Merhabalar hanımlar benim eşim memur yani emniyetten bunu belirtmemiz nedeni kaynanam biz evlendıgımde beni hiç istemedi bunu yüzüyle davranıslarıyla belli ediyordu ve evlendikten sonrada devam etti davranışları ve birgün oldu KV ile eşimi telefonda KV eltimi ballandıra ballandıra anlatırken duydum o iyi birisi çok iyi bilmem ne hamratlıklarını övdü eltimde memur kesinlikle kıskanmıyorum ama eltiminde kvyi doldurduğunu kavmin agzından duydum işte biz nişanlıyken ne çabuk evleniyorlar eşyaları tam muymus gibi setler söylemiş kvde dolmus bana o gün daha tanımadan bagırmıştı o şey o gün içime oturdu yetmedi işte evlendikten sonrada devam etti artık ben bunlarla baş edemiyorum kızlar bşy desem adım kıskanç kişiye çıkacak ha bende lisans mezunuyum suan çalışmıyorum ama bıktım bu durumdan kıyaslanmaktan bu arada eşimde ben mesafe koydugum için onların doldurusuna gelip beni asagılmaya eleştirmeye başladı böyle böyle dört Senem geçti bir kızım var ne yapmalıyım bu insanlarla nasıl başa cıkacagım cok uzun oldu hakkınızı helal edin..yazanlara çok tesekkurler
Memur olunca ne oluyomus pardon eskidendi memurluk iyi diye simdi bir memur maaşı çok bisey degil ev kiraysa hele zar zor anca yetisiyodur bide seni mi küçümsüyor aşağılıyor sende eltinle kaynanana mesafe koy yaranmaya çalışma
Sagol canım yazdığın için bu seferde adım kıskanıyor eltisine çıkıyor ama biliyorum ki eltide cok fesat gercekten uzak durunca biz bşy yapmadık etmedik havasındalar birde kaynım var düşman basına o eltiden beter eşimin üzerine gidiyor anneyle mesafe mi olur diye diye tüm aileye beni rezil ettiler adım kötü geline çıktı ama benim davranışlarımın sebebi tamamıyla onlar
Bosver evet ben kötüyüm de en ıyisi mesafeli olmak bi zaman sonra sen tepki vermessen catlarlar kudururlar sende inatlarina uzak dur
Aynen öyle yapıyorum bayramda seyranda hep ne olur bu işin sonuda düşünüyorum ama kesinlikle uzak durmak ruh saglıgım için
Brn artik cehaletin okumakla hic alakasi oldugu ssnmiyorum o kadar okumus insan gordum okumamislardan bin kat cahil bu hale bakın ya koca koca amir memur insanlar yok eltiyi kotuleme yok karisina sship cikamama bu nasil istir ya
Aynen öyle canım olan bana oldu adım kötü geline çıktı mesafe koyuncada anlamıyorlar ki ne yapacağımı şasırdım psikolojim bozuldu iyice bu ailede
Ben bu platformda da cevremde de kendi evliligimde de gordugum anladigim kadariyla bi kadinin arkasinda koca varsa kimse bisey diyemiyo eger yok o da ailem anam babam bacim kardesim diyosa o zaman o kadin heder oluyo guclu olan bosanip kurtuluyo gucu cesarer olmayan eziliyo Allah yardimcimiz olsun gercekten
Çünkü benim eşimde ilk onları hep haklı buluyordu oda çünkü onlar gibi aşagılıyordu yani oda aynısı sonra gercek yüzlerini gördü ama ne yapsalar ailem diyor yoksa onlardan korkuyor gelin uzaklaştırdı soguttu diyorlarmıs aramayınca ama kendileri hiç bşy yapmamıs gibi köşeye çekiliyorlar Allah'a havale ettim
Valla akil vermek gibi olmasinda resti cekersen gercekten esine minnetin oldugu icin degil onu sevdigin çocuğunuzu birlikte buyutmek istediginiz icin birlikte oldugunuzu yoksa gayette esin olmadan basinin caresine bakabilecegini esine anlata bilirsen bence akli basina gelir sen susn anladigim kadariyla calismiyosun ama bi kadin tasi sıksa suyunu cikarir Allahin izniyle 2 tulbent oyalasan parsni kazanirsin ki diploman var calismiyosan cocugunu kendin buyutmek istedigin icin calismiyosun degil mi bunu esine ciddiyetini belirterek anlatabilirsen brnce duzelir ben daha fazla tahammül edemiyorum bu duruma duzelceksw duzelsin duzelmicekse yollarimizi ayirslim brn ciddiyim dersen duzelebilir
Sagol canım hadi eşim düzeldi diyelim ailesi çok fena elti kayın kaynana hepsine o kadar sogugum ki ne yapsam içim sogumuyor onlara karşı
1,489,477 soru
24,344,595 cevap
346,195 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın