puan) tarafından

benımkıde japonlara takmıstı biriyle konusuyordu japon lu kadın dolandırdı bunu sonra tövbe ettı sanırsam artık lafını etmıyor 😂😂😂

önce (209 puan) tarafından

Ayy nasıl katlankyosınuz ya ben postası cümlelere bile sinir oldum hakaret gibi resmen

önce (386 puan) tarafından

valla ben dedım kadın bunu bitcoine yonlendırmıs dedimki bak açma dinlemedi tabi dinlermi hiç gitmiş açmış kadınla arkadas gıbı konusuyordu dedımkı konusmanı ıstemıyorum tamam dedı yazmıycam soruyorum konusuyormusunuz yok dıyor yanımda telefona bakarken kadın buna yazdı tabı bende sınırlendım telefonu kapattı o yazdı ben yazmadım dıyor bıde utanmadan 🤷‍♀️ sonra ben bunun telefonunu kurcaladım kadına dıyor ne kadar güzelsin falan filan benımle bıle dogru duzgun konusmaz bende konusmadım tabı sonra kadın bu baktı bıtcoıne falan para yatırmıyor telefonuna lınk gondermıs bitcoın hesabını acarken garibimde tıklamıs nerden bılsın elın japonlusu telefon bilgilerini almış😂😂😂 para yatırmadıgı gıbı rehberdekı herkese çıplak resımlerını atmıs bu kısıyı tanımıyormusunuz beni tacız ediyor gıbısınden gitti sikayetci oldu sanki jandarma birşey yapacak onu yapmadan once dusunucektın tabı sonrasındada akıllanmadı neyse allaha havale ettım yanında sadece kızım ıcın kalıyorum garibim babasızlığı yasamasın dıye 

+1 oy
önce tarafından

Ama güzeller cidden insafsizlar ya 😂ben bir kadın olarak bile kabul ediyorum fakat güzellik kimsenin elinde degilki Allah vergisi bu çalisilarak kazanılmıyor😄 

Ama senin kocan ne saygısız adam terbiyesiz senden ne cevap bekliyordu he hepsi benden güzel demenimi önünde egilseydin bide evet efendim diye tövbe ya.

İtalyanlar zoruna gitti galiba 😂gtüm

+1 oy
önce (26,573 puan) tarafından

Bu Türklerin rus sevdasını hiç anlıyamiyorum. Onlar sadece güzellerini görüyorlar. Rusların çoğu kilolu oluyor tamam yüzden çok güzel oluyorlar çoğu kısmı ama abartılacak insanlr degiller ya o kadarda.

+1 oy
önce (708 puan) tarafından

Bohumuuu yiiii diyeydinya kız ağız dolusu şöyle bı okkalı suratına tükürüp 

Allah'ın göbekli tepeleri sigaradan 3 tel bıyıkları sararmis ossura ossura sabaha kadar yatıyorlar daha da Türk kadınlarıni begenmiyorlar ya sabirrrrr bacım nerden buluyonuz bu adamlari 

+1 oy
önce (1,949 puan) tarafından

Türk kadınlarının babasının dedesinin ağzına *** koysun ben rus kadınlarıyla birlikte çalışıyorum canım onlar kadar pis kokan insan mı var bir cilt bakımı yapıyorum onları ve mide bulantısından ölüyorum ve her yaptigimda da suratlarına tip tip bakıyorum Türk erkeklerine haram her şey çok güzel geliyor

0 oy
önce (982 puan) tarafından

Onların yaptığı estetiği makyajı bakımı biz yapsaydım heralde ayağımıza paspas olurlardı aman ayagini yere basma açılmasın derlerdi onlarda üç beş çocuk dogursun bir gün makyaj yapmasınlar gorecem

Ha bak onda haklisin vallahi bir bakım bir fit bir kahve ve sarımsaklari asla eksik olmaz ha bide sigara 😂

önce tarafından

Sırlari sarimsakmiymis tüh 😂 bilsem balkonda çürütmeye birakirmiydim sarimsaklari😃

Valla ondan mı bilmiyorum ama bir tuketiyorlar Allah'ım böyle bişey yok babamlarin üst katında karşısında varlardi binaya girilmiyordu kokudan 

önce tarafından

O derece diyorsun oha 😂Bizim yan tarafa taşınmıştı Suriyeliler evin içine girmek görmek nasip olmadı ben taşındım çünkü fakat tütsü yakiyirlardi bende ne hayra alamet tütsü derdim meğersem sarımsak kokusunu bastırmak içinmiş😂

Vallahi her yemeklerinde mutlaka kullanıyorlardı hele sigara ve kahveyi en agirindan içiyorlardı sabahları ilk işleri o ağır kahveyi içmek oluyordu sabah sabah bizim ev leş gibi ağır sigara ve kahve kokuyordu alt kattan koku bizim eve çıkıyordu 

0 oy
önce (8,312 puan) tarafından

Ay g.ötüm onlar da sana meraklıydı deseydin. Allah'ım sana muhtaç etsin onu

0 oy
önce (16,428 puan) tarafından

Bu yadsınamaz bir gerçek Rus kadınları gerçekten fizik olarak yüz olarak güzeller 

Ama bunu kocadan duymak sinir bozucu 

Sende iyi lafı vermişsin ☺️

0 oy
önce (205 puan) tarafından

Evet harbiden güzeller ama eşinin seni küçümseyerek söylemesi çok ayıp, neyse sen gereken cevabı vermişsin 🤣

0 oy
önce (3,562 puan) tarafından

Rus kadınları 5 dk bile katlanamaz size Türk erkekleri bilin istedim !

önce (8,650 puan) tarafından

Onlar türk kadınlarına yaptıkları zulmü rus kadınlarına yapmazlar. Her gün ellerinde çiçeklerle gelseler gocunmazlar. 

Ama onlara göre türk kadını bunları haketmiyor

önce (3,562 puan) tarafından

Kurban olsunlar Türk kadınlarına ahmaklar .

0 oy
önce (362 puan) tarafından

Bazen benim eşimde yapıyor bakarım kendime dikkat ederim fizigime ama doğum yaptım sarkiklik var ciddiye alıp olayı büyüttüğümde de işte şaka yapmıştım gayet iyisin lafa evirip çeviriyorsun klasikler bence takılma 

0 oy
önce (639 puan) tarafından

Bu özgüvensiz salsk erkekleri bu hale biz getiriyoruz bizi manipüle ede ede  bi b*k sanıyorlar kendilerini bizden alıyorlar o egolarını hep 

0 oy
önce (36,012 puan) tarafından

Aynaya bakmadan konuşuyor ya şu erkekler deli oluyorum dotundeki kıllarla çamaşır ipi olur Rus karılarını beğeniyor bakalım onlar seni beğenecek mi kıl yumağı beni bile sinir bastı bacım kusura bakma lütfen 😆😆

0 oy
önce (6,502 puan) tarafından

Karı koca arasında şaka bile olsa böyle konuşmalar çok seviyesiz geliyor bana 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 302 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 222 göst.
30 Aralık 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (4,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,335 göst.